Мнение за 15 СОУ „Адам Мицкевич” кв. Надежда, София

• 5 642
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте. Не можах да намеря актуална тема, надявам се някой да може да ми даде информация. Догодина голямата ми дъщеря ще бъде в първи клас. Интересуваме дали може да ми даде мнение за 15 СОУ Адам  кв. Надежда, София сравнено с 54 СОУ. Усилено се говореше за прием по адресна регистрация, не знам дали е прието или само се говори, та ако е така по—вероятно е да попаднем в 15—то.кои учителки бихте препоръчали.

# 1
И аз се интересувам от същото, но явно няма желаещи да дадат инфо...

# 2
Здравейте! Аз съм завършила 15 СОУ, но ако трябваше да избирам между двете училища за да запиша сина ми, бих избрала 54!

# 3
Здравейте, на мен също ми предстои избор между двете училища но след среща с директорката на 54 и явното искане на рушвет, везната се наклони към 15то голямото ми дете е в 16ОУ не го препоръчвам за нищо, силно разочарована съм. Събрах мнения за 15 от родители чийто деца са в момента там и 95% от мненията са добри и много добри. Ще се радвам ако някой се включи с мнение по темата Simple Smile

# 4
Здравейте, на мен също ми предстои избор между двете училища но след среща с директорката на 54 и явното искане на рушвет, везната се наклони към 15то голямото ми дете е в 16ОУ не го препоръчвам за нищо, силно разочарована съм. Събрах мнения за 15 от родители чийто деца са в момента там и 95% от мненията са добри и много добри. Ще се радвам ако някой се включи с мнение по темата Simple Smile

Възможно е! Simple Smile Аз все пак съм завършила 2007г. Относно 54-то интересно е как с рушвет се записват, след като при записване на детето се дава номер. Поне в училището на моя син е така. Но нека ако има някой по-запознат да сподели Wink

# 5
И междудругото наистина ще се радвам ако 15 се е оправило от към система. 12г от живота ми са минали там. Да не кажа най-хубавите години Simple Smile

# 6
А самото подаване на документи горе долу кога става?

# 7
Нямам идея. Идете в първия работен ден и питайте как стоят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт