Искам да кажа ... (91)

• 72 722
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Ремикс държи абсурдни цени. Хайде.за нови с етикет...става.
Но за дрехи 2ра употреба на определени марки...та то с намаления на същите, нови излизат по-евтини.  
Да. Подобно нещо отбелязах в дена на зареждане на Мания, случайно бях там (Централна поща, Пловдив) и нали съм сврака се набутах. Имат някакви щендери с тия магнитните против кражба, и гледам - долнище на НМ, умрях да се хиля, защото по-миналата година купих ново на по-ниска цена.

Говоря за нещо от конкретна колекция, не от базисните, та го знам от коя година и колко струва.

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 21:27 от Янтра

# 286
Янтра,аз обичам.да се ровя в 2такива магазина. Но те са с цена на килограм, или евентуално на бройка като започват от 6.50лв за брой.
Купувам си неща с етикетите на такива цени.
Или чисто нови пуловери от Кашмир, коприна за по 7-8лв. Няма как да сбъркал че е нов. Дори едно пране му личи. 

Много ме е яд че едни нови обувки обути 1път от мен ми ги откраднаха пред вратата преди 2седмици някъде.отдавна.си търсих такива и ги купих за 15лв. Естествен набук. 

# 287
  • В Космоса
Увеличават се обривите и сърби болящо. Пих Ериус, пратих милото за Фенистил. Бахти тъпите кестени!  Sick Добре, че малката не ги хареса и ги изплю. ММ каза да ги хвърлям. Това, че аз се обринах означава ли, че тези кестени са шит или че само на мен не ми понасят.

# 288
Акаша, от къде купи кестените? Дали са с бг произход или са от Китай? Миналата година в Лидъл май от там бяха. Кестените предизвикват алергия, но не са редовна храна и са рядко алергичните реаакции. Моят зеt получава обрив при бране на кестени, когато ги брули, маха им зелената боцкава обвивка. От ядене- не.  

# 289
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ядем кестени от сто години, за пръв път чувам за алергична реакция. Но всичко е индивидуално. А не може ли да е от нещо друго newsm78

# 290
  • Варна
Акаша, стискам палци да се успокоят нещата!  Hug
Знам от детето какво е алергична реакция. Майка ми само ще я спомена, че там работата често опираше до БП

Ох, още нещо. Сърфирам си из форума и в Стоматологичния -тема от автор dunda нещо си.  Crazy Как ги избират тези никове бе?
И не, жената има проблем с детето си(стоматологичен).
Едва се въздържах да не ѝ пиша в темата относно ника. Не е мястото,тъпо би било. Ама Дунда!  Rolling Eyes

# 291
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Акаша, стискам палци да се успокоят нещата!  Hug
Знам от детето какво е алергична реакция.

Ох, още нещо. Сърфирам си из форума и в Стоматологичния -тема от автор dunda нещо си.  Crazy Как ги избират тези никове бе?
И не, жената има проблем с детето си(стоматологичен).
Едва се въздържах да не ѝ пиша в темата относно ника. Не е мястото,тъпо би било. Ама Дунда!  Rolling Eyes
Ти пък, Стейси. Хората си кръстили цяла фирма "Дуписима" и надписи те изненадват из цяла София, а ти за някаква си дунда Joy Joy

# 292
  • Пловдив
Така вижда себе си жената. Аз много се изумявах и от никове "мама на Пешо".

# 293
Акаша, много гадно! Дано бързо да минава!

И аз съм цялата в пъпки. Или е от нерви или е бълха...
Толкова ужасен ден не помня от кога не съм имала... Да свършва, да минава и да заминава...

Млечната майонеза дали ще стане със зехтин, вместо олио?

Много ми се ядат пълнени чушки. Цяла седмица се каних да правя, последно ги отложих за почивните дни. Накрая пратих чушките на майка. Каймата направих на гнезда.

# 294
  • В Космоса
Хахха, Стейси.  Laughing В студентски имаше една закусвалня "Лападунди". Още не мога да се начудя...

Намазах се с Алергозан, дано се успокоя. Гадни кестени, намразих ги яко!

# 295
  • Варна
Така вижда себе си жената. Аз много се изумявах и от никове "мама на Пешо".
Ами някак "мама на някой си" в мамешки форум  ми е е дна идея по-приемливо от в случая. Ох. Янтре, ако трябваше да изреждаш в ника си.... Hug
По-добре ми звучи"Deyanamom" от "дунда" пък.

# 296
  • Euskal Herria
Относно чушките - ето нашите (снимката е стара, отпреди години, но...)
Скрит текст:

# 297
  • Пловдив
В студентски имаше една закусвалня "Лападунди". Още не мога да се начудя...
Е как бе, лападунди и тънкофини, Андре Мороа, "Страната на хилядите желания".

# 298
Я да видя сега дали ще се справя от телефона 😀
Получи се май, черпя ви с кифльочки, а Яна с две  😘

# 299
  • До морето
Ееееее, айде сега! И аз бях Самимами по едно време, човещинка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт