Re: ♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 46

• 86 559
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Коте кажи че не съм чела сценария   Mr. Green Познах че Йомер ще се усети за Памир  hahaha hahaha Ако и дядката му е споменал за наследството на Дефне, тежко й и горко на Нера  hahaha hahaha

Систър  Hug Heart Eyes подозирам те аз че подаваш фитили на Мера  Mr. Green Mr. Green. Все  си мисля, че дъртия е споменал за наследството на Йомко макар и не директно  newsm78 newsm78.
Обаче фрага е бомбе  Crazy Crazy да идва петък и да видя бомбата Йомер как ще му ври и кипи  hahaha hahaha не че искам да му е гадно  Naughty нали съм му защитник  Wink ама го обожавам такъв бесен и хвърлящ огън наоколо  Heart Eyes Heart Eyes Охх да идва петък  Praynig. Но Дефа пак всички ще я налазят всеки с претенциите си, но никой не се сеща да попита тя как е, тя какво иска, как се чувства дори  Tired. Жал ми е за нея, че горката отново е прецаканата  Crossing Arms

# 736
Феновете много критикуват стилистите и особено гардероба на Дефне този сезон! #2gunfire

Направили са нещо като каталог за първи сезон и го развяват на стилистите.

Искат си Дефне със стилните тоалети, а не в дънки и завързани на талията ризки!
А, Елчин тези дни показа перфектно тяло, така че няма какво да и крият! Crossing Arms
И аз това си мислех...стайлинга е ужасен. Седа, колко стилно я обличат, а Дафина, като някоя дрипла с дрехи шеста употреба все едно... А пък карираната рокля от фрагмана на 59 серия направо не ми се коментира ooooh!
Тя карираната рокля е най малкият и проблем, онова нещо черното дето е с поло и все едно е в шестия месец е отврат пък и на работна вечеря отишла така.
Ми може пък като се замисля и такъв замисъл да има да я представят до Йо щастлива и леко по забременяла.... май ми се струва, че клоним към финал или просто така си мисля...бързо разкриха Нера и новия каранлък, Дафина се предаде на две на три, Йомко отиде у махалата, че и в домът и, видя се с баш приятеля и обяснения му дава newsm78 не знам само си споделям мислите Wink

# 737
Ако погледнем това, което се случи в първия сезон, Дефне и Йомер страдаха. Когато той научи истината и замина разбра какво е загубил и страдаше, но Дефне не осъзна болката, която му е причинила. Може би сега е нужно именно това-Дефне да разбере какво е да си играят с живота ти и да разбереш, че си бил пионка в ръцете на добри играчи, когато не знаеш кой е добър и кой лош, къде започва истината, къде свършва играта. 

Златина   Hug може би точно това е идеята на Мерич за последвалите събития  Thinking Thinking. Обичам да си я плюя, ама хитра лисица е тя  Naughty

# 738
Феновете откриха , че  деловата вечеря, на която присъстват Йомер , Синан и Дефне е със същите партньори , с които разговаряха на семинара. Naughty  

Скрит текст:

Може би е било наложително присъствието на Дефне и тя е помогнала. newsm78 newsm78

Това още днес го разконсперирахме с Темпи като излязоха снимките  Wink Peace

Систър  Hug Heart Eyes строиш ли къщата, че скоро ще ни изхвърлят от тази  Thinking Thinking

Нина не вярвам скоро да има финал  Naughty

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 22:49 от kotelina

# 739
Трябва да се има предвид, че в първи сезон, Дефне се обличаше според това, какви дрехи Нериман й беше купила, за да играе ролята и как я контеха стилистите, които тя й наемаше при събития.

Тук са решили да направят  такъв контраст в стила, за да се покаже, че е независима вече.. И си се облича, както на нея й харесва.. Не винаги е толкова зле, но определено в официалните тоалети има какво да се желае.. Още не мога да преживея одеждите й от вечерта на Пасионес-Вани.  ooooh!

# 740
  • Враца

Трябва да се има предвид, че в първи сезон, Дефне се обличаше според това, какви дрехи Нериман й беше купила, за да играе ролята и как я контеха стилистите, които тя й наемаше при събития.

Тук са решили да направят  такъв контраст в стила, за да се покаже, че е независима вече.. И си се облича, както на нея й харесва.. Не винаги е толкова зле, но определено в официалните тоалети има какво да се желае.. Още не мога да преживея одеждите й от вечерта на Пасионес-Вани.  ooooh!
newsm10

Самата Дефне нали, не знам в коя серия беше, нали изхвърли всички елегантни дрехи и каза, че иска да бъде себе си  и навлече рязаните дънки. Е, сега е себе си  Mr. Green Mr. Green  И тук,  мешайки се из "модата", вместо да възприеме нещо, тя си кара по своему - никакво развитие и в това отношение  ooooh!

# 741
От рускините! hahaha hahaha

Нароооод!Бежим в твиттер,поддержим турфанов с хэштегом

KADefne StylingiDüzelsin (без решетки)
ПриведитеВПорядокСтильДефнеЛН

# 742
# 743
Здравейте момичета, няма ли вече преведени серии на Статус на връзката женен ??? Много ме е яд, много искам да го гледам. Благодаря ви !!!

# 744
Здравейте момичета, няма ли вече преведени серии на Статус на връзката женен ??? Много ме е яд, много искам да го гледам. Благодаря ви !!!

Момиче, тоя сериал откога откога приключи  Whistling Whistling Whistling
Ние сме вече на тема 50 - пиши там, ако имаш още въпроси  Peace Peace

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 16:22 от tempestad

Общи условия

Активация на акаунт