Искам да кажа ... (91)

• 72 693
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря за многото и мили пожелания към синчето.  bouquet
Кой пита на колко е? Стана на 8 години. Един от подаръците е риза и пуловерче за 12 годишно. Брей, с каква голяма перспектива  е тоз подарък.
Гена, ще намина и аз през Фиешъна.
Давиз, как се навива толкова коса на молив? Дали има клипчета в нета? Добре е, че са си двечки- едната да изправя, другата да къдри. Да се пести от време все пак.
Моята коса е права, по- права, най- права. Има една черта до средата на гърба. Замислям се дали да я отрежа до шията на лонг боб или да я направя на триъгълник и да оставя дължината. Накрая ще си остана без прическа.
Тази седмица съм на две родителски срещи. Едната я чакам с нетърпение- ще се видим, посмеем и ще откараме до късно. Другата ще е тегава и супер зле от към емоции.

# 196
Какво купувате от фИешъна?Качествени ли са стоките?
Благодаря за рецептите за крем карамела, щв се пробва скоро Grinning

Маре, със закъснение, но от сърце, живо и здраво да ти е синчето bouquet

# 197
  • Sofia
Какво купувате от фИешъна?Качествени ли са стоките?
Скрит текст:
Аз съм поръчвала какво ли не- дрехи,обувки,часовници,чанти, портфейли, слънчеви очила.  PeaceНямам забележки, всичко си пристига във фирмени кутии и опаковки, а разлика в цените определено има  Peace. Много често харесвам нещо в реален магазин (на вносителя на марката за България,най-често) и във ФИешън-а го намирам по-изгодно  Crazy. Голям кеф ми е да го изровя с 20-30 % по-ниска цена  Laughing. Не съм имала проблем и да върна несполучлива покупка. Доволна съм много.

# 198
Аз нямам късмет с тоя  Фешън дейс, два пъти поръчвам обувки за мъжа ми - малки му бяха. Моя номер е стандартен- 37 и все е свършил. Две чанти имам само, но и не следя изобщо, ето сега Гена каза и ще ида да видя. От както се появи проблема с кокалчето на крака вече без да меря абсурд, но за другите мога да харесам нещо.

На Жаки и трите якета от миналата зима са умалели. Много дръпна изведнъж, сега къде ще търся качествено и топло, до София ще се ходи при нас няма нищо интересно.

Свалих към 20 филма днес, като започна да гледам, ако има нещо хубаво ще ви кажа:)

# 199
  • София
Добрутро!  Grinning
Жаки, за яке виж и в сайта на Next, аз съм много доволна от дрехите им.

Гена, майка ми се помещава при братовчедка си, а мъжът ми е при негов приятел, ерген. Подозирам, че с кеф би останал при него, защото му готвят и го обгрижват.  Mr. Green Е, пичът много силно хъркал, ама ай ся и претенции.

# 200
Eх, Тонка, сега ни стана ясно защо ТМ иска да се цани за бояджия! Ще си отлага до когато му е кеф!

Фешън дейс и аз го харесвам. Единствено имам една рокля с дефект, който видях късно и бях изхвърлила документите. После за да го маскирам бая зор видях. Роклята все още не е облечена.
Имам закупена и една рокля на Веро Мода от някакво намаление. Ми, скоро видях на същата марка със същата материя, само с изменен модел от бюста на долу за 6.00 лв. Купих я за подарък веднага. Сравних етикетите с моята- 100% еднакви.  #Crazy
Обувки и аз искам да пробвам, но ако цената е примамлива веднага си се самонавивам в полза на покупката.

Добро утро и от мен!

# 201
Аз нямам късмет с тоя  Фешън дейс, два пъти поръчвам обувки за мъжа ми - малки му бяха. Моя номер е стандартен- 37 и все е свършил. Две чанти имам само, но и не следя изобщо, ето сега Гена каза и ще ида да видя. От както се появи проблема с кокалчето на крака вече без да меря абсурд, но за другите мога да харесам нещо.

На Жаки и трите якета от миналата зима са умалели. Много дръпна изведнъж, сега къде ще търся качествено и топло, до София ще се ходи при нас няма нищо интересно.

Свалих към 20 филма днес, като започна да гледам, ако има нещо хубаво ще ви кажа:)

Жаки, бях с приятелка в мола, когато купи на дъщеря си това яке. Много е леко и топло. Чак ме хвана яд, че дъщеря ми си има от намаленията в Декатлон и не ѝ трябва друго, това в Манго супер много ми допадна.
Виж и това.

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 08:25 от alina_si

# 202
  • Някъде там
Добро утро. Благодаря за милите думи за девойките.
Мария трудно се навива косата  Grinning с две преси и с помоща на мама и на сестра и,стана по бързо.
Иначе,кичур коса се навива около молива и с пресата за изправяне се притиска няколко пъти.пуска се и се получават къдриците.Много е трудоемко, но тийновете са способни на всякакви геройства за щуротии. Grinning
Ампулите купих от магазин Коса и стил в Пазарджик,иначе ги има и онлайн.Гръцки са.
Много е хубаво якенцето от линка,Алина. Ние нали купихме ,та с съвсем зимните не бързам.
На моя мъж му купих машина за празника.Просто той сам си подсказа какво иска и съм супер доволна.
Днес е мрачно,и май ще вали.Така ми се искаше да се разходя поне малко.Но ми казаха да внимавам,да не хвана някой вирус или да не настина.

# 203
  • Sofia
Тонка, че те твоите се уредили добре, ти да му мислиш с Кати  Thinking.Според мен е редно да се размените с таткото- ти при ергенина, да ти готви и шета  Whistling, а мъж ти да студува и да боядисва,че да се постопли  Mr. Green. Сигурно не ти е смешно  Hug. По-бързо и по-безболезнено от очакваното да се наместите  Peace!
Набоядисвах си косата и като гледам вместо кафява ще стане чисто черна  hahaha.Сефте. Струва ми се,че и светло русо да намажа,пак ще съм черна  bowuu.
Уговорих се с другарка да се видим по обяд, ама как ще смогна, хич не знам. Хем, че аз съм  инициаторката  Rolling Eyes.
Синковецът ми зъни преди малко,че СЯКАШ имал въшки  Laughing.Той коса няма завалията...чуди се как да скатае от училище. Ако някой ще има въшки, това ще съм аз....пу-пу.
А какво намирате да купите в тоя Нектс, не знам. Още късите гащи видях да висят в магазина в Ринг Мол. Питах за якета-чакали  newsm78, че за кога....Ще им разгледам сайта  Crossing Arms.

# 204
Живо и здраво да е момчето на Мария!

Правих кореновата супа на Куркума снощи. Малко прекалено пащърначено стана за моя вкус. И много гъста я оставих в началото, на лепило за тапети приличаше, но с малко пилешки бульон (и настърган кашкавал отгоре) стана работата. Като търсих рецептата попаднах на супа "ала леля Веска от детската градина", или рядка мусака (по Янечек), скъсах се от смях.

Гена, и аз уж все разни шоколадови и кестеняви нюанси мажа, но като се гледам съм по-скоро черна. Не знам защо така се получава.

# 205
Флорче, и аз до скоро се чудех защо толкова тъмно става. Лятото направих няколко кичура, даже не си личат, и след тях минах на 7-ца от боите. На тази която ползвам сега пише "русо" но става кестенява. Пробвай.

# 206
  • София
А какво намирате да купите в тоя Нектс, не знам. Още късите гащи видях да висят в магазина в Ринг Мол. Питах за якета-чакали  newsm78, че за кога....Ще им разгледам сайта  Crossing Arms.
Аз не купувам от магазина им в Ринга, там няма нищо.  Wink

# 207
Некст тази година са с хубава колекция. Но ми идват скъпи, аз си ги купувам от ибей. 

При мен боите винаги са ставали с цвета на кутията. Но моята коса е светла.

# 208
Сватя, със снахата да вземете да тойдете на гости, докато бояджията приключи. Няма да мисля Кати, все ще я образоваме за месец Simple Smile, тъкмо ще намериш приложение на спестените от майстори пари  Wink, а и като му го подметнеш на мъжът ти, може и друга песен да запее  Mr. Green.

# 209
Кристин, аз се боядисвам с безамонячна, все си мисля, че по-светло върху тъмното трудно ще се получи. Искам да е макс близо до естествения ми цвят, което се получи само първия път (по спомен, цветът се водеше черен шоколад). След това, при все, че ползвах същата боя, взе да се получава по-тъмно. Не мога да си обясня. Не че е болка за умиране де... Обаче русо и то амонячна боя не мисля, че бих се осмелила да сложа.

Някой понеже спомена Ugg по-нагоре. Имам един чифт за подаряване, ако не се лъжа 36 номер са (или 35), червени, не са обувани нито един път.

Общи условия

Активация на акаунт