Януарчета 2016-7

• 43 062
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Циндъл, надявам се притесненията ти да не се окажат верни. Hug

Ние ще празнуваме, но няма да е в много тесен кръг така като гледам. Имаме 2 много близки приятелски семейства с по 2 деца и 2-ма племенници+ баби и дядовци... Вкъщи не мога да събера толкова хора, та ще бъдем в някое заведение. Май първия рожден ден ще бъде повече за батко й , отколкото за Ева.

Ева снощи се пусна и направи сама 6-7 крачки, но още е нестабилна. Като патенце е. Heart Eyes

# 631
Честити, ходещи крачета на Ева!

За празнуване на рожденият ден на първата ни годинка- ние също сме повече хора,  които вкъщи е тясно да поканим. И търся подходящо заведение или клубче.
Давайте идеи за София. Център или в близост.
Слънчев ден!

# 632
Браво на Ева. Бързо да се стабилизира

# 633
Рождения ден ,се очертава да е с доста хора . Имам 4 приятелки с деца колкото Дани и сме близки, няма как да не ги поканим. Родата на ММ никак не е малка .  А ние ще правим и кръщене тогава , не ми се мисли колко пари ще ни излезне всичко. И аз търся оферти за заведения в София

# 634
  • София
Точно рожденият ден ще е тясно семейно. На следващият ден аз предпочитам да отидем с няколко деца и още няколко роднини на клубче, поне и за детето да е по-интересно.
Мисля да си търсим клубче и за дневни игри. На вън няма къде да лази сега, а все повече търси компанията и на други деца.

# 635
  • Бургас
Благодаря на всички за поздравленията!
Аз съм в голяма чуденка за рождения ден. То ще е едно студено, болно време. Едните баба и дядо са далече, по техния край пък първия рожден ден не се празнува. Оставила съм го да го решавам в последния момент.
Налегнали са ме спомени за времето преди една година. Бях в осмия месец през декември. Приеха ме с контракции в болницата на 23-ти, на бъдни вечер се молех да не родя, наливаха системи, беше голям кошмар. Сбъдна ми се най-големият страх, да бъда в болница по Коледа, далеч от семейството си. Изписаха ме на 31-ви, останах при братовчедка ми във Варна, можеше да родя всеки момент и не посмях да са прибера в Бургас. Нашите искаха да дойдат да ме видят, но не им позволих, щях да се срина психически, а тъкмо се бях стегнала. Така си посрещнах и Нова година, сама с бебчо в корема. Много ми беше тежко. Да си далеч от детето си на тези празници не пожелвам на никой. Затова тази година Коледа ще ми е много специална. Да се съберем цялото семейство (а ние не сме хич малко), това си пожелах миналата година, и да ям,да ям сарми и питка, че ги сънувах тогава, а не можех нищо да хапна. Ама сега ще наваксам   Mr. Green

# 636
Ехе, кога стана време и за първи рожден ден да говорим Simple Smile аз исках да правим и кръщенка на едно, но май ще го оставим за лятото. Първият РД наистина е повече за възрастните. В детските клубове ще е развъдник на бацили, та не знам как ще го мисля празника.

# 637
  • София
Здравейте и честити празници на всички празнуващи.
Честити ходещи краченца на проходилите дечица.

Ние ще празнуваме рождения ден на Зори в семеен кръг. Само най-близките. Ще сме около десетина човека. Обмислям вариант или вкъщи, или в близкото Хепи, защото има детски кът за Габи и още две гостенчета на нейната възраст. Само дано да са здрави децата тогава.

Хубав детски кът в София и за по-малки деца като нашите е Ивайла в Изток. Там беше първият рожден ден на Габи, били сме и още няколко пъти. Чувстваш се като в хола си. Топло, уютно и чисто. Морско конче също са добри. Другите, за които се сещам са за по-големи деца.
За ресторант не мога да помогна.

# 638
  • София
Честити ходещи крачета на Ева и от мен!  Grinning
И ние сме в групата на болните.  Confused Каката от вчера си е в къщи с Т, зачервено гърло и покашлане. Сами следобед също вдигна Т. Стискайте палци на е лека нощта е бързо на се оправят.

# 639
Гери дано е лека. Ние сме си само 4ма. Нямам кой знае какви познати майки с деца.  Имам една рускиня и една немкиня ни нещо не ми се ще.

# 640
  • София
Момичета, благодаря за подкрепата. Вчера го водих в Педиатрията /леле, страшна мизерия/, погледнаха го, но решиха, че нищо му няма. Казаха, след като прави тези кризи на стола за хранене и при дразнения по носа /и те го закачаха, но там се държа мъжки и не показа признаци на недоволство/, то да не го слагам там. Сега си яде на бейби центъра и проблем няма. много възпитателно! Tired
Ще го държа под око, де.
Вярно, че идва време за РД, даже май вече си имаме рожденици в темата Simple Smile Ние ще празнуваме с двете баби само. Когато порасне и си има приятели, той ще казва какво му се прави. Дотогава в тесен семеен кръг.
на Филип основната игра продължава да му е да вкарва всичко в устата. дали, защото е само с два зъба и сигурно го сърбят венците, или защото бавно се развива, не знам. много се лигави.
Вечер си ляга в 19 ч и става в 6 напоследък, но от 1 ч някъде ми се катери по главата или иска да е гушнат. Не му е достатъчно да спи просто между нас на спалнята. Иска да е върху някой. Страшен лигльо се очертава да стане Mr. Green

# 641
  • София
Циндил, честито за добрите новини.
Относно катеренето, Зори, когато нещо я притеснява, спи с глава на корема ми или направо върху мен. Когато е здрава и не и растат зъби си спи гушната до мен.

# 642
Циндил, радвам се че има положителни новини  Hug
Момчетата се очертават доста закачени за мамите  Rolling Eyes
Във вторник водих Коко при педиатъра за контролен преглед, защото още понакашля. Разпитах я за дневния режим, защото вече ме притеснява това неспокойно спане. Два дни прилагам съветите и, още първата нощ даде лек резултат, а тази нощ заспа към 21:30, около полунощ му давах вода и чак към 6 ч го кърмих. Не успях да се зарадвам обаче че изкарахме толкова спокойна нощ, защото вчера преди бянята падна от леглото. Както си седеше директно падна назад и си удари и главата. Няма нито подутини, нито синини, мисля че първо падна на дупе, гръб и чак тогава си удари главата. Обаче ми е много свито, чувала съм че трябва да го следим 24 ч за притеснителни симптоми.  newsm78 Това му е първото сериозно падане, от леглото изобщо не беше падал. Ужасно се чувствам, 10 месеца го опазих, а вчера хем бях на 2 крачки от него и го наглеждах и пак успя да падне.  Sad
За рожденият му ден не съм мислила много. Някъде тогава сигурно ще трябва да му правим операцията на тестиса и ми е притеснено. Най-вероятно обаче, живот и здраве, ще го направим у дома в тесен семеен кръг. Имаме две много близки семейства с деца, но едните са постоянно болни и децата и родителите. Другите са с ученик и бебе колкото нашия дребос, така че потенциално ще има и деца.

# 643
Пурплетка неприятно за падането. Дано всичко е ок. Не бъди егоистка сподели съветите на педиатъра. Барем и ние поспим. 😂
Изчетох поне 20 сайта и не мога да намеря това което търся.  напоследък забелязвам, че в памперса има цели парчета храна. Някой да знае това нормално ли е?  Все пак бебетата не дъвчат много, но се замислих.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 12:01 от martinelaa

# 644
Циндил, ми то детето си е с характер! Все пак живее и сред котки, нормално е да е леко особен  Laughing Моето дете се държи като куче- всички обича, на всички се радва и вечер като се прибере баща му барабар с кучетата лази до вратата. Simple Smile
Таня, и аз не исках да раждам по празниците, ама на, баш на нова година в 23:30 ч. се роди малкия. Приятелите на мъжа ми, чиито деца се родиха през 2015 година казват, че не  искал да изпуска набора, а пък мм се бъзика, че  Сашко е искал да гледа фойерверките в него чест  Laughing Да ни е живо и здраво детето, то само реши кога иска да дойде на този свят.
Пурплетка, много неприятно с това падане. Сподели моля тъе за кашлицата повече. И Сашко кашля мн странно, но гърдите му са чисти. Вече нз какво да правя. Tired

Общи условия

Активация на акаунт