Януарчета 2016-7

• 43 493
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
tanya_79, нямаш представа колко на време ми идва тази информация, днес щяхме да ходим с баща му с колата да заредим 4-5 пакета по 21 лв, ако другата седмица ще са по 6 лв, ще го отложим Grinning От понеделник ли е промоцията? Ще пробвам и клеевата тинктура.

И да кажа и в тази тема - Бейбилино са перфектните памперси за нас, почти няма марка, която да сме пропуснали и все проблеми - пропуски, зачервявания или и двете, най-добре беше с бял памперс, но ми пропускаха на всяка голяма нужда на гръбчето, въпреки че бяхме минали към по-голям номер, с Пуфис вечно беше червен, въпреки че не пропускаха, един ден с Бейбилино и магически се оправи кожата му, супер меки, не миришат и засега нямат пропуск. В темата за памперсите една майка ги беше препоръчала, беше ги намерила във варненска аптека, иначе някои каза, че ги продават и в Кауфланд и така ги намерих и на русенска територия Simple Smile

# 361
  • София
Моят Сами спи по боди с дълъг ръкав. Завивам го, когато не се отвие, с олекотена завивка до кръста. В чувалчето се ядосва и не иска да заспи. мята се като рибя на сухо.
С долнище не съм и пробвала, но памперсът не издържа цяла нощ и го сменяме към 4, като гледам да не го разсъня, че иначе започва да пищи, та долнището би ни и пречило.
Ние спим на 20-23 градуса. Понякога на 23 се буди потен, та явно му е топло.
Сами толкова цока нощем, че закуската вече е мираж. Ако реши да хапне пък повръща от преяждане. Да видим кога ще мине тази фаза с 10те будения.

# 362
  • Бургас
Аурора, от понеделник е промоцията. Ето брошурата: http://www.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHM6Ly9pc3N1dS5jb20vcHJvbW … wI21zZzM0MDAwOTMw
Виж на 9 страница. Ама там пише друга стара цена, не 21 лв., сигурно бройките са различни  newsm78
Аз ще взема да ги пробвам.

# 363
Да, бройките са различни, моят пакет е с 46 бройки мисля, а тези са 18-25 според размера, така че ще са най-много наполовина, но пак може да е по-изгодно, ще видим на място утре, иначе за тест е идеално така с по-малко бройки Simple Smile

P.S. Днес заспа с едно подарено ни чувалче за сън без ръкавки почти без протести, но беше ужасно уморен горкия, прекара 7 часа с нас навънс половин час дремване в раничката, иначе редовно кърмен, раздвижван и със сменен памперс, но даже нямаше сили да протестира тази вечер, след банята помрънка леко за спорта и заспа в 8.30, ще видим дали отново ще докара 12 часа непрекъснат сън Simple Smile Взех си клеева тинктура + вода за уста и капки за нос + сложихме увлажнител за въздух в спалнята, ще видим дали ще има ефект...важното е, че Бобо засега се държи и няма симптоми.

# 364
Мамии, здравейте ! Аз се по изгубих малко покрай това моминско и кумските ми задължения.
Кристина мина вече сополивия период и тя. С такава надежда очаквах да е зъб, но уви, явно беше настинала и зъбче още нямаме,че и не виждам мегдан да се появи  Rolling Eyes
Да ви питам ,че нямам време да се връщам назад да чета, вие нормален хляб давате ли на бебоци те си за попарс примерно ? Или ако правите домашен нормален като за вас ли си го правите с Мая ? Че тези сухари ми се виждат скъпички  за 200гр по 5лв,ако са био,а то ако не са разлика с обикновен хляб няма...
И да честитя, ако има именници да им е живо и здраво името и да ви закриля  bouquet

# 365
  • София
Кали, сухари не купувам, съдържанието им не е по-добро от на нормален хляб. На Сами до сега давам предимно макарони - пшеница и вода. Направих си домашна квас и днес ще пека пълнозърнест хляб - без сол, само брашно, изворна вода и масло. Ще видим как ще се приеме.

# 366
Момичета, да не се връщам да изчитам страници назад, в крайна сметка как се оттървахте от проклетия грип или просто с времето отшумяха симптомите...и заразиха ли се и бебоците? Моят още няма симптоми, но аз съм си като биологично оръжие, тека отвсякъде, очи, нос, сега съм с висока температура и се чудя да вземам ли парацетамол, адски изтощена, кърмя си бебето и пия огромни количетва противогрипни чайове, клеева тинктура, осциококцинум, грип хил, капки за нос лимон с гарантирано истински мед и джинджифил, днес си правих крем супа от прясна коприва с чесън (който иначе не мога да понасям), от нея дадох и на бебето. При него слава богу не забелязвам промяна, но се чувствам ужасно и много ме страх и той да не го лепне това нещо Sad Мъжът ми засега също се държи, от две години не се бях разболявала, това ми идва като събирателно за всички пропуснати възможности просто...

# 367
  • София
Аурора, бързо оздравяване.
Ние го изкарахме всички - аз с хрема и кашлица, която влача още, ММ с температура, гърло и до антибиотик стигна, бебето е хремаво, а кака му също с гърло и хрема. И адски отпаднали сме всички.
  Аз се лекувам с парацетамол, нурофен, че като закъсах и стопколд пих. А колко сиропи за кашлица изпих, не е за разправяне. Като някой е болен на децата давам витамин С и окцилококцинум или инфлуцид.

# 368
Аурора, този грип при всеки минава различно. Ние бяхме с много висока температура (около 39 градуса) и тримата и с кашлица. Само мъжа ми се уреди с бонус хрема и много болезнено гърло. Аз се оправих с Нурофен форте на 8 часа първоначално, после на 12 часа, Стодал, Цетебе, Еуфорбиум композитум, Ангин хийл и редувах чай мащерка и лайка. Ако имаш температура според мен пий Нурофен, съвместим е с кърмене. Ако има как мъжа ти да поеме ставането през нощта ще е още по-добре. Поне за една нощ, колкото минимално да се отвиваш и да ставаш, ако не може да го успокои да ти го дава да го кърмиш.
Стискам палци бързо да се оправиш и бебето да не прихване  Hug

# 369
  • София
Аурора, при толкова илачи, които взимаш съм сигурна, че бързо ще се оправиш.  Simple Smile Давай на малкия вит.С и дано му се размине. За съжаление лошото време не улеснява положението, защото си стоим в къщи и не можем да се разхождаме.

В момента Сами хапва пшеничени сухари без сол.

Frozy, как правиш домашния квас?

# 370
Благодаря ви, добавям още някои идеи, сбъдват ви се пожеланията Simple Smile Иначе снощи бях пред припадък, но явно умората е била основния проблем, пих два панадола, взех 3 Енгистола, капнах си физиологичен разтвор в носа и повисях над пара с мента, увих се с дебел юрган и спах до преди малко, когато наследникът се е събудил и е питал за мама Simple Smile От 3 дни баща му спи при него, а аз спя в друга стая, иначе само да подсмръкна и Бобо се будеше. А и така ми е по-спокойно, че няма да има "уааа" до ухото ми. По-предната вечер изобщо не се  буди, а предната и днес само по веднъж. Много по-спокойно спи, откакто е с чувалче и не се борим с одеало, чак ме е яд, че не сме го открили по-рано.

# 371
  • София
Супер, че си по-добре. Браво на таткото, че спи при бебо, нашия няма шанс да го направи.

# 372
Purpletka, благодаря за сайта за чувалчетата. Много хубавки изглеждат. ММ иска да каляваме Моника и може би да си останем с това, което ползваме в момента, а и ние спим при 22-23 гр. в стаята.

Аurora, поздравления за вашия татко. Такъв вариант и при нас ми се вижда мираж, виж обратния вариант доста пъти сме го разигравали Simple Smile Чудесни новини, че бързо се подобряваш. Аз гледам винаги да имам в нас Ехинацея форте капки и таблетки за смучене и при първи признаци като сухота в гърлото ги почвам моментално.

Как успявате да задържите чорапките на краката на децата? Нашите стоя обути само първата една-две минути. Имам в на предвид когато са си в къщи и пълзят и се изправят.

# 373
  • София
Не успявам. За сега е босичка. Като застудее ще обличам чоропогащници и само по тях вкъщи.

# 374
  • Бургас
Аурора, браво на вашия татко!
Ние с чорапите водим голяяяяма борба. Най-големия кеф е да ги събуе, да ги мята в ръцете и да пее. Или да ги разхожда из къщи в устата си. Обикновени слагам по два чифта, едни тънки и едни дебели. Сваля едните и ги дъвче, другите остават. Не за дълго де, току все го гоня да го обувам. След като се нахрани също е задължително за десерт да яде чорап. В 90% от случаите той е с два различни чорапа, защото все ги кисне с лиги. Имаме около 30 чифта и все не ни стигат.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт