Януарчета 2016-7

• 43 063
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ха! И на нас ни го изписаха в Токуда и аз го давах 4 дена... какъв е проблема с него?
Отивам да чета  #Cussing out всичко ли трябва да се препроверява... тия лекари за какво са!

# 616
Аурора, имах спомен, че ти беше писала за подобно успокояване на твоето бебе, но не бях сигурна  Hug Коко явно се е отказал от нощното кърмене, но всяка нощ към 2-3 ч се налага да го взема и да го гушна. Хем ми е много приятно да се гушкаме, хем съм зверски изтощена вече и имам ужасни болки в гърба и кръста и ръцете и т.н. Предният път не писах, станал е 9830 гр и 78 см.
Циндил, правиш всичко, което зависи от теб, прегръщам те, чакам с нетърпение да ни пишеш че всичко е наред!
Танче, радвам се че са хванали извратеняка! Как е Жасмина, ти как си?
Мартинела, не само че още не съм украсила, ами и не съм разчистила всички предмети които Коко може да докопа. Той вече се изкачва върху бярбароните, с които го огрождах и се отчайвам, има толкова неща са свърша а времето не стига. Sad
Бордо, радвам се че писа! Честит ти проходил юнак, с уверена стъпка да върви смело през живота!
Deedeetu, това същият педиатър който ти беше казал да не ядеш мед докато кърмиш ли е?

# 617
Мишо вече седмица е без апетит. Само 72 см и около 8600.  Т.е от септември не е мръднал. Дали да се притеснявам. Това безпаетитие ме притеснява.  Мляко яде,  но не като преди.  Пюрета около 100-120 гр. Вода пие на поразия. Яде предимно картоф, морков малко тиква, попара.  Малко каша. Слагам жълтък в картофа.

# 618
purpletka, не да не ям, а да не прекалявам Simple Smile но да, същият е... аз съм много доволна от него... колкото пъти да отида с въпрос (повечето случаи в паника) всеки път ме успокоява. И до сега не е изписвал антибиотик, което доста ме радва.

# 619
Момичета да се похваля, вчера правихме прощапулник на Дани. Хвана се за телефона.. разбира се, очаквах го, но това няма значение. Важното е, че мина всичко и дано да не пада повече сериозно.

Циндил , дано всичко е на ред!  Hug
Честито и на Бордо за ходещите крачета. Връщам се да ви чета, че до там стигнах.

# 620
  • София
Kattrin.I, вие какво друго сложихте на прощъпулника? За какво нарекохте телефона? Аз четох, и намирам смисъл в това, че се слагат сравнително непознати за бебето предмети. Телефон няма да слагам именно защото знам, че ще го вземе - или дистанционно ако има. Simple Smile

# 621
  • Бургас
Днес съм с двоен празник. Имаме празник на града, имам и професионален празник (Ден на банкера).
И в този дух ви пожелавам да са ви винаги пълни портфейлите, да си отгледате дечицата без финансови притеснения! newsm10
Децата днес не са на училище, мисля да отидем в мола да разнообразим и по един подарък да им купя и на двамата. Ще разменят подаръци в училище, ще използвам и за другото детенце да взема нещо.
Пурплетка, благодаря за загрижеността! Мисля, че за сега се справяме добре с последиците от преживяното. Лично аз се оттърсих от спиралата, в която бях влязла с това натискане да учи, да учи и пак да учи. Сега ми е все тая, да ми е жива и здрава, друго не искам. Тя също за сега е добре. Малко е затворена по принцип и трудно можеш да разбереш какво чувства, но тя е мъжко момиче и вярвам, че ще го преодолее. Баща и я взе за няколко дни, да смени обстановката, днес ще я върне и ще я изненадам с подарък.
Прекрасен ден ви пожелавам и честит празник на всички празнуващи!

# 622
Таня, честит двоен празник, а нека и всички мами да се чувстват поздравени. Свети Николай е покровител на семействата и пазител на дома.

Ние вчера бяхме да ни боцнат за проба на мантуто. Геройски се държа моето момиче. Нямаше нито гък нито рев. Сега в четвъртък ще ходим да го проверят. Днес ако стане на време ще отидем до личната за мерки и теглилки.

И аз знам, че се слагат непознати за детето предмети и се наричат предварително. Виждала съм четкa за коса, апарат за кръвно, книга, черпак, банкноти и т.н.

# 623
Bordeaux Сложихме портмоне, медал, черпак, лекарки слушалки, боксова ръкавица (баща му от преди да се роди иска да го прави боксьор Laughing) , гаечен ключ, книга, химикалка. Телефон ми казаха роднините, че трябвало да има,иначе и аз не исках. За това сложих стар и счупен, бяхме му го дали да си играе с него, за да не иска нашите, но той беше спрял да го иска, защото разбра че не работи. Хвърляше го и се мръщеше, за това сложихме именно него. Всичко друго му беше ново и непознато, но за това се хвана и не го пусна цял ден.. Нарекохме го за бизнесмен,поне аз де  Mr. Green .. баща му каза , че ще създаде нова марка телефони   Laughing Laughing

Честити имен ден, ако имаме именници  Hug

# 624
Мами, планувате ли тържества за първия рожден ден на мъниците?
Ще каните ли приятели или ще сте семейно?
У дома или на заведение?

# 625
Танче, честит празник, градска  Hug и честит професионален празник!

# 626
Таня, много съжалявам, че момиченцето ти е преживяло такъв стрес. Знам колко е гадно и как трудно се забравя. Преди години един такъв ме опипа посред бял ден на улицата. След това не търпях някой да ходи зад мен. Спирах се и чаках да мине. Сега, пък, редовно в парка, докато разхождам кучетата, има някой извратеняк в храстите. Дано бързо го забрави детето.
Циндил, дано всичко е наред и да нямаш повече поводи за притеснения. Защо ме му прегледате ушите, данеби да има проблем със слуха.
Сашко също не сочи с пръст, но не съм го и учила. Бръщолеви на бебешки и прави опити да ходи. Има 4 зъба, сега му растат нови и е страшно. Имитира. Ония ден чистих дивана и той дойде да чисти, като ни чуе с баща му, че се смее и той се смее. Пляска за браво, но не винаги, дава здрасти и маха за чао. Това са неща, на които съм го учила, без имитцията.
Децата ви ползват ли преходни чаши? Сашко не я иска.
Сашко има някаква странна кашлица от много време. По едно време, когато нямаше зъбоникнене и кашлицата изчезна, сега пак се появи. Голям стрес. А гърдите му са чисти. Направо ще пукна вече от притеснение.
Лека нощ, мами!

# 627
Ние ще празнуваме рождения ден вкъщи с бабите, дядовците и леля му. През деня ще е, защото вечерта ще си чакаме новата година. Иначе аз много се вълнувам и непрекъснато си спомням за бременността и раждането. Сякаш беше вчера, а ето, че година почти си мина. Аз много обичам декември месец, някакси енергията е друга, а сега го обичам още повече. Миналата година през този месец ми беше 9-я месец от бременността, а той ми беше най-лекия и приятен от всичките бременелски такива.

# 628
И ние семейно, най-вероятно в тесен кръг, най-много с баби и дядовци, и то само едните, другите са далеч. Мисля да направя една хубава и не много вредна торта с една свещичка, с подсладител фурми и без захар, оцветители и инстантни неща Simple Smile Ще ходим и до студио за първата му снимка от професионален фотограф. И двамата с баща му имаме снимки в студио на първия си рожден ден, така че ще допълним семейната колекция.

Моят 9-ти месец беше всъщност времето, в което осъзнах, че съм бременна, някак си се почуваствах тежка и тромава, преди това не бях асимилирала идеята още Grinning Имах лека бременност, но раждането беше ад с това спешно секцио. И януари ми е най-омразния месец, реално средата на зимата, последните топли дни са преди много време, а следващите са след много време, но и аз и бебето се паднахме късноянуарски реколти...

Честит празник на всички именици и банкери в групата Simple Smile

# 629
  • София
И от мен честит празник на всички именници и банкери в групата!  Grinning

И ние ще празнуваме в семеен кръг, но още не сме решили къде. Първите рождени дни са повече за родителите отколкото за децата.  Wink

От бременноста не мога да се оплача, а 9-тия месец ми беше най-мързеливия, защото вече си бях в къщи, а не на работа.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт