Лакове за нокти -107

• 96 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Момичета, колко е доставката от Стар нейлз - не ми дава сума на доставка  newsm78 Поръчката ми е малка - 2 лака

# 706
Момичета, колко е доставката от Стар нейлз - не ми дава сума на доставка  newsm78 Поръчката ми е малка - 2 лака
Обикновено ми е била около 3 лв Peace

# 707
  • Пловдив
 bouquet Благодаря ти!

# 708
Лейди, имам, то за това и се ослушвах за повечето промоции, но, и аз като Бубанка се побърках при тези цени.... hahaha
Гледах, слагах в кошницата, гледах....и Магдалената изчезна, та се спрях.
Само за неоните ми беше зор, рано рано ги подпуках мацките във фирмата.  Mr. Green

# 709
Момичета ,предложете някой хубав неон .

# 710
  • Вестерос
С коя фирма доставят, гледам сега аз!

Поръчах Андрей и Магдалена холограмните  Flutter

Последна редакция: сб, 26 ное 2016, 17:50 от Tiffany Aching

# 711
Аз нещо не мога да си харесам на SNB, освен Магдалена. Джесика как са? Или ако се сетите някой на SNB. Аз много харесвам Ясен, но го имам

# 712
като ги гледам тези лакове по 4 лв. и се побърквам, защото нищо не ми трябва  Twisted Evil
Ти да не реши, че ние много сме го закъсали, че поръчваме пак Joy hahaha

Joy Joy Joy

Ако днес не бях изхарчила симпатична сума за боклуци от новия Джъмбо в Стара Загора, щях да поръчам и аз няколко, че доста ги хвалихте в темата тези SNB. Амаааа.....  Tired

# 713
  • Вестерос
И аз ходих в Джъмбо днес , но за там винаги имам лимит, днес ми беше 10лв, е малко го надскочих  Joy че ако се отприщя 100 няма да ми стигнат за неща от по 1,99, 2,99

# 714
Реално сега е моментът да се поръчва SNB, никога не е падал до цена 4 лв. Гледам, че и пясъците на Джесика са много намалени.... ooooh! Добре, че нямах време сутринта и поръчах набързо, защото ако сега бях влязла, щях да добавя още доста неща. Mr. Green

# 715
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Не се сдържах и поръчах SNB Искрен, Велислава и бял пясък на Джесика.

Бубс явно е изкупила всички кремове за ръце по 30 мл. от коледната серия и за мен няма  Crossing Arms Mr. Green

# 716
Не се сдържах и поръчах SNB Искрен, Велислава и бял пясък на Джесика.

Бубс явно е изкупила всички кремове за ръце по 30 мл. от коледната серия и за мен няма  Crossing Arms Mr. Green

Искрен ще ти хареса Peace Аз пък този крем погрешка съм поръчала по-голям и ще си имам доста време Simple Smile Бубанка направо на едро пазарува май, не мога да я стигна hahaha

# 717
  • Пловдив
Аз със Зоята ударих на камък и двата, които бях поръчала ми се обадиха да ми кажат, че са изчерпани  #2gunfire
Но сега благодарение на вас си поръчах SNB Анна, Велислава, Ясен, Jessica Out All Night и крем за ръце и тяла с ябълка и канела  Crazy дано да ми харесат и на живо...и друго отбелязах начин на плащане офис Пловдив, това ще рече, че от там трябва да отида да си взема нещата нали така  newsm78

В момента съм така perfect cupcake sand polish s87 /който не си личи много и една църна маца за късмет/

междудругото, от този лакочистител съм много доволна /за първи път използвам зеления/

# 718
  • Вестерос
Lemi, ако не си видяла поръчах си Магдалена тази вечер, още я има

# 719
Реших за една минутка да надникна в темата да видя някой нов маникюр, а резултатът е поръчка в старнейлз, устоях толкова дълго, но като видях за какви цени пишете...
Отнесох един Андрей, Звезделин и Людмила от SNB + Black на Ice JESSICA.

Исках и Jessica Glitterati и крема за ръце Ginger 250 ml, но не са налични  Tired

Това са ми последните! Край! Нямам място вече на етажерката  hahaha

Десиссслава, страхотна писана  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт