Искам да кажа ... (91)

• 72 664
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
И аз имах косопад, жесток. Четох доста и на места се посочваше като една от причините ниският хемоглобин. Аз съм с анемия и явно ми е паднал дори и под моето нормално ниво. Затова всеки ден ям по едно червено цвекло, обикновено с морков, на салата. Взех си шампоан на Милва с хинин и когато се сетя пръскам хининова вода. Мога да кажа,че имаше ефект. Не спря,но намаля значително. Сега и като се подстригах е още по-добре положението.

# 211
Сега видях, че нищите фешън дейс. Няколко глоби имат за нелоялна конкуренция, за заблуда на клиентите и за невярни намаление. За тях си имам едно наум и никога не пазарувам от там. Но, това е мое мнение  Peace

Видях на давиз девойките - много са хубави  Hug

Отивам да прочета съветите за косопада, че от вчера не ми остава време нищо да свърша.

Сесили, и аз уважавам Некст, но докато бяха по-малки девойките. Вече ми идва скъпичко да пазарувам от там  Peace

# 212
заради вас  влязох да видя и аз какво има във Фешън дейс, никога нищо не съм си харесвала от там.. и сега отново..изглеждат страшни боклуци, а цените няма да коментирам. Аз лично никога не съм поръчвала от там, но като гледам, няма и да поръчам.

# 213
  • Mediterraneo
Някой понеже спомена Ugg по-нагоре. Имам един чифт за подаряване, ако не се лъжа 36 номер са (или 35), червени, не са обувани нито един път.

За друг сещаш ли се на кого можеш да ги подариш  Mr. Green Кога да дойда да ги взема  Laughing Сериозно, за голямата са точния номер!

# 214
  • София
...а и като му го подметнеш на мъжът ти, може и друга песен да запее  Mr. Green.
О, той ще вземе да ни се натресе, понеже го влече твоята дестинация. И проблемът ще си виси на дневен ред.  Crazy

# 215
С Фешън дейс имахме разправия до КЗП далечната 2012 г. мисля, решиха в моя полза, предлагаха ми ваучери, за да си оттегля жалбата, не исках, въпросът беше принципен. Обувките ми за сватбата бяха оттам, много красиви, за съжаление освен сватбеният ден са обувани не повече от 10 пъти и са съсипани, отлепи им се и панделката на последното събитие, а ги харесвах много. Но от този сайт не бих поръчала повече, лично аз.

# 216
Даун, тая девойка която беше заминала преди два месеца, дето ти бяп писала за нея- та днес каза, че още не може да свикне. Всичко е хубаво, ама носталгия ли е, нещо друго ли е- просто не може. Живее в някакво сити, близо до Сидни.

# 217
Тонка, кажи му, че ще го приема само с протокол за завършен ремонт Simple Smile.

Сигма, има хора, които по-трудно свикват. Много е различно от Европа.  Ще се напасне някак, но си трябва време. На мен първите месеци ми бяха най-хубави, защото бях като турист Simple Smile.

# 218
  • Някъде там
На мен ми идват скъпи дрехите в фешъна.Бюджета ни не е от най-високите, като се има в предвид че всичко купувам двойно винаги като се започне от храни,билети,карти,през облекло и обувки и се стигне до разходи за спорт и курсове разни,както и екскурзиите и лагерите на които ходят от танците.Та в този ред на мисли съм много затруднена в избора на дрехи и обувки за девойките,а и да намериш дреха за слаб и висок тийн е много трудно начинание.Ако имате предложения за качествени и не толкова скъпи дрехи,давайте идеи.От чужди сайтове ме е страх да пазарувам,поради горепоменатото.Никога, не знам дали ще им стане.Нямат определен размер,хс,с,л съм купувала.
Все още не се боядисвам,просто цвета си ми харесва прекалено много,макар че понякога не ми вярват, защото косата ми има от много светло русо до черни косми и стои все едно имам кичури,особено след душ,като се накъдри.

# 219
Някой понеже спомена Ugg по-нагоре. Имам един чифт за подаряване, ако не се лъжа 36 номер са (или 35), червени, не са обувани нито един път.

За друг сещаш ли се на кого можеш да ги подариш  Mr. Green Кога да дойда да ги взема  Laughing Сериозно, за голямата са точния номер!

Ооо, екстра! Тъкмо няма да ги пращам. Когато искаш, заповядайте!

# 220
Давиз, много са хубави близначките. Много оригинална снимка с различните коси, а на къдравата и стоят като естествени.

# 221
Здравейте. Не съм чела назад, та не знам на каква тема сте.
За виното да кажа - много обичах бяло вино до миналата зима. Комшийката ме почерпи от нейното, изпих една чаша и ме заболя глава. От тогава не мога да погледна вино. Отврати ми се.
Станала съм ужасна. Мъжът ми вече вместо "мило" , ми вика "зло".

# 222
Давиз, ако искаш виж сайта на ремикс. Идеален е за бюджетно пазаруване. В много от случаите има и повтарящи се бройки. Аз си взимам от там чисто нови дрехи с етикет за без пари. От сайта са коректни и описват стоките с всички забележки. Сега съм харесала едни боти от естествена кожа. Всеки ден цената на стоките им пада с 5 %. Винаги може да върнеш стока.
https://remix.bg/shoes-womens-shoes-shoot-pr3910960.html

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 15:35 от mariat

# 223
  • Някъде там
Mariq благодаря  bouquet ще разгледам.
Down Under благодаря и на теб. Те косите им са чупливи по принцип и като се навият издържа доста и стои естествено.
Вбеси ме едната.Днес щели да ги снимат и тя отишла по тениска и боса че не и подхождали чорапите, а снощи друга дреха приготви. #Cussing out #Cussing out Ще има наказание пак ми се струва.
Ванини,всяка жена има такива моменти.Приемай думичката като галена  Grinning като види че ти харесва ще спре така да те нарича. Wink

# 224
Голям праз, тъкмо ще има снимки на които ще се хили след време. Обмислям си плана за отпуската догодина и моткане по Ларгото и в Острова са ми списани с графика Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт