, не маха за здрасти и чао, но и никой не го е учил, от доста време си обяснява нещо на сложен бебешки език, тук таме се прокрадват неща, които звучат като думи, но любимото му е мамамамамамам, нито гука, нито крещи, редовно ме имитира, няма шише с мляко, така че няма какво да държи, но като му подам лъжичка я взема и си я тика в устата, което според мен е по-важното. От друга страна като се замисля си държи шишето с мляко редовно, бърка ми под блузата и го пощипва, понякога и милва 

Никога не е гукал "агу гу гу", казваше мамамама, сега сме на тататата и крещене. Не ни имитира, най-много като му бръмчим насреща ако благоволи и той да започне да бръмчи. Шишето с водата или чая ги държи за да си играе с тях, да блъска по масата или да дъвче накрайника докато не се измокри целия, но това го прави с всяка играчка.

За сега измерих най-много 37.3 и се надявам да не вдига повече. Много ми е тъпо че пак е болен. Уж кърмен и продължавам да то кърмя, не го събираме с видимо болни хора ама на...
В допълнение му говоря нещо тихо и успокояващо. Тази поза напомня и носенето в раница, в която той се унася само докато го пъхна, така че действа безотказно и при нощни събуждания, непровокирани от глад. Или пък ако се е събудил заради болки от зъби. Като се е ударил също така го успокоявам, не тиквам цица, пазя си я само за мнооого сериозни случаи извън яденето, все пак искам да си има и други източници на утеха, включително прегръдката на мама, не само гърдата на мама
Напоследък се буди по веднъж към 3-4, предполагам вече може и от глад да е, като е легнал в 6 все пак. И към 7 е готов да си играем
За сега се обръща на името си, сочи с пръст, но само той си знае какво, шишето го държи, но не да пие, а да си играе с него. Казва само мамаммама и когато му вземеш нещо от ръцете ръмжи. Не маха за чао, пляска когато иска и понякога показва колко голям ще порасне. 
Всяко дете си се развива различно, но за твое успокоение , най добре отидете на лекар
дано Жаси бързо се отърси.
като отиваме към кухнята понякога казва ам-АМ, като яде също, но понякога като почне да се навира в деколтето ми пак казва АМ-АМ 

Дано са бели кахърите ни и леки болестите на бебетата. Аз самата съм голяма паника и много ме е страх от всякакви болести (може би понеже и ние с мъжа ми не боледуваме (чукам на дърво) и не знам как точно да реагирам, ако стане нещо). Сами изкара една хрема преди две седмици, но за щастие нямаше друго - нито температура, нито кашлица. После пък една сутрин търчах до аптеката да купувам термометър, защото ми се струваше топъл и спа повече от обикновено, а нашият показваше 36.6. Новият също показа толкова, та мирясах. 
Аз също съм потресена колко от вас са се сблъсквали с подобно нещо... 
Ще те мисля, пиши после.
Иначе има само един зъб и май е тръгнал вторият. Със захранването сме горе-долу добре - аз практикувам Захранване водено о т бебето и той определно има апетит, но не за много неща - ябълки и бабани може да яде нон стоп и по много. Вкарам новите неща малко на приливи и отливи, но вече яде цяло яйце (използвам го в кюфтета и мъфини), давах му сирене и кесело мляко (пак в мъфини), глутен най-вече от лимец и спелта...
всички са различни и стига да няма сериозни отклонения, не мисля дас се тревожа дали ще ми помаха на 10,11 или 12 месеца. И нашият е много, много активен. Още не съм чела за хиперактивност, но нарочно избягвам. Той в моментите, когато е буден не се спира. Да го държа да ходи, да подскача, върти се, лази до откат. Не може да седне и да си играе с нещо, както другите деца. Минава покрай играчките, пробва ги (абс всичко си завира в устата, без изключение
Препоръчани теми