Искам да кажа ... (91)

• 72 817
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
  • дядовата ръкавичка
Уф, с тия чушки и трапези, милост нямате  Crossing Arms. Уж съм закусила, ама пак огладнях.

Така да не обичам късия ден. Първа съм на работа, в 7.30 още е тъмно. Вечер пак по тъмно се прибирам. Искам да заспя зимен сън и да се събудя след 6 месеца.

# 316
 Hug

добро утро!!!

Ние се местим от апартамента на приятеля ми в моя. Неговия го освобождаваме, беше квартира.  Tired Снощи направихме един курс, тия дни още, нямаме много неща, защото моя е обзаведен и има всичко, мебели не носим ама си е...разправия. Само като помисля после колко време ще ни трябва да се подредим, да оправим всичко и ме втриса. Храним се от няколко дни с храна, която поръчваме, по кутии..

Времето в София е ужасно, вали и е сиво и мрачно. Аз си извадих ботичките.

Както всичко в живота ми и вярна на максимата да олтгалам до последно, но реша ли, да го свърша с най-неподходящия момент, се активизирах да взема книжка! Бях ви писала, че 2 пъти съм карала курса, но съм мърда и не ходя на листовки. Та сега.. имам от месец някаде два пъти и половина повече работа  в офиса, сега се местим, оправям документи за кредита.. и решавам листовки  Crazy Намерих някакъв сайт http://www.shofior.com, който уж е към ДАИ, там има режим обучени и режим изпит. На обучение дава насоки и подсказки, аз имам зрителна памет и за мен това е ок. Надявам се, че не са объркани листовките, понеже доста сайтове има и не винаги са ок. Алечка, ти ли сега записа курса? Къде решаваш листовки?

Мър-че, аз съм на една кафява и една червена капсула Лаваца вече и още не мога да се събудя.
 Аз кестени ям много, никога ама никога не съм имала проблеми, освен че ми се подува стомаха от тях. Печени са ми безумно вкусни, с малко сол и чаша червено вино!  Heart Eyes За мен това е вкуса на есента!!!
Но и аз се обринах от нещо, ситни, много сърбящи пъпчици, първо по деколтето, мислех, че е от едно бижу ама сега имам и по корема и отстрани на кръста..  Tired

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 09:38 от Захир

# 317
Кой мол ще ми препоръчате? Ако може и недалеч от летището  newsm78

# 318
Рая, ако е за София, The mall. Oт летището с 84 автобус си точно тук ( аз работя в офисите наоколо)

Тонке, Тонке... видях сега за коя тема говориш и разбрах защо се ядосваш! Грозно и гадно е, ама няма смисъл. Не си го слагай!  Hug

# 319
София да, с кола сме. Някакъв ориентир?

# 320
Аз нещо не мога да случа на кестени или не ги правя добре. Докато са топли - стават, ама после - не.
В Лидл има някаква по-дълга промоция на български вина, никак не е лоша селекцията, хубави изби са, вчера пробвах една неизвестна за мен, виното е тежко, но плътно, типично, ще си го изпия разбира се, може би за това вино ми липсва сняг и камина, но пак ще мине, хубаво е  Mr. Green А ботите съм извадила от началото на седмицата. Сега сме в поредната "климатик-война" - да има ли, да няма ли... Лятото се пържихме, сега мръзнем. Яко.
Захирче, значи ми оставаш съседка, последно, а? Бравос. Макар че аз поради ред причини се надявам по-бързо да дойде време да се местим, но поне година ще е, поне.

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 09:50 от Мъ℘♥Мяɣ

# 321
Захир, да не би да караш шарка newsm78

# 322
ох, сакън, шарка.. Не мисля. Типичен обрив си е..чудя се дали от прах за пране или от някаква материя.. Не са пъпки на шарка, а съвсем мънички, много дребни и сърбящи. Най-вече по деколтето и паласките..  Embarassed или каквото се казва това отстрани.

Мър-че, решихме да се преместим пък живот и здраве по-нататък ще търсим друго. Моя апартамент го изплащам аз, но не ми се иска той да тегли друг кредит за негов и живота ни да е само обслужване на кредити и треперене от банки. Засега нямаме деца, иска ми се да поживеем, да попътуваме.., а дай Боже., време има за всичко. Иначе, квартала има своите минуси, които добре знаеш, ама можеше и по-зле да е. Блокчето е чудно, даже няма нужда от климатик, защото е топличко, та засега това е положението!
Заминавам довечера в Лидл. Аз снощи пих мерлото на вила Ямбол. Много ми харесва ама ми е тежичко, една чаша и съм  Crazy

# 323
Hug

добро утро!!!

Ние се местим от апартамента на приятеля ми в моя. Неговия го освобождаваме, беше квартира.  Tired Снощи направихме един курс, тия дни още, нямаме много неща, защото моя е обзаведен и има всичко, мебели не носим ама си е...разправия. Само като помисля после колко време ще ни трябва да се подредим, да оправим всичко и ме втриса. Храним се от няколко дни с храна, която поръчваме, по кутии..

Времето в София е ужасно, вали и е сиво и мрачно. Аз си извадих ботичките.

Както всичко в живота ми и вярна на максимата да олтгалам до последно, но реша ли, да го свърша с най-неподходящия момент, се активизирах да взема книжка! Бях ви писала, че 2 пъти съм карала курса, но съм мърда и не ходя на листовки. Та сега.. имам от месец някаде два пъти и половина повече работа  в офиса, сега се местим, оправям документи за кредита.. и решавам листовки  Crazy Намерих някакъв сайт http://www.shofior.com, който уж е към ДАИ, там има режим обучени и режим изпит. На обучение дава насоки и подсказки, аз имам зрителна памет и за мен това е ок. Надявам се, че не са объркани листовките, понеже доста сайтове има и не винаги са ок. Алечка, ти ли сега записа курса? Къде решаваш листовки?

Мър-че, аз съм на една кафява и една червена капсула Лаваца вече и още не мога да се събудя.
 Аз кестени ям много, никога ама никога не съм имала проблеми, освен че ми се подува стомаха от тях. Печени са ми безумно вкусни, с малко сол и чаша червено вино!  Heart Eyes За мен това е вкуса на есента!!!
Но и аз се обринах от нещо, ситни, много сърбящи пъпчици, първо по деколтето, мислех, че е от едно бижу ама сега имам и по корема и отстрани на кръста..  Tired
Захир, понеже скоро взех книжка, това е официалния сайт на ДАИ: https://avtoizpit.com/listovki
Листовките на изпита на таблет изглеждат точно по този начин.(може да избереш и на лист, но не ти препоръчвам.) Имат и приложение за телефон. Решавай там, въпросите се повтарят, лесно се помнят. Щом аз с 4месечно бебе, кърмеща денонощно, недоспала, карах кормуване по два часа на ден успях да взема листовките без грешка, значи всеки може.

# 324
Цяла нощ го мисля този дъжд във Варна, на дъщеря ми в апартамента е запушен сифона на терасата и се събира по 1 педя вода докато успее да се оттече, дано не е влязла в хола Praynig Мъжът ми обеща този месец да отидем да го оправим.

# 325
  • София
София да, с кола сме. Някакъв ориентир?
От летището карате по бул. Брюксел и излизате на Цариградско. Но всъщност на вас не ви трябва да излезете на самото Цариградско, а завивате в дясно, в локалното. Молът е почти веднага, ще го видите.  Peace

Захирче, знаех си, че ще се сетиш, понеже следиш онази тема. Аз нямам проблем, стига да не стават недоразумения. Въпросът вече е изяснен.  Wink

# 326
  • Пловдив
Мария, полиестерните халати не стават за след баня. Те са за домашни дрехи. Аз много се чудя на детските такива. Интересно ми е кога дете облича такъв.
Моите не носят. Но на приятелка детето носи много, те са в къща и колкото и да топлят не е равномерно. И събота и неделя за мотаене детето си облича халата над пижамата. Ние сме ходили на гости, само по пижами не става, моите още с вдигането ги преследвам да се облекат, нейното си навлича халата и е добре.

# 327
Поизпуснах ви малко.. Sunglasses
Захир, много да сте си щастливи при теб!

Аз едвам гледам. Снощи завършихме серията с годишнините - поляхме го обилно и прекалих със солените ястия. Сега съм тежко подпухнала и ми е замотана главата. А и това време.. Stop

# 328
  • Mediterraneo
Мария, полиестерните халати не стават за след баня. Те са за домашни дрехи. Аз много се чудя на детските такива. Интересно ми е кога дете облича такъв.

Ние всички имаме такива. Моите много си носят, любими са им. Събота и неделя зимата могат по цял ден да са по халати, над пижамите.

# 329
Захир, Захиииир! Много бързаш с местенето! Ама ти е простено, малка си!  Laughing
Защо не го накара да боядиса първо апартамента ти? Да видиш как се справя, дали ще откликне, дали ще се офлянква, дали ще викне помощник.... Да видим и ние дали към "никаквец"ще му добавим и друг прякор.
Живи и здрави да сте! Много любов с новото начинание ви пожелавам!
Обривът да не е от червен лишей? Ако си пробвала нещо ново на голо....
Аз се отказах от халата. Мислех, че е за къпане, защото имаше и качулка.... Такъв за върху пижама си имам.
Екс, споко, ти си лесна. След 1-2 дни ще си пушка!
Ая, няма ли кой да нагледа апартамента още днес? Домоуправител?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт