Re: ♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 46

• 86 565
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Злати Heart Eyes, според мен Дефне много добре разбра какво е да си пионка и да си играят с живота ти, но не можеше да погледне точно от гледната точка на Йомер.

Знаеше само, че това ще го срине и ще му причини огромна болка и затова направи всичко за да не научи.
Но сега може би ще разбере, защо толкова страда  и замина!
 Thinking

Бесен Йомер , обожавам това му състояние! hahaha

# 721
  • Враца

О, Дефне ще го отнесе и този път! Shocked
като се сетя за аналогичната ситуация с доктора... ooooh! ooooh! ooooh!
Че отваря и вратата заедно с Дефне  ooooh! ooooh! Все едно си е в къщи  ooooh! ooooh!

# 722
Превода от рускините

Скрит текст:

- Г-н Памир, пришла госпожа по имени Ишил и хочет с вами увидеться. Ха, вот и пришла.
- Ладно, у тебя все хорошо? Все прошло? Преодолел все?
- То, что я пережил не стоит для преодоления.
- Почему пришёл этот Памир? То есть, что делает в этой фирме человек, который годами не работал?
- Г-жа Нериман... Твоя тетя познакомила с Седой.
- Что ты сказал?
- Ты мне не нравишься... Достаточно ясно?
- Ясно, ясно. Разговор о Дефне, конечно?
- Разговор, о том, что ты сделал Дефне
- Наследство останется Дефне. И, что странно, Памир с помощью невестки Нериман приближается к Дефне.
- Что это означает не отвечать на звонки? Что ты делаешь, Дефне?
- Памира наняли для того, чтобы влюбить в себя Дефне. То есть, "Любовь напрокат"

https://youtu.be/DcSx0HWrU9s  

Алекс Hug Hug Hug Hug
Ай стига вече с тия връщания и страдалки ooooh! значи аман
Ако погледнем това, което се случи в първия сезон, Дефне и Йомер страдаха. Когато той научи истината и замина разбра какво е загубил и страдаше, но Дефне не осъзна болката, която му е причинила. Може би сега е нужно именно това-Дефне да разбере какво е да си играят с живота ти и да разбереш, че си бил пионка в ръцете на добри играчи, когато не знаеш кой е добър и кой лош, къде започва истината, къде свършва играта.  
Злати, какво означава да осъзнае болката, загубата и тем подобни. Ай стига вече....
Мера да се осъзнае и да спре да върти едни и същи глупости, а да седне да прочете сценария на Котето и Темпи и да напълни малко тая глава с идеи. Тюх бе аман все едно и също от самото начало ooooh! .

# 723

Злати, какво означава да осъзнае болката, загубата и тем подобни. Ай стига вече....
Мера да се осъзнае и да спре да върти едни и същи глупости, а да седне да прочете сценария на Котето и Темпи и да напълни малко тая глава с идеи. Тюх бе аман все едно и също от самото начало ooooh! .

Така, де! Стига ги е въртяла едни и същи неща ... smile3516 

mama_an_ji bouquet сигурно е чул , че Йомер го търси да го отупа.... Joy Joy

# 724
  • Враца
Аз само не мога да разбера какво печели Нериман от това, ако Дефне е станала притежателка на наследството на деде и се събере с Памир  Rolling Eyes Rolling Eyes ooooh! ooooh!  Какви ще са нейните облаги от това наследство, защо си мисли, че някой тогава ще мисли за нея, че някой ще й "отчупи" парченце наследство и ще й го подари  ooooh!
Същото важи и за Дефне с Йомер и с наследство  ooooh! Кой ще й обърне внимание изобщо.

# 725
Момичета, мен най-много ме е яд, че Дефне не поумня, не порасна, остана си глупавичкото момиче от махалата.
Мерич върти едно и също, защото явно няма идея с какво да запълни 40 серии. Изобщо бе излишен втори сезон. В момента гледаме пародия на нещо, което започна като комедия, премина през не знам колко жанра и сега е на път да удари дъното. Щом 309 е преди нашите в рейтинга, можем да си направим извода до къде го докара Мерич. И въпреки това го гледаме.

# 726
Злати Heart Eyes, според мен Дефне много добре разбра какво е да си пионка и да си играят с живота ти, но не можеше да погледне точно от гледната точка на Йомер.

Знаеше само, че това ще го срине и ще му причини огромна болка и затова направи всичко за да не научи.
Но сега може би ще разбере, защо толкова страда  и замина!
 Thinking

Бесен Йомер , обожавам това му състояние! hahaha

И аз го обожавам, но взе да прекалява...правила, наставления, прегради, обиди, думи и какво ли още не. Ама и  той е един зъбльо вместо да крещи и да развява правосъдие, да вземе да се стегне като мъж на място, да грабне Дефне и да я измъкне от всички тия крокодили Нера, Памир, Корай, деде  и другите дребни квартални мишки. Все някой друг му е виновен, но не и той господина.
Как се сети след като Синан му каза, че Нера е запознала Седа и Памир. И какво пак тръгна да търси вини и справедливости, думи и погледи.....все един и същ. Язък за тъста на крокозъбера баща и.

# 727
mama_an_ji bouquet и на мен хич не ми е ясна тая работа! Thinking

Сигурно в Турция наследството на жената след брака става притежание  и на съпруга? newsm78 newsm78

И Нера и Памирко да си го поделят??

Тя казваше, че е важно наследството да остане в семейството... smile3506

Цитат
И аз го обожавам, но взе да прекалява...правила, наставления, прегради, обиди, думи и какво ли още не. Ама и  той е един зъбльо вместо да крещи и да развява правосъдие, да вземе да се стегне като мъж на място, да грабне Дефне и да я измъкне от всички тия крокодили Нера, Памир, Корай, деде  и другите дребни квартални мишки. Все някой друг му е виновен, но не и той господина.
Как се сети след като Синан му каза, че Нера е запознала Седа и Памир. И какво пак тръгна да търси вини и справедливости, думи и погледи.....все един и същ. Язък за тъста на крокозъбера баща и.

bobolina_nina bouquet, не може сеньорът! Трябва да дигне Пасионис на крака!

Къде ще се вее с Дефнето! Но , пък да вземат малко ябълки да хапнат, от голяма полза ще е.... hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 20:48 от alex_94

# 728
Ако не харесвах толкова многоооо Баръш, отдавна да ми е стихнал интереса към сериала, честно.. Прекаляват с глуповатите истории и поведение на героите..  Peace

# 729
Феновете откриха , че  деловата вечеря, на която присъстват Йомер , Синан и Дефне е със същите партньори , с които разговаряха на семинара. Naughty 

Може би е било наложително присъствието на Дефне и тя е помогнала. newsm78 newsm78

# 730
Феновете откриха , че  деловата вечеря, на която присъстват Йомер , Синан и Дефне е със същите партньори , с които разговаряха на семинара. Naughty 

Може би е било наложително присъствието на Дефне и тя е помогнала. newsm78 newsm78
Тя хубаво е помагала момичето, все е на разположение, ама Йомко да вземе да и пооправи гардероба, че все едно е отишла у село на ябълковото дърво и както казваш Алекс нема да е лошо малко ябълки да по ядът, че да им се пооправят отношенията и не само.

# 731
Феновете много критикуват стилистите и особено гардероба на Дефне този сезон! #2gunfire

Направили са нещо като каталог за първи сезон и го развяват на стилистите.

Искат си Дефне със стилните тоалети, а не в дънки и завързани на талията ризки!

А, Елчин тези дни показа перфектно тяло, така че няма какво да и крият! Crossing Arms

https://twitter.com/elbardefom16/status/793524252133691392

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 21:25 от alex_94

# 732
Харесва ми Йомер да е бесен. Crazy
Очертава се добър епизод.

# 733
Фрагът с руски превод.

https://vk.com/video-96725873_456239368 

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 21:22 от alex_94

# 734
  • на кой му пука, майна
Феновете много критикуват стилистите и особено гардероба на Дефне този сезон! #2gunfire

Направили са нещо като каталог за първи сезон и го развяват на стилистите.

Искат си Дефне със стилните тоалети, а не в дънки и завързани на талията ризки!

А, Елчин тези дни показа перфектно тяло, така че няма какво да и крият! Crossing Arms

И аз това си мислех...стайлинга е ужасен. Седа, колко стилно я обличат, а Дафина, като някоя дрипла с дрехи шеста употреба все едно... А пък карираната рокля от фрагмана на 59 серия направо не ми се коментира ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт