Искам да кажа ... (91)

• 72 737
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Едва се въздържах да не ѝ пиша в темата относно ника. Не е мястото,тъпо би било. Ама Дунда!  Rolling Eyes
Така вижда себе си жената. Аз много се изумявах и от никове "мама на Пешо".
Ами някак "мама на някой си" в мамешки форум  ми е е дна идея по-приемливо от в случая. Ох. Янтре, ако трябваше да изреждаш в ника си.... Hug
Аз на първо място в собствените си очи съм Личност.

Няма ли някой в Пловдив да ми направи домашен сладкиш? Омръзнало ми е от моите си.

# 301
  • Euskal Herria
Янтра, тръгнах да пиша за лападундите, ама като не се сетих коя беше книгата... отказах се  Grinning.

# 302
  • Варна
Личности сме, спор няма.  Simple Smile
Ееее, небето за пореден път днес се продъни. Ослушвам се на терасата-котка мяука за помощ заради пороя!

# 303
  • В Космоса
В студентски имаше една закусвалня "Лападунди". Още не мога да се начудя...
Е как бе, лападунди и тънкофини, Андре Мороа, "Страната на хилядите желания".

Ааа, не знаех. Чела съм на Мороа "Климати", но не знаех за лападунди. Мислех, че е някаква бг измишльотина. Laughing

# 304
  • Пловдив
В студентски имаше една закусвалня "Лападунди". Още не мога да се начудя...
Е как бе, лападунди и тънкофини, Андре Мороа, "Страната на хилядите желания".
Ааа, не знаех. Чела съм на Мороа "Климати", но не знаех за лападунди. Мислех, че е някаква бг измишльотина. Laughing
Детска книга е.

# 305
Варна пак е под вода, във фейса има снимки...Стейси  Hug

# 306
Добро утро.
При нас не вали. Дано така да продължи през целия ден.
Акаша, как си?

# 307
  • София
Добро утро!
И да кажа, че за първи път ми се случва да видя в друга тема нещо, което съм споделила тук и което е поднесено по начин да ме изкара малоумница. Много хора четат и недочитат, и после си правят волни съчинения.  Wink

# 308
  • Някъде там
Добро утро.
Като сте започнали с никовете,аз си мислех че не могат да се сменят.Да взе да го сменя моя,че тогава иди ме питай защо така се кръстих.Ника е имената на децата и моето.
Казвам се Здравка.Казват ми Зуза,зузи,зузана и тн.Нещо такова да бях сложила.
Акаша,едва ли са нещо лоши кестените,най вероятно ти имаш непоносимост към тях.
Как си?

# 309
  • Ямбол
Добро утро!
И да кажа, че за първи път ми се случва да видя в друга тема нещо, което съм споделила тук и което е поднесено по начин да ме изкара малоумница. Много хора четат и недочитат, и после си правят волни съчинения.  Wink
Много се впечатляваш. Какво ти пука?

# 310
  • София
Много се впечатляваш. Какво ти пука?
Непримирима съм към лъжи и интрижки.  Peace

# 311
Варненки, как ви е времето? По обяд тръгваме по работа към Варна, а снощи някой писа, че била под вода? Преди ви бях чела, че ремонтират Аспаруховия мост, сега минава ли се оттам?

Гърлото ме заболя снощи, баш тези дни не е желателно да се тръшна. Пия Нурофен стоп колд, дано ми размине, въпреки че вчера две колежки бяха много болни и кашляха доволно близо до мен. Всъщност на мен каквото ще, само Жаки да подмине, че минала седмица беше  на АБ.

При нас мъгла, а рядко има сигурно към полето ще е още по- мъгливо.

# 312
  • До морето
Добре е Жаки, идвай  Hug Аспаруховият мост е ок, пуснаха го още лятото.
Ако имаш време за кафе, аз съм фрий  Rolling Eyes , е с една София съм, ама тя душичка  baby_neutral

# 313
Дойдох доста рано на работа, заради мъжа ми (пътуваме заедно), съответно станах доста рано и сега съм си наредила капсулите с кафе за през 2 часа, та дано се събудя  Laughing В петък бях планирала отпуска, щяхме да пътуваме, но ми изгоря, защото се оказах със спешна и непредвидена среща по средата на деня. Понякога няма как, но сега ще пътуваме за... самото пътуване  Sunglasses.

Яна, тия чушки с пакетче ориз всяка ли са?  Crazy
Тони, отдавна върху изказванията от тази тема се правят волни съчетания. Аз лично приех, че на някои толкова им е капацитетът, как да се боря срещу това. Щом ги влече... явно си нямат с какво друго да се занимават.

# 314
Мария, полиестерните халати не стават за след баня. Те са за домашни дрехи. Аз много се чудя на детските такива. Интересно ми е кога дете облича такъв.

Общи условия

Активация на акаунт