Искам да кажа ... (91)

• 72 644
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Ох, Даунче, Али, щом така ме съветвате ще полежа, тя рабоата не е заек, все пак, няма да избяга:)
Сега ако кажете и някой хубав филм, гледах онзи за Мамчетата, ми голяма тъпня... Някой силен стар също става.

# 151
Тонка, да не съм чула лоша дума за свекърите  Wink

Мариат, да ти е живо и здраво момченцето, много да го слушате  Heart Eyes

Ох, много ми  е криво, вчера са загинали 2 деца от града ни, на 18.....при гонка, не мога място да си намеря от мъка, дори не ги познавам, но непрекъснато ми се  реве  Cry Cry Cry Защо, как не се намери начин да се прекратят тези гонки, представям си какво ще е днес в училище. Преживяла съм лично такава трагедия преди 10 години, и от снощи само тези спомени са ми в главата, мъката, болката, ужаса   Sad

Уреждам Коледа, уточнявам менюта, но вече не ми е коледно  Sad

# 152
Жаки, гласувам да си дремеш с кафето, ай ще им се не знае и дрехите  Mr. Green
Замислих се, защо толкова им е трудно на мъжете да се организират и по принцип са бавни "над нещата" и "широко скроени", т.е. ако не стане тая седмица, ще стане след 2-3-4...n  newsm78

# 153
Жаки, забелязала съм, че като стане необходими да се свърши нещо - като гардероби - го правя много по-бързо и организирано, отколкото, когато като теб се чудя да се захвана или не, така че смело си почини. Аз в събота нищо не правих и днес бях доста по-отпочинала.

Алечка и на вас зле ви се е получили с тези майстори Sad.

Рая, много е страшно, пустото усещане за безсмъртие на пуберите.

# 154
Искам да кажа, че темата за селските номера и пинизи за добро или лошо вече не съществува. Край с нея!
Проверете, ако не ми вярвате.
Що се отнася до мен, повече обичах да я чета отколкото да пиша, отвреме навреме и аз се включвах с някои друг коментар, беше си много интересна и поучителна тема, но какво да се прави... Някои прекалиха и съсипаха темата с нелепи и не на място реплики и заяждания, което е накарало администратора да предприеме крайни мерки.

# 155
  • Бургас
Ходих на интервю за работа. Условията ми харесаха. Силно се надявам да се обадят!

Стискам палци на който има нужда!

Мариат, да е много здрав рожденика. Нека има късмет в живота

# 156
Ходих на интервю за работа. Условията ми харесаха. Силно се надявам да се обадят!

Стискам палци на който има нужда!

Мариат, да е много здрав рожденика. Нека има късмет в живота

Лина, успех  Peace

# 157
  • Пловдив
Искам да кажа, че темата за селските номера и пинизи за добро или лошо вече не съществува. Край с нея!
Що се отнася до мен, повече обичах да я чета отколкото да пиша, отвреме навреме и аз се включвах с някои друг коментар, беше си много интересна и поучителна тема, но какво да се прави... Някои прекалиха и съсипаха темата с нелепи и не на място реплики и заяждания, което е накарало администратора да предприеме крайни мерки.
Гущера хлопна кепенците? Той отдавна заплашваше Simple Smile Е, вечни неща няма Simple Smile

# 158
  • дядовата ръкавичка
Замислих се, защо толкова им е трудно на мъжете да се организират и по принцип са бавни "над нещата" и "широко скроени", т.е. ако не стане тая седмица, ще стане след 2-3-4...n  newsm78

E, стига де, всичките ли са такива  Thinking. Мислех, че само аз съм с кофти късмета в сблъсъка ми с неподредени и "над нещата" мъже.....

Жаки, гледах "Мьобиус" и "Моят крал". Харесаха ми.

# 159
Няма да ми липсват пинизите твърде.

Лина, стискам палци да ти предложат работата.
Даунче,  да ти кажа по-добре, че ни отказаха, отколкото да почнат и да ни зарежат или да се мотат. Не че имаме бърза работа де, ама поне за зимата да е подготвена. Ще стане, няма къде да иде.

# 160
Току що писах в нея. Само яка метла е размахвана.

# 161
Гущера хлопна кепенците? Той отдавна заплашваше Simple Smile Е, вечни неща няма Simple Smile

Дайте съмари на последните страници  Mr. Green, кой се оля Simple Smile.

# 162
  • Mediterraneo
Активна си е темата, кой какво е гледал, не знам.

За свекървата не се оплаквам на този етап, само информирам  Mr. Green При това ние сме инициаторите, направо да си призная- аз. Имаше евтини билети и подхвърлих на ММ, че ще ни е по- евтино тя да дойде, да изкара празниците с децата, отколкото ние да си ходим вкупом( че той за ходене до  БГ не иска и да чува).

# 163
Активна си е темата, кой какво е гледал, не знам.

За свекървата не се оплаквам на този етап, само информирам  Mr. Green При това ние сме инициаторите, направо да си призная- аз. Имаше евтини билети и подхвърлих на ММ, че ще ни е по- евтино тя да дойде, да изкара празниците с децата, отколкото ние да си ходим вкупом( че той за ходене до  БГ не иска и да чува).

Аз исках да поканим свекърва ми и племеника ми, но мъжът ми не искаше. Тя щеше да се радва жената. Като е за разумно време не е драма. Виж, за по-дълги гостувания си става тЕгаво Simple Smile.

# 164
  • Mediterraneo
Разумно- разумно, един месец  Laughing Засега ми се вижда разумно, ама не знам какви ще ги пея на края на втората седмица. Много искам племенниците ми да вземем, но са малки още( на 4).

Общи условия

Активация на акаунт