Честити Ви, ходещи крачета!
Джиндж, браво на оздравялото пиленце!
Циндил, стискам ти палци да се окажат неоснователни притесненията ти.
Ей, сега си мисля-ми как моето Матейче няма да е спокойно и по-тромавичко, като ние сме по-спокойни и кротки, или поне сме били. Аз съм била почти, като препарирана от спокойствие. Майка ми все казва, че от мен се е излъгала, че всички деца са кротки и родила невероятната фъртуна-сестра ми, която бързо я разубедила. Коренно различни сме. Съответно и племенникът ми е по-дивичък. Моят взе да прави белички. Тиха водица ще да е. Дърпа перде, кабели, в бънджито спира да скача и се върти да му се завие свят. И не чува, като го спираш. Нарочно продължава и се хили. Зъбите ни все още са 5. С два готови за изкокване. Седи и си играе и гледа детско, но се опитва да прави щуротийки, както казах. Очите и ръцете са му вечно към тоците или корнизите. Продължава да мрази водата. Будим се около 5.00 ч за мляко. Все още не давам нищо освен банан, като суров плод. И понякога ябълка или круша в готово пюре, в бурканче. Киселото мляко за сега го отлагам. Убедена съм, че от него беше онази бясна нощ след, като го пробвахме ни боля корема и се съдра от рев, че и разстройство го хвана. Явно не сме готови.
Приятен уикенд, на всички!