Re: ♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 46

• 86 590
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Не мога да си представя от този плакат какво ще сътворят феновете! newsm12

Ако имах възможност за ФШ щях да сложа Елчин и Боре на заден план и Гюпсе с резачката с надпис Отмъщение!!!

Алекс, Wink

Хубав ден!

# 691
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha Славенче, Heart Eyes за това любимо същество ли говориш?

hahaha hahaha hahaha

Де този късмет Whistling

Тези 5 часа закусвали, интересно  любимото същество на Баръш дали може да готви newsm78 или слага тенджерата на котлона с отвора надолу Mr. Green

Славенче   Hug Hug Hug
като гледам как журналята все ги сгащват да влизат/излизат от разни заведения  Mr. Green дали Гупата въобще знае какво представлява готварска печка и как точно се слага посудата там  Joy Joy Joy

Класика

Скрит текст:

Мисли БаръшУви

Снимка 1: " Тази няма  ли най-после да си затвори прекрасната уста, хората от първия ред вече и прочетоха пломбите, прегледаха и гърлото и видяха, че сливиците и са на място.... Баръш, Баръш с кой акъл си в това студио, до тази неотразима лейди.... Така е , акъл море, глава шамандура..."

Снимка 2: " Прелест... И да, на точното място  съм.... Рррррр....Дали камерите ми прочетоха мислите греховни?"

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 692
# 693
Почна се! Joy Joy Joy

# 694

Момчета, озета излезе. Заповядайте!

Дефне и Омер над облаками

Дефне открыла карты... Отныне она в правильном месте и перешагнула обрыв. Дефне с Омером летают над облаками. Между ними не осталось преград. С одной строны, то, что хочет Дефне, с другой стороны запреты Омера. Но любовь окрыляет их не смотря ни на что.

В треугольнике Омера, Дефне, Памира все ещё критическая ситуация. Это игра затянулась и все ещё нет победителя. И кого же унесёт неспокойное бурное море?

Памир со своими проблемами в деловой жизни. И все ещё больше запутается с неожиданной гостьей (женщиной), которая пришла посетит Памира. Нариман, ради игры - рядом с Памиром. Либо ее планы рушатся?

Неожиданный визит Хулюси к Омеру... Серьезные разговоры, вопросы жизни. Омер в замешательстве. Хулюси освещает Омера (разъясняет все Омеру). Омер очнулся. После этого визита множество вещей начинают появляться в голове Омера. Омер остановился... Мысли, картины, события. Он ищет что-то. Либо собирает осколки и идет к какому-то выводу? Что ищет Омер? Это и еще большее в финале (серии).

# 695
След пет часовата закуска Борко се оттегля да си почине с любимата! hahaha hahaha

Wink

Но, не всичко е свършило....

Two Hearts

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 14:06 от alex_94

# 696
Това сигурно е от Кюсините фенове  hahaha hahaha hahaha

и това  smile3534

# 697

Корай ни дава отговор на въпроса, какво ще се случи на този който се заеме с Дефне  Mr. Green Mr. Green неговата Дефне  Joy Joy

# 698

това не е ли Езги  newsm78 newsm78
 оххооо Йомерчик на гости в Махалата  Mr. Green Mr. Green Тюркан тейзе ще го дебне зад вратата  hahaha hahaha hahaha

сблъсъка на титаните  Crazy Crazy

тук Йомер е много убедителен като че ли  newsm78 newsm78
 и за къде без Кориша
 дългочаканата среща

# 699
Здравейте  Hug  Hug Hug Hug Hug
Очертава се интересен епизод.
Да видим бабата как ще посрещне Йомер.

# 700
  • Пловдив
Да не би Памирчик да е вътре в къщата и Йомер е запалил! А Дафа стои като провенила се ученичка пред него!
Чака ни интересна серия!

# 701
Да не би Памирчик да е вътре в къщата и Йомер е запалил! А Дафа стои като провенила се ученичка пред него!
Чака ни интересна серия!

Ми колата пред къщата е на Памир, прави си изводите!  ooooh! ooooh! ooooh!

# 702
  • Пловдив
И аз затова си помислих защо краля е запушил така. Ех Дефне може ли толкова да не вдява. Ще вкара патрона в бела. Той не му трябва много да изпуши щом се отнася за нея!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 16:15 от dan4eto24

# 703
ама аз по-нагоре нагледно ви показах как Кориша предупреди Памирко на какво е способен Краля  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 704
  • Враца
...........................
В треугольнике Омера, Дефне, Памира все ещё критическая ситуация. Это игра затянулась и все ещё нет победителя. И кого же унесёт неспокойное бурное море?
...............................
Чака ни интересна серия!

Йомер-Бурното море кого ли ще отнесе - Дафина или Памир  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

...................................................
Неожиданный визит Хулюси к Омеру... Серьезные разговоры, вопросы жизни. Омер в замешательстве. Хулюси освещает Омера (разъясняет все Омеру). Омер очнулся. После этого визита множество вещей начинают появляться в голове Омера. Омер остановился... Мысли, картины, события. Он ищет что-то. Либо собирает осколки и идет к какому-то выводу? Что ищет Омер? Это и еще большее в финале (серии).
Ето тук се очертава интересен момент  Thinking - какво е заложила Мерич - какво толкова още търси Йомер  Rolling Eyes  Дори и да се разбере, че в основата е Хюлюси -деде, това не е толкова неочаквано - Йомко досега не се ли е сетил  кой би могъл да е в основата на всичко  ooooh!  

Общи условия

Активация на акаунт