"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 25

• 52 168
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте,момичета,минаха притесненията,дойде ми и вече съм спокойна,благодаря за отговорите и успех на тези,които ще са бъдещи мами !  Simple Smile  един въпрос към Dia_la след случаите,в които си ги пила горе-долу след колко време ти се нормализира ?

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 20:38 от mariyaa_xx

# 706
Здравейте искам да попитам закаснява ми сас 3дена направих си тест и излезнаха две чертички едната леко бледа бремена ли сам благодаря ви много

# 707
Здравейте,

На 18.11 ми беше овулацията ( тогава бяха най-силните болки и обикновено като ходя на преглед след тези болки Док казва, че има още течност в матката, което предполагасъвсем скорошна ову). Секс правихме на средно 36 часа от 13 до 20ти включително. От 24ти (6 дена след ову) започнаха много силни болки в гърдите и периодични болки ниско долу. От днес имам странно усещане в устата като киселини ( до сега съм нямала) и от днес ми се гади, но не силно. По принцип имам ПМС, но започва  около 3-4 дена преди цикъл и болките в гърдите не са така силни.  Не си следя Т. Днес преди да стана измерих Т орално и беше 36.8 ( което е ниско спрямо това, което съм чела по форума) От половин година правим опити за бебе и все идва ужасната лелка, та сега съм  #Crazy и не знам какво да мисля. Дали е някакво странно ранно пмс или този месец нещата са се получили...

# 708
Здравейте,

На 18.11 ми беше овулацията ( тогава бяха най-силните болки и обикновено като ходя на преглед след тези болки Док казва, че има още течност в матката, което предполагасъвсем скорошна ову). Секс правихме на средно 36 часа от 13 до 20ти включително. От 24ти (6 дена след ову) започнаха много силни болки в гърдите и периодични болки ниско долу. От днес имам странно усещане в устата като киселини ( до сега съм нямала) и от днес ми се гади, но не силно. По принцип имам ПМС, но започва  около 3-4 дена преди цикъл и болките в гърдите не са така силни.  Не си следя Т. Днес преди да стана измерих Т орално и беше 36.8 ( което е ниско спрямо това, което съм чела по форума) От половин година правим опити за бебе и все идва ужасната лелка, та сега съм  #Crazy и не знам какво да мисля. Дали е някакво странно ранно пмс или този месец нещата са се получили...
Кога Не чакаш " гадната" лелка . И аз съм горе долу с твоите дати ! Не чакам около 4.11. И за половин година правила ли си си някви изследвания ?

# 709
Обикновено ми идва 15 дена след ову, т.е. на 3-4ти. Цикълът ми е точен ( 29-30)

Изледвали сме хормони и микробиология. Според Док още е рано за други изследвания, трябвало да мине година поне. 

# 710
Обикновено ми идва 15 дена след ову, т.е. на 3-4ти. Цикълът ми е точен ( 29-30)

Изледвали сме хормони и микробиология. Според Док още е рано за други изследвания, трябвало да мине година поне.  
И аз вече втори ден имам болки в гърдите ... Но като цяло мисля че ни е рано за симптоми , въпреки че това не е константа ... Евентуално кръвен тест може да ни разреши дилемата. Аз съм пушач и искам да разбера колкото се може по рано:)
ПП: другото което е че ми се спи доста , но може и да е мързел , понеже две седмици бях в отпуск😂 И стандартната тежест но не в матката а по скоро в яйчника и придърпвания но го отдавам на ПМС

# 711
Значи ще си стискаме палци и дано се похвалим в началото на декември... ( вече ме е страх да си помисля, че може да е станало, че толкова рев изревах предните месеци Cry) Четох във форума, че кръвен се прави 11 дена след ову, ако не греша...

# 712
Здравейте отново!
Направих тест и е отрицателен, сега ще очаквам да ми дойде тук до 1 -2 дни защото имах леко червеникаво зацапване когато пишках за теста.
 newsm78
Като чета колко сметки, схеми, съобразявания във времево отношение правите за да забременеете, моето притеснение че съм забременяла от 1 път с презерватив на 8-9 ден изглежда направо смешно. Пожелавам на всички искащи да бъдат майки, да успеят да постигнат това и да родят и отгледат здрави дечица и да им се радват!
Аз на този етап (26г.) не съм готова да бъда майка и изключително много се притеснявах дали не съм забременяла случайно..

Успех и здраве

# 713
Значи ще си стискаме палци и дано се похвалим в началото на декември... ( вече ме е страх да си помисля, че може да е станало, че толкова рев изревах предните месеци Cry) Четох във форума, че кръвен се прави 11 дена след ову, ако не греша...
Оооо на мен ли говориш за рев☝😂 Мъжа ми е за оплакване на него си споделям терзанията ... аз си пусках прогестерон в петък и беше доста висок за това имам надежда че евентуално ще излезе нещо на кръвен тест. Първия месец толкова исках да е станало и като абсолютно невежа започнах с тестовете сиг още по време на О 😂 И си казвах не може да бъде бременна съм и ходих и ка кръвен той беше мноооого категорично отрицателен . Така че сега и 25 да е ще ми е голяма надежда и прекратявам цигарите

# 714
Здравейте, миналата неделя 20.11 ми дойде цикълът, но беше само 2 дена и само много тъмно течение, а обикновено е поне 6-7 дни, днес имах бяло течение придружено с капки кръв и гърдите ми са доста напрегнати, според вас възможно ли е да съм бременна или по скоро е инфекция?

# 715
Направи си тест. Ако е отрицателен сигурно ще е нещо с хормоните. И в двата случая не е добре това кървене, така че по-скоро си запиши час за преглед. А ако теста е положителен тичай на док веднага, може да е проблем с прогестерона. Може да е и киста. Когато една инфекция причини кървене, обикновено има и много силни болки.

# 716
Благидаря ти за отговора, утре ще посетя генеколожката ми и ще видим какво ще стане, но силни болки не съм имала и като цяло никакви болки.

# 717
Здравейте момичета,
Пробваме вече от 9 месеца, но досега нищо..
По принцип цикъла ми е нормален на 27-28 ден. Предния месец ми дойде ха 25-тия ден, а сега е 30-тия ден от последния ми цикъл...Направих си тест Престо одеве, но уви 1 чертичка... Симптомите, които имам са като за цикъл... Как мислите дали има шанс да съм бременна, а теста да не го отчита още... Знам, че е доста глупав въпрос, но надеждата какво ли не прави... Embarassed cry smile3518

# 718
  • София
ако не си следяла О не може да се каже.
но 30-ти ден и отрицателен тест, по-скоро не си Б
За 9м неуспех може би е време да посетиш АГ и поне да изследвате хормони Simple Smile
Не се отчайвай само, защото до нищо няма да доведе, а бебе ще има Simple Smile

Аз примерно вече 2г правя опити и добре че тръгнах по лекари, наложиха се много неща да оправям, сигурна съм, че бебето скоро ще е факт, просто как точно и кога - все още не знам Simple Smile

# 719
Ходих 4 пъти на АГ и следихме 2 пъти О и пиех дуфастон...
АГ-то ми каза, че не вижда нищо притеснително след прегледите и на този етап да продължаваме да опитваме... Аз този и миналия месец нищо не следях понеже се отчаях и реших да си дам почивка от постоянните изчисления...затова сега се загнезди някаква надежда, ноо..
Благодаря ти много!

Общи условия

Активация на акаунт