Re: ♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 46

• 86 594
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Kote,  Heart Eyes

13.5k likes - 1h , май и Борко  не е стигал такъв резултат!  Rolling Eyes / сега погледнах, вече са 14,k likes/

Феновете коментират, че няма нужда от фраг   Mr. Green

Да пускат всеки ден по една такава снимка и.. ще дойде петък! hahaha hahaha

# 661
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=j-uUIfC6ris

Толи менеджер толи друг Эзги
- Друзья расслабьтесь Эзги пришла не к Омеру. Вы все очень полюбите ее персонаж.

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 20:52 от vania_e

# 662
Kote,  Heart Eyes

13.5k likes - 1h , май и Борко  не е стигал такъв резултат!  Rolling Eyes / сега погледнах, вече са 14,k likes/

Феновете коментират, че няма нужда от фраг   Mr. Green

Да пускат всеки ден по една такава снимка и.. ще дойде петък! hahaha hahaha
Алекс това за селфито на Боре ли е, ако е така значи ги харесват като двойка, а коментара, че няма нужда от фраг е още по-показателен. Аз мислих, че ще започнат да мрънкат, като мен пък то друго се случи. Значи сериала има нужда от женски добавки...., но не и от стабилни мъжки. Верно Памирко го има, но на мен не ми се връзва някак си все още в цялата обстановка. На Дафина и трябва мъж скала с баклава, не скелетче.....

# 663
При появата на нова жена на хоризонта Дефне откача и не се държи нормално. Щом на Мерич и харесва да продължава да показва един на моменти неадекватен образ на главната героиня, моля. Да вземем и Гало да върнем, и мадамата от банята му в Италия да дойде и да гледаме как Дефне изтрещява.

#new от фрагменщика
- Сегодня будет фраг?
- Нет, к сожалению. Наверное, завтра.
- Ладно, спасибо.

Явно и фрагман няма да има

# 664
  • Враца
Скрит текст:
Толи менеджер толи друг Эзги
- Друзья расслабьтесь Эзги пришла не к Омеру. Вы все очень полюбите ее персонаж.

Hug Hug
Това ме успокои и ще мога да спя спокойно - няма да дразнят допълнително Дафинка- достатъчно е "запутана", както казват мамашите. А не бяха ли казвали навремето и за Гало, че ще обикнем нейния персонаж  Rolling Eyes Rolling Eyes Thinking Thinking

Тя да не въпросната - Ванни  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 665
Това се сетих и аз, нали и Гало щяхме да обикнем, не беше за Йомер. А после каква стана, без бой не си тръгна и беше си го харесала Йомер, и очаквания големи имаше. Дано е истина, че е само за две серии.

# 666
Това се сетих и аз, нали и Гало щяхме да обикнем, не беше за Йомер. А после каква стана, без бой не си тръгна и беше си го харесала Йомер, и очаквания големи имаше. Дано е истина, че е само за две серии.
Да тя и Из беше само за 1-2 серии, но се връща два пъти в сериала. А самия образ на Гало беше нагъл още от самото и появяване беше дразнител, та може би и за това беше такава реакцията на феновете. И както се казва "Зърнеш ли красиви очи, трудно ги забравяш" та и при Краля е така, който погледне Йо без бой не си е тръгвал до сега.

# 667

#new от фрагменщика
- Сегодня будет фраг?
- Нет, к сожалению. Наверное, завтра.
- Ладно, спасибо.

Явно и фрагман няма да има

Прави излязоха феновете!  yes

По едно такова селфи на ден и няма нужда фраг да монтират! smile3515

Добре се справя Езги! Wink 

# 668
  • Разград
🔥КРАТКОЕ ОПИСАНИЕ К 42-ОЙ СЕРИИ 🔥

Когда Кемаль увидит перед собой Нихан он будет шокирован. Эмир проследил за всеми поисками Кемаля, специально позвал туда Нихан и теперь добровольно ответит на вопросы об отравлении Озана. Кемаль будет очень удивлен. Нихан найдет способ снова встретиться с Кемалем. Кемаль, узнав правду об отравлении Озана, продолжит поиски по другим путям, о которых Эмир знать не будет и тем самым будет опять впереди. Нихан, последуя подсказкам, будет сломана правдой об Озане.
Кемаль уверен, что есть шпион, который докладывает все Эмиру. Найти этого шпиона- второе дело Кемаля. Асу, думая о предложении Галипа, хочет войти в семью с другим планом. Вильдан найдет тетрадь Нихан и будет бороться со своей совестью. Правда, что Кемаль должен знать все то, что написано в этой тетради, действует на чувства Вильдан. Война между Кемалем и Эмиром будет ожесточаться. Кемаль, в борьбе забрать у Эмира "всё" начнет игру, в которую будет включена Нихан. Эта игра изменит ходы и Эмира, и Нихан. для Эмира это будет опытом, а Кемаль преподаст урок двум людям. Проблема в том, является ли одним из этих людей Нихан?

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 22:34 от vania_e

# 669
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На мен 58-ма серия не ми хареса. Само краят беше добър. Всичко останало - познатата плява: Дефне, която се държи като глупачка и си говори сама, която хем не може без Йомер, хем пък не е наясно със себе си - аз така и не разбрах какво иска всъщност,  втръсналите ми вече Корай и особено Неро, Памир, който някак с него и без него, супердосадният Айтекин (така и не разбрах за какво вкараха този образ), даже и Исо в тази серия не ми хареса. Седа-Синан - нищо особено, милички. Но и нея я карат да си говори сама. Единственото интересно в тази серия ми беше номера с двете книги, хитро от Памир.
Много е права Злати, че поводите за ревност карат Дефне да изглупее още повече и че нямаме нужда от повече жени, които да я карат да ревнува.
В последните две минути изненадващо, от нищото, видяхме онази Дефне, която чакаме вече две години: уверена в себе си и любовта си, осъзната жена.
Да видим до кога.

# 670
На мен 58-ма серия не ми хареса. Само краят беше добър. Всичко останало - познатата плява: Дефне, която се държи като глупачка и си говори сама, която хем не може без Йомер, хем пък не е наясно със себе си - аз така и не разбрах какво иска всъщност,  втръсналите ми вече Корай и особено Неро, Памир, който някак с него и без него, супердосадният Айтекин (така и не разбрах за какво вкараха този образ), даже и Исо в тази серия не ми хареса. Седа-Синан - нищо особено, милички. Но и нея я карат да си говори сама. Единственото интересно в тази серия ми беше номера с двете книги, хитро от Памир.
Много е права Злати, че поводите за ревност карат Дефне да изглупее още повече и че нямаме нужда от повече жени, които да я карат да ревнува.
В последните две минути изненадващо, от нищото, видяхме онази Дефне, която чакаме вече две години: уверена в себе си и любовта си, осъзната жена.
Да видим до кога.

Докато четях коментари напред, си мислех 1:1 същото, но ме мързеше да пиша.. Изказала си всичко, което мисля  Joy hahaha Peace

# 671
# 672
  • Пловдив
Добро утро!
Вчера не ни пуснаха фрагман, дано днес ни зарадват!
Новия женски персонаж, който ще влиза, дано не е като Гало и тя нямаше да ни дразни а какво излезе....

Хубав ден!

# 673
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug

Добро утро!
Вчера не ни пуснаха фрагман, дано днес ни зарадват!
Новия женски персонаж, който ще влиза, дано не е като Гало и тя нямаше да ни дразни а какво излезе....

Хубав ден!

Данче
  Hug Heart Eyes много хубав колаж  Peace Peace Peace

# 674
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз имам чувството, че и на Елчин й писна да играе глупавата недодялана Дефне. В последната серия имаше една сцена в кабинета й, когато тя, след като дълго се кара с някой невидим и размахва ръце насам-натам (мисля, че беше сцена на ревност заради тази Фериал), изведнъж каза: я да взема аз да си почета от моята книга! И грабна книгата и застана права насред стаята да чете. Толкова нелепа ми се стори тази сцена - не съм виждала човек който "си чете" прав насред стаята. Ей такива неща много ме дразнят мен и започвам да се ядосвам на себе си, че изгледах толкова "празни" серии заради надеждата, че най-после ще имаме нещо смислено и хубаво за гледане. Първите един-два епизода от новия сезон ми дадоха фалшиви надежди и ме подведоха. Ако следваща серия, след тази заявка от последните два-три кадъра, отново ме излъже, отказвам се от сериала. Не мога само заради едните черни очи на Йомер да изтърпя толкова дразнещи ситуации и персони. Даже и Елчин вече не ми харесва напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт