Януарчета 2016-7

• 43 070
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ми нашият обрив си остана на догатки от какво е. Една казва хранително, друга контактно, ама никоя не го видя в разгара му, а ме успокойха, че щом минава не е страшно...
Иначе, както ми каза педи да въведа жълтъка към година, сега ѝ се видяхме пораснали и да въвеждам цяло яйце... Не е много последователна.
Иначе каквото и да му беше на детето попремина.

# 571
  • Бургас
Гиги, щом вече сте си в къщи, всичко ще.е наред. Дано това е краят на одисеята.
Да нагушкате всички изпъпчени и болни мъници от нас с Марти!
Ние днес бяхме в ужасен филм. Някакъв мъж издебнал каката като влизала във входа. Влязъл с нея в асансьора и си свалил гащите. Изкарал и акъла. Опитал да и попречи да слезе на етажа, но тя успяла да избяга. И всичко това в 13 . на обяд  Shocked
А живеем във вход, който се отваря само с ключ, имаме поставено и водеонаблюдение. И като се почна, търсим техник да сваляме записа, водихме Жасмина да и леят куршум, оттам в полицията, че я разпитваха, писахме, обяснявахме. Прибрах се без сили в 19:30, добре че нашите дойдоха да гледат Марти, да не го мъкна по студа с нас. Оказа се,че има и други подобни случаи в квартала, но досега не са успели да го хванат. Дано записите да свършат работа и да си понесе наказанието! Съжалявам, че ви натоварвам, ама сте ми отдушник, че иначе ще гръмна. Гледам да се държа пред децата, но ми дойде много натоварващо.  Sad

# 572
  • Варна
purpletka, спокойно, ще мине! И аз бях заразила Борис с ларингит. Аз май съм кажи-речи с хроничен. И големите са правили няколко пъти. На кумовете децата са с ларингит почти всеки месец. Та това, че сте в Бургас не е гаранция, за съжаление. Тепърва ще боледуват, а ние ще трябва да се справяме. Много е гадно детенце да боледува, а ти да се чувстваш абсолютно безпомощен. Ужасно чувство! Sad
С тези алергии също е много неприятно. Преслав след един алергичен артрит спря да се храни и така и не прояде като хората след това. А алергията така и не се разбра от какво е. Rolling Eyes
Гиги, радвам се, че всичко е минало. Hug
Нашият прословут зъб наистина е пробил! Сополите сякаш понамаляха, но започна да кашля. Утре ще трябва да се чуя с педиатърката. На всичкото отгоре съм и на работа (почти бях забравила, добре че ММ ми напомни).  Tired
 tanya_79, без думи съм! Не мога да си представя какво сте преживели! Милото дете! Много ме е страх от такива неща. Ужас просто! Дано го хванат! Но то какво ли ще му направят дори и да го намерят? Оф, кошмар... Sad

# 573
  • София
Таня, Hug ужас! Дано Жасмина успее бързо да го преодолее. Когато бях на 9г. и аз изживях подобна случка, но ненормалника си свали гащите пред асансьора и аз успях да вляза в него и да му затворя вратата под носа. Не знам как съм изглеждала ама когато се прибрах баща ми си беше в къщи и веднага разбра, че е станало нещо и слезе долу ала вече нямаше никого. Пак беше обедно време.
 Гиги, радвам се, че операцията е минала добре и сте си в къщи.
 Дано всички болнички и опъпченки се оправят бързо.

# 574
Благодарим ви момичета  bouquet
Ади успя да хапне пюре следобед , бебешки сладолед отказва и караше само на мляко до следобед. Бързо заспа тази вечер и лесно , да видим как ще е , макар , че не очаквам чудеса от първата вечер .
Танче , ужас!!! Горката Жасмина ! Дано бързо го преодолее . Разсейвайте я , старайте се да има все нещо , с което да се занимава - хоби някакво( случвало ми се е подобно нещо, та за това го казвам) . Сигурна съм , че ще се справите . Hug

# 575
Леле, Танче, ужас!!! Дано се успокои Жасмина и да не е стресирана дълго от случката! На мен ми се е случвало в парка докато съм била с майка ми! Не знам в кой квартал сте, но преди седмица по тъмно бях паркирала колата с Коко да изчакаме мъжа ми и някакъв си масажираше атрибутите точно пред нас. Май обаче не знаеше че сме вътре. Извратеняци всякакви  Sick
Кате  Hug аз до днес не знаех какво е гова ларингит. .. Добре дошли в клуб "имам 8 зъба и съм много важен"  Hug
Ееей да оздравяват бързо всички бебчовци и да се стягаме за празниците вече!

# 576
  • София
Танче, ужас - прегръдки за детенце, дано не остави следа това  Hug И се учудвам, че всички споделяте, че сте го изживяли - в какъв ш*бан (с извинение за израза) свят живеем!  #Cussing out

# 577
  • София
За съжаление светът става все по шиб*н ... Cry

# 578
  • Пловдив
Таня много неприятна случка, дано го хванат и го стреснат как пък се е намъкнал изрода и в асансьора  #2gunfire и на мен ми се е случвало  но на открито и не се приближават толкова близо и по голяма съм била,  дано никога повече не и се случва може да и заведеш да и четат една молитвичка в църквата.

# 579
Таня, дано бързо се отървете от преживяния стрес и никога подобно нещо да ви сполетява. А това говедо скоро да го заловят и боя му е малко на него.  #2gunfire

Ние вече втори ден взимаме от държавната кухня. Ами да си призная много приятно съм изненадана от храната. На консистенция е добре, вкусно приготвена и най-вече Моника с голяма охота си я хапва. Вчера десерта беше мляко с ориз и киноа Simple Smile Има го и иновативния подход, а като гледам менюто за следващата седмица нито едно ядене не се повтаря.

Някой питаше за бибероните на Авент, още си ползваме тези с две дупки. За сокчета слагам от тези с римските числа (едно, две и три).

Нашето столче е Maxi Cosi Pria 85. Огромно, удобно кресло, тапицерията лесно се сваля и пере в пералнята и го намирам за добра инвестиция в сигурността на детето. 

# 580
  • Бургас
Благодаря на всички за милите думи. Аз също съм преживяла подобно нещо в асансьор като малка. После 10 години не се качвах на асансьор. Потресена съм като прочетох на колко от вас се е случвало същото!  За съжаление моите камери на етажа не са успяли да го уловят, тръгнал е след нея, но се е спрял по стълбите преди да влезе в обхват. Остава ми само надеждата за камерите на магазина в партера.
Снощи заспах от преумора в 1, събудих се в 2 и изведнъж се сетих колко ужасни неща можеше да и направи. Успях да заспя чак в 4.
Марти е залепен за мен откакто се върнах снощи от полицията. Не мога до тоалетната да отида. Явно го е страх, да не го изоставя пак. В момента ми държи ръката и спи. Мръдна ли и се събужда. Не съм вярвала, че може така да му липсвам.
Благодаря за информацията за столчетата за кола. Смятам да се заровя сега в търсене, хем да си ангажирам съзнанието с нещо по-приятно.

# 581
  • Русе
Гиги, радвам се, че операцията е минала добре.

tanya_79,  Hug дано дъщеря ти да забрави за случа бързо. Милото дете, представям си колко се е уплашила. Аз съм се сблъсквала 3 пъти с такива извратеняци.  Sick

Ние ще ползваме столчето от баткото-Be Safe iZi Comfort. /9-18 кг./

# 582
Танче,  и от мен имате морална подкрепа и съчувствие. Бързо да забравите и да се успокоите,  всички!

На авентските биби и ние сме с две дупчици.
Днес и аз съм понастинала. Пфууу, аман.

# 583
  • София
Гледам един клип какво трябва да прави бебето на 10-11 мес и откривам, че брутално изоставаме. направо се изпотих.
1. Филип не реагира на името си. Реагира на гласа ми, но ако съм до него и го викам не се обръща.
2. Не сочи с пръст - това било направо критично /примерно, къде е топката и той да посочи топката/
3. Не маха за чао, здрасти и тн.
4. Заряза гукането, повече крещи.
5. Не ме имитира
6. Не си държи сам шишето с мляко. Даже и не посяга да го държи.  Thinking
Записах си час за невролог, да видим.
При вас всички тези точки ли са изпълнени?
Извинете за телеграфния текст, но хич не ми се пише напоследък.

Последна редакция: пт, 02 дек 2016, 15:43 от Циндил - Пиндил

# 584
  • София
Таня, прегръдки. Нямам думи...
Циндил от тези неща Зори си знае името и се обръща. Даже си казва Йоли, държи шише с вода и понякога повтаря мое действие. Отиди на преглед за твое спокойствие и дано нищо от страховете ти не се окаже истина.

Общи условия

Активация на акаунт