Искам да кажа ... (91)

• 72 699
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
Пия бяло  вино и розе. Не обичам сладки питиета никакви. Виното обикновено е ССБ (Семилион Совиньон Блан) Новозенландско.

# 16
  • До морето
Пия розе с много лед, почти на чорба го правя   Laughing Червено никога не съм пила, а бялото спря да ми харесва след като забременях със Самито  и повече не мога да го пия.
Лятото пия бира и това е. Твърд алкохол никакъв не мога да пия.

# 17
Добро утро!

Вино не пия. У дома през зимата има червено, имаме много винари около нас и все някой праща. Мъжът ми обича, аз изпивам по половин чаша, ако умирам от студ, но не му се наслаждавам.
Това лято открихме бялото Фраголино, но то е леко газирано и плодово, та не е точно вино май  newsm78 Но ми харесва.

Уискито е моето питие, но от няколко години не ми се пие, нещо се повредих  Laughing

Снощи запалихме камината и съм доволна вече. Избримчих я на 26 градуса, да се стопли къщата  Laughing
Още съм болна и като се знам до понеделник ще се докарам до антибиотик...

Ще правя суфлето на Марипоса, ако намеря алуминиеви формички в кварталните домашни потреби. Ако не намеря какво мога да ползвам? И чушки ще пълня. И ще чистя.

# 18
На виното и аз му слагам много лед - за разреждане. И за ужас на всички разбирачи край мен, които умират да ми правят забележки. Joy
А аз им казвам - че винаги съм срещу правилата. И те млъкват.

Раннобудна съм, вече пия кафе.
После на йога и малко работа по града.
Опитвам се да се насиля и да започна есеннното разместване на гардероба - летните дрехи да махна и извадя зимните. И сандалките с ботуши да сменя..
Много го мразя това.. #Crazy
А вие направихте ли го вече?

# 19
Аз тази работа я свърших май преди 2 седмици още. След като една сутрин отворих гардероба и в него открих само рокли и потници, а на вън беше 10 градуса  Laughing Извадих и изпрах есенните и зимните, зазимих летните дрехи и обувки. Оставих малко дрехи, уж преходни, ако има циганско лято, ама така като гледам ще зазимя и тях... Много си мразя дрехите за този сезон. Ненавиждам да купувам пуловери, дънки и панталони... И се сетих, че така и не потърсих от вакуумиращите пликове, ще погледна и за тях като търся формички за суфлето.

# 20
  • Варна
Вино червено предпочитам. Асеновградски мавруд
ми е любимото. Мерло и каберне също харесвам.
Домашни вина, приготвени табиетлийскта също не
връщам, червени де.

Лятото - розе. От белите Евксиноградските имат добри
попадения. Ама нещо не ми е страст бялото вино.

# 21
  • Някъде там
Добро утро в мрачната и студена събота.
Вино пия в много редки случаи и то бяло или розе. Червеното не ми понася. Пия уиски но само ако сме в компания,иначе не пия.
Гардеробите са на половина сменени.Има още но ще почакат.Най необходимото е извадено. Simple Smile

Понеже съм сама,майка ми днес ще се прибира,трябва да сготвя.По принцип аз си готвя амаа нали трябва да пазя леглото. Laughing Laughing Laughing та се чудя какво да е,бързо лесно и неизискващо висене пред котлоните.Май ще изнудя девойките да сготвят. Grinning горките,те още спят и не знаят какво им мисля.
Аз пак имам въпрос с покупка. Мм е Димитър и съм в чуденка какво да му купя.Дрехи и такива неща си има.Спа не става,през седмицата е.А искам да си е точно на деня подаръка.Мисля си за някой масаж, че от известно време много го боли гърба.Тежка му е работата и много се натоварва.
Ако имате идеи,казвайте.

# 22
Давиз, имам приятелка с чудно СПА. МОже да направи ваучер за масаж и шампанско за двама ви, плодове и тн глезотии..Wink.)

# 23
  • Някъде там
Давиз, имам приятелка с чудно СПА. МОже да направи ваучер за масаж и шампанско за двама ви, плодове и тн глезотии..Wink.)
Мерси Екс но аз искам да е в града ни нещо,понеже няма да може да отсъства че обекта е на привършване и гонят срокове.Ще го поразпитам все пак какво мисли да правим и ще ти пиша ако имам поле за изява. Simple Smile Благодаря ти. bouquet

# 24
Добро утро!
Пия червено и бяло вино според настроението, а не според сезона.
Отивам на семинар-обучение, макар времето да предразполага към мързел.

# 25
Добро утро!
Почти съм готова с гардеробите. Мъка ми е, ама се мобилизирам и действам.
Мавруд от Асеновград ни е едно от любимите вина по сантиментален повод.
Давиз, в друга тема една майка направи шарж на нейния мъж. Имало оферти и в нета.
Алечка, после да се похвалиш със суфлето! Ще чакам!

# 26
Мерси Екс но аз искам да е в града ни нещо,понеже няма да може да отсъства че обекта е на привършване и гонят срокове.Ще го поразпитам все пак какво мисли да правим и ще ти пиша ако имам поле за изява. Simple Smile Благодаря ти. bouquet
Ама това е в СФ, Лозенец..))

# 27
  • До морето
Алечка, ако няма алуминиеви формички, може да пробваш в керамични. Аз имам няколко такива, ама в алуминиевите наистина е по-практично. В Кауфланд има със сигурност. Пак там има и вакумиращи торби. Пролетта взех от тях и сега видях, че нито една не е изпуснала. Взимала съм от левчето и след няколко дни няма помен от вакуум.

Миналата седмица смених дрехите аз, обаче ММ каза, че му било рано още - да не му пипам тениските. И днес сутринта отворил гардероба и се почесва  Laughing

# 28
Днес денят ми започна добре Simple Smile. Ходих на пазар и реших да си взема и вино и ми поискаха шофьорската книжка  Joy. Явно двете девойки на касата, едната млада, а другата наборче имат нужда от очен лекар, но искрено ме развеселиха, от години не ми се беше случвало.

Детето се напика от смях Simple Smile.

# 29
Добро утро, направих си кафе и предусещам много мързелива събота  Flutter

Вино обичам много. Лятото пия бяло, предимно Пино Гриджо (гледам да е от Северна Италия) или розе. Тази година открих едни, мисля на Домейн Бояр, с плодов сок - не баш вино, но приятна лятна напитка за много лед  Peace

Зимата обаче ми е истинският сезон за вино, защото обичам червените, дори тежки вина. Българските между другото са много добри (което не мога да кажа за белите обаче), харесвам разбира се и от Чили, Нова Зеландия, Франция, Италия. Взимам според настроението, това ми е едно от любимите неща след тежък ден - да отидем до някои винен магазин, да почета етикетите, да си избера вино, да си купя сирена и да знам, че утре е събота  Mr. Green То колко му трябва на човек.
пп - "ежедневният" ценови клас, ако мога така да се изразя, ми е около 10-15 лв. за бутилка.

Общи условия

Активация на акаунт