Любители на Котки - Тема 108

• 46 997
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Дайна е разкошна  Hug Познах и от кого сте я взели по снимките Simple Smile
Поведението й е нормално, не се притеснявай. Дай й време, ще се престраши и ще излезе да опознава обстановката съвсем скоро.

# 691
Благодаря, Ели  bouquet

Повече от година мислехме за тази стъпка. Естествено, не съм измислила всичко, което може да ни се случи  Crazy

Не зная дали да взимаме катерушка, вкъщи има място, но за сега ще видим какво й е интересно (когато излезе от под дивана  Laughing). Взехме й драскало, мишле на връв и малки топки да гони.

Сега сме й сипали гранули и ще й дадем един пауч (малко да се подмажем  Laughing) Тези дни ще прочета отново за храненето. Знам, че тук има доста мнения по темата. Също видях, че има отделна тема за храненето. Ще давам чисто месо, само да се ориентирам кое как се прави  Blush

# 692
  • Козлодуй
Благодаря ви  Hug

Дайна все още е под дивана. Не е яла и пила вода откакто сме я взели. Малко се притеснявам. Какво да направим?
Трябва да свикне с новото място напръскайте с успокояващ спрей наоколо Simple Smile

# 693
  • София
Катерушката при нас е много на почит- висока е и Пепси постоянно лежи на едното ниво, остри си ноктите, абе хич не съжалявам, че я взех. Малчо също се заиграва с нея. Имам е една бебешка- ниска, драскало с легълце отгоре- и на нея все спят и драскат. Но знам от темата за случаи, в които котетата не ги отразяват особено и си слагаш паметник в хола  Laughing Питай в развъдника дали се е заигравала  Peace

# 694
Нямаме спрей....Махнах гранулите и сипах пауч. Хапна съвсем малко. Дава да я галя под дивана, мърка, но не си подава носа навън  Crazy

# 695
Love_fairy, добре дошли. bouquet
Нормално е, ще свикне. Вечер излизат по принцип, за да разузнаят района. Laughing
Гледай да има постоянно прясна вода.

# 696
Love_fairy, голяма сладурана изглежда. Разцветката може би е някакъв вид силвър таби.

Хора, пратили са ми от Емаг ваучер за отстъпка за продукти за домашни любимци. Коя от по-евтините транспортни клетки бихте ми препоръчали? Нямаме транспортна клетка, досега не ни е и трябвала, тъй като е  доста кротък Пури и го носим на ръце до ветеринарната клиника, но със сигурност ще ни трябва, когато пътуваме покрай коледните празници.

# 697
Аз използвам транспортна чанта купена от "Джъмбо" . На Грейси много й харесва да зяпа навън докато я водя на доктор, но при доктора не й харесва . Избрах чантата, защото е по-лека и има опция да се носи през рано , а така ръцете ми са свободни , но не съм я пробвал за дълъг път все още .

# 698
кукумицинка, непоискан съвет.
Като изберете транспортна клетка я остави някъде където няма да ти пречи, за да може Пури да свикне с нея и да не го е страх да влезе вътре когато се наложи. Peace
Топчо даже спи вътре, ММ му направи къщурка от един кашон, но в последно време цака само къщичката.
Щях да забравя, и аз имам ваучер за 10% отстъпка в Емаг, ако на някого му е нужен да пише.

_Jack_, аз съм пробвала с Топчо, но не са ми удобни на мен, а и сега как е почти 5 кила абсурд, но един път го разнасях в слинга на бебето, много му хареса. Joy

# 699
кукумицинка, непоискан съвет.
Като изберете транспортна клетка я остави някъде където няма да ти пречи, за да може Пури да свикне с нея и да не го е страх да влезе вътре когато се наложи. Peace
Топчо даже спи вътре, ММ му направи къщурка от един кашон, но в последно време цака само къщичката.
Щях да забравя, и аз имам ваучер за 10% отстъпка в Емаг, ако на някого му е нужен да пише.

_Jack_, аз съм пробвала с Топчо, но не са ми удобни на мен, а и сега как е почти 5 кила абсурд, но един път го разнасях в слинга на бебето, много му хареса. Joy

Тъкмо , премяташ през рамо и не тежи толкова .

# 700
Не знам, може.
Свикнала съм с клетката от бебе, може би заради това.

# 701
На мен лично клетките ми тежът и са ми неудобни за носене . Може би за кола е по-удобно в клетка, не знам, но за носене пеш определено не е.

# 702
Факт, съгласна съм.

# 703
Аз си мисля, че ще му е по-удобно в клетка, защото може да се наложи и с автобус да пътуваме - в клетката сигурно може да постеля нещо, ако му се доходи до тоалетна, да сложа чинийка с храна. Не съм пътувала с котка досега и не знам всъщност дали ходят до тоалетна и ядат, докато са на път. Иначе, и ние пеша сме го карали досега до ветеринарната клиника - сравнително наблизо е, седи си спокойно в ръцете ми, не се впечатли особено от хората с кучета, които ни подминаваха, кучетата също не се впечатлиха от него. Само, когато минахме покрай едно заведение с високи масички покрай него, където хората ядяха, се размърда и се опита да се отскубне. Явно миризмата му хареса, а масичките бяха горе-долу на неговото ниво.

Иначе гледам, че една от най-евтините клетки в Емаг е с най-много отзиви: http://www.emag.bg/transportna-kletka-imac-carry-sport-sinja-115536/pd/DKKCJBBBM/

Доволни изглеждат хората от нея. Сигурно по-скъпите са по-хубави, но не ми се дават много пари за нещо, което ще използваме сравнително рядко.

Благодаря, Ивекс, не се бях сетила, че може да не иска да влезе в клетката веднага.  Embarassed

# 704
Не виждам дръжка на тая клетка , иначе е симпатична, обаче ми се струва леко паянтова . newsm78

Общи условия

Активация на акаунт