Като сме в леглото ни само ме тъпче и се опитва да хване нещо интересно наоколо.Добре, че е раничката, там заспива редовно докато сме на разходка
Иначе ме преследва из цялата къща, изпитва безумна радоста да ме види и нон-стоп се катери по краката ми. Продължава със сънищата от 6 до 6, от 7 до 7, 12 часа изкарва с максимум едно будене, вчера 0. Човекът просто си е искал спокойствието. Вече и спалнята ни сме му оставили да спи в нея, а ние спим в друга стая
Иначе се будеше като влизахме...Сега една седмица ни се очертава престой в София и няма как, ще трябва да спим в една стая с него, там е супер шумно и на ново място, сигурно ще се буди по 1000 пъти
А и с неговия ранен час на лягане...ще се прибират разни хора от работа, ще се разхождат наоколо, надявам се само да не ни пострада сериозно режима и да си се върне към нормалното след завръщането ни. Утешавам се, че там поне ще има коте, което да гони 
В памперсите имахме парченца храна в първите 1-2 месеца на захранването, но после вече не съм виждала. Предполагам е почнал по-успешно да се справя с дъвченето, а и цялата система е почнала да работи по-добре. Предполагам е нормално да има парчета, ако от скоро са въведени по-големи парченца храна.

Само да го опазя от котешките тоалетни, че.....Иначе много се радва на котките. Когато тичат и той се опитва да ги хване и цвърчи, е много сладък. И те някаква работа да свършат най - накрая.
Да ти е жив и здрав разбойника, другото не е важно.

В един момент просто реших да не предлагам повече, щом за нея това е игра. Тя и не търси вече.

Може би ще поръчвам само от време на време за разнообразие...