Re: ♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 46

• 86 567
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Ама той май не се впечатлил много от думите му!  Mr. Green Решил е да пие чай с леля Тюркан. Rolling Eyes
Но ще го отнесе Дафа както гледам!  Rolling Eyes

# 706
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Ето тук се очертава интересен момент  Thinking - какво е заложила Мерич - какво толкова още търси Йомер  Rolling Eyes  Дори и да се разбере, че в основата е Хюлюси -деде, това не е толкова неочаквано - Йомко досега не се ли е сетил  кой би могъл да е в основата на всичко  ooooh!  

Анджи
  Hug ми не се е напънал да мисли по въпроса  Thinking Thinking пък и то в главата му само Дефне и. ....чат-пат някой модел обувки  hahaha hahaha hahaha

# 707
  • Враца
сблъсъка на титаните
тук Йомер е много убедителен като че ли  newsm78 newsm78

Ето за тези двамата съм спокойна - ще успеят да се разберат и ще си възобновят приятелството  Heart Eyes
Предполагам Йомер ще потърси Исо за уточняване на вижданията си относно бъдещето на Дафина  Mr. Green

Коте, права си - май не трябва да търся някакви сензационни идеи в главата на Мерич - то просто няма какво друго да навърже Йомер - нали се въртим все около деде и игрите на Нериман, в резултат на деде  ooooh! Mr. Green А и Йомко нали е бил в Италия в непрекъснато опиянение от алкохол и жени - не е имал време да връзва 2+2  Mr. Green

# 708
  • Разград

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 17:54 от vania_e

# 709
Славена, Heart Eyes идеята ти за плаката вече е реализирана! rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 710
  • Разград

# 711
Дано наистина ни очаква интересна и съдържателна серия. Дано и трона на Неро се разклати. Надявам се новата актриса да изтрие и наглата усмивка от лицето на Памир.
Съмнявам се, че Памир ще има смелостта да отиде в дома на Дефне, защото Йомер просто ще го убие. В съня си единствено към Памир Йомер посегна и то не за да го поздрави. Динамична ще е серията.
Исо и Йомер ще се разберат, може да не е след първия разговор, но явно ще изяснят позициите си. Исо няма за какво да се сърди на Йомер, реакцията му след научаване на истината беше очаквана, всички знаеха, че Дефне ще бъде изоставена в момента, в който всичко се разкрие. Исо го боли за Дефне, за страданията, на които бе подложена не по своя вина, за интригата, в която я оплетоха и за любовта и, която не и позволи да говори. Дълбоко в себе си Исо разбира Йомер, не одобрява постъпката му, но го разбира. Но Дефне е неговата душа, неговата слабост и Исо не може просто така да протегне ръка на Йомер. Но в крайна сметка ще се сдобрят.
Какво може да каже дядото на Йомер не знам, не вярвам да е кой знае какво, защото и миналата седмица в озета бе написано, че Хулюси ще постави ново условие на Нериман, но нищо кой знае какво не видяхме.
Може би дядото ще разкрие ролята си в цялата интрига, защото Хулюси е главния кукловод и виновник за бедите на Йомер. Съмнявам се, че думите на Хулюси ще помогнат на Йомер да прости на роднините, по-ми се ще да му разкаже за наследството, за Дефне, че Нериман знае и е помолила да не се разкрива истината известно време. Това искам да каже дядото. Тогава именно Йомер ще започне да търси истината за неочаквания интерес на Памир към Дефне. Освен ако някоя нова тайна не се появи на хоризонта.

# 712
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/59-bolum-2-fragmani

Фрагмана излезе. Памир в къщата на Дефне. Йомер знае за играта на Нериман. Ще стане много лошо за Неро и за Памир. Стига гадината  да не е признал  на Дефне за играта. Явно нашата пак ще изпадне в депресия.

# 713
http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/59-bolum-2-fragmani

Фрагмана излезе. Памир в къщата на Дефне. Йомер знае за играта на Нериман. Ще стане много лошо за Неро и за Памир. Стига гадината  да не е признал  на Дефне за играта. Явно нашата пак ще изпадне в депресия.

И аз мисля, че Памир ще признае на Дефне за играта преди Йомер да й каже...  #Cussing out

Чудя се даже, защо Дефне гледаше така сълзливо като отвори вратата... Веднага ми мина през ума, да не би Памир да й каже за наследството на дядката и да извърти някак нещата, че Йомер също знае и затова се опитва да си я върне.. Въпреки, че Дефне не може да е толкова проста и да си помисли, че Йомер ще се интересува от пари, още по-малко на дядката, нали???!!!!... Ще я убия просто  #2gunfire

# 714
Коте кажи че не съм чела сценария   Mr. Green Познах че Йомер ще се усети за Памир  hahaha hahaha Ако и дядката му е споменал за наследството на Дефне, тежко й и горко на Нера  hahaha hahaha

# 715

О, Дефне ще го отнесе и този път! Shocked

като се сетя за аналогичната ситуация с доктора... ooooh! ooooh! ooooh!

# 716
Памир ще се опита да настрои Дефне срещу Йомер, обаче дали ще успее не е ясно. Йомер никога не се е интересувал от парите на дядото. Исо може би ще помогне на Йомер и Дефне да поговорят и да изяснят ситуацията.
Оф Мерич, оф! Пак избързахме да се радваме на озета.

# 717
Коте кажи че не съм чела сценария   Mr. Green Познах че Йомер ще се усети за Памир  hahaha hahaha Ако и дядката му е споменал за наследството на Дефне, тежко й и горко на Нера  hahaha hahaha

ТемпиHeart Eyes и през първи сезон се точихме много на Нера , а всичко отнесе Дефне! Не знам какво точно Йомер може да й направи, че поне малко да отмъсти за "наема". baduu

Ловкият Памир със сигурност ще каже на Дефне за наследството на деде и интригата на Нера! Crossing Arms

# 718
Превода от рускините

- Г-н Памир, пришла госпожа по имени Ишил и хочет с вами увидеться. Ха, вот и пришла.
- Ладно, у тебя все хорошо? Все прошло? Преодолел все?
- То, что я пережил не стоит для преодоления.
- Почему пришёл этот Памир? То есть, что делает в этой фирме человек, который годами не работал?
- Г-жа Нериман... Твоя тетя познакомила с Седой.
- Что ты сказал?
- Ты мне не нравишься... Достаточно ясно?
- Ясно, ясно. Разговор о Дефне, конечно?
- Разговор, о том, что ты сделал Дефне
- Наследство останется Дефне. И, что странно, Памир с помощью невестки Нериман приближается к Дефне.
- Что это означает не отвечать на звонки? Что ты делаешь, Дефне?
- Памира наняли для того, чтобы влюбить в себя Дефне. То есть, "Любовь напрокат"

https://youtu.be/DcSx0HWrU9s  

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 20:18 от alex_94

# 719
Ако погледнем това, което се случи в първия сезон, Дефне и Йомер страдаха. Когато той научи истината и замина разбра какво е загубил и страдаше, но Дефне не осъзна болката, която му е причинила. Може би сега е нужно именно това-Дефне да разбере какво е да си играят с живота ти и да разбереш, че си бил пионка в ръцете на добри играчи, когато не знаеш кой е добър и кой лош, къде започва истината, къде свършва играта. 

Общи условия

Активация на акаунт