Любители на Котки - Тема 108

• 46 997
  • 755
  •   1
Отговори
# 675

Сега само снимки. Ще допълня поста малко по-късно.

# 676
Красоти, красоти. Heart Eyes Heart Eyes
Siete, колко кг достигат Мейн Куун?
Много са ми интересни, породата я заобичах благодарение на Амур.

Jerry F, и аз клоня към Петя.
Адмирации и от мен, че сте спасили душичката. Hug

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 23:17 от Ивекс

# 677
Я сега кажете Петя или Ани да е Wink По клоня към Петя Laughing

Kristal, а това е страхотно Hug

Добре сме, спи у мен. Намери се у дома си. Вече бие с лапа един от огромните ми котараци.
Скрит текст:
Аз няма да правя елха. Нито Коледа, нито Нова година.  Лош спомен от миналата година по това време.

Женско ли се оказа котенцето? Щом клониш към Петя, значи най-добре да е Петя. Браво, че сте го спасили, много е преживяло!  bouquet 

Zlatnata tolumba, наистина много добродушни изглеждат твоите, чак не му отива името на Бандит Simple Smile

Siete, беличката е тази с многото пръстчета, нали? И на снимките изглеждат доста Simple Smile

# 678
Аз бих го нарекла Петра. Grinning

# 679
Петя е голяма късметлийка!

Моите котаци също са осиновени и си дойдоха с имената. Може да ги мачкаш, дърпаш, вдигаш, носиш, гушкаш, решиш, нито нокти пускат, нито хапят, ни- що! Най- много да измечат жално.
Бандит е толкова наплашен, милият, от временния уличен живот, че веднъж се наака от страх като изтрещя нещо навън.

Първа Коледа ще им е у нас, елха ще има, пък да видим...

# 680
  • Варна
Толумба,мойто и то е кротко,луда я правя обаче нямам грижи и с елхата се не закача,благодарна съм за това прекрасно,космато същество Mr. Green Heart Eyes

# 681
  • Козлодуй
Бандит и Базел ми харесаха Предполагам, че Базел е този с ризката Simple Smile
Siete страхотни снимки Simple Smile
Аз не съм имала проблем с елхи Simple Smile Кротка ми е котката също спасена и цял живот много благодарна Simple Smile

# 682
  • София
Момичета, как мога да разбера дали Кара не е изяла нещо, което не трябва? Нощеска се събудих от шумкане, играеше с нещо в коридора. Тъкмо ставам и я чух, че повръща. За втори път повръща, откакто е при нас, първият път беше заради косми. Този път беше течно, кафеникаво, с няколко несмлени части от гранули. Беше откраднала пакетче носни кърпички и явно с тях беше играла. Лепенката на пакетчето си е на мястото. Обаче тази сутрин не ще да яде все още, хем сложих любимия й мус. Може и да не е гладна още де, то е ясно. Не виждам на първо време и нещо да липсва, но тя досега глупости не е правила и ние не прибираме нищо специално...
Не знам какво й става в последно време, тя като бебе не е правила бели, но последните седмици сякаш дяволчето е в нея... Не смятах, че на 2 години ще ни изненада с детско поведение, нали уж улягали с възрастта  Thinking
Според вас има ли за какво да се притеснявам? Как да разбера, ако има проблем? Благодаря ви!  bouquet

# 683
И ето я Петя (комшийката ветеринар си каза окончателната дума, че е девойката):

Сега ме наблюдава как работя, да не бъркам някое число.
Много Ви благодаря, момичета за подкрепата.

Е сега, как така ще обиждаме котетата на елхи и тапети Wink 
Скрит текст:
Като дойде Янко първо си казах - Как ще ходя по планините, но тогава приятелят ми беше у нас. После дойде Мони. Обучих си комшия гледач, сега не знае за Петя ама и на нея ще дава папо Wink
Цялата ми идея беше, че те ме направиха по домошар и по-щастлива.
Иначе у нас елха няма да има. Не, че съм друга вяра. Краят на декември ми е мъка  Cry

Бандит и Базил са прекрасни  Heart Eyes Crazy

# 684
  • София
Влизам да разкажа набързо за новото бебе Simple Smile Напоследък недоспивам покрай тях и наистина все едно бебе гледам...
Джин е прекрасен, няма такова сладко бебоче. Много щур и весел, гушлив, с голям апетит, доста хапе /явно го сърбят зъбките/, та като цяло си е типично бебе. На около 50 дни е, хапва с охота пастет и паучове, на гранулите не им обръща внимание. Ползва тоалетна, спи до мен по цяла нощ и плаче, ако не съм до него. Имаме час за ваксина другата седмица и всичко общо взето си върви по план с неговото гледане.
Не така стоят нещата с Пепси и тяхното съвместно съжителство Sad В началото много ръмжеше и хъскаше, сега доста по-рядко /4ти ден са заедно/, но като са в една стая имам чувството, че защото е много дребен, на нея й се отключва ловен инстинкт и го дебне, нахвърля му се и го захапва и той плаче Sad Виждам, че за нея е игра, или лов, или и аз не знам. Личи си, че й е интересен, често много нежно го закача, или дори спи до него, но не мога да ги събера спокойно. Като се разиграе и става много груба и ме е страх да не му направи нещо сериозно. Стоят няколко часа заедно и като се разиграе, я отделям. Много ми е жал за нея, в същото време ме е страх да не го нарани и трябва да ги разделя. Не знам кога отминават тези неща, може би просто Джин трябва да порасне и да издържа на тези грубости, знам ли. Дотогава ще трябва да ги разделям. Правилно ли постъпвам?

# 685
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мисля, че да. От много малко време са заедно, мъничкото е много мъничко и действително ще има нужда от закрила, ако каката става доста нападателна. И понеже съм сигурна, че в нея ще се натрупа ревност, отделяй й самостоятелно внимание с много гушки и гальовност за да се чувства спокойна, че все пак тя е господарката на дома. Peace

Амурчо с многопръстата госпожица са  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

А малката Петя дано се сближи с батковците безпроблемно. Heart Eyes

# 686
Здравейте!
Не знам дали ме помните, преди година писах, че сме решили да си вземем коте, но майка ми, която живее на 160км, реагира много остро и аз някакси не посмях...  Crazy

Е, днес е денят , в който се присъединявам към вашата тема (която следя почти постоянно в последната година) Simple Smile Днес взехме нашата котана - Babette (по документи) , която дъщеря ми кръсти Дайна (като котката на Алиса). В момента Дайна е под дивана и спи. Ще й дадем време, за да се отпусне. Сложихме й вода, храна и тоалетна. Взехме 1-2 играчки Simple Smile На път за вкъщи трябваше да спрем до хранителен магазин и докато ММ влезе да напазарува, ние с малката отворихме пътната чанта и милвахме Дайна. Тя започна да мърка и дори обърна коремче за галене  Heart Eyes  Породата е британска късокосместа, с много интересна окраска. Живот и здраве, сме решили и бебчета да има, но всичко с времето си. Ще се радвам на съветите ви, като хора с опит, защото да си призная....малко ме е страх  Mr. Green
Скрит текст:

# 687
  • София
Лелее колко красоти на последните страници! Heart Eyes Heart Eyes

# 688
  • Козлодуй
Добре дошла на красавицата Дайна Simple Smile

# 689
Благодаря ви  Hug

Дайна все още е под дивана. Не е яла и пила вода откакто сме я взели. Малко се притеснявам. Какво да направим?

Общи условия

Активация на акаунт