Re: ♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 46

• 86 592
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро! Hug Hug

Фраг няма , но има озет!

Разбрах само , че във въздуха се носи аромат на любов. и че в борбата между Памир и Йомер бей все още няма победител, но Йомер ще трябва да решава въпроси от жизнено значение! Crossing Arms

Добро утро!
Вчера не ни пуснаха фрагман, дано днес ни зарадват!
Новия женски персонаж, който ще влиза, дано не е като Гало и тя нямаше да ни дразни а какво излезе....

Хубав ден!

Чудесен колаж! bouquet

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 10:39 от alex_94

# 676
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро! Hug Hug

Фраг няма , но има озет!

Алексче   Heart Eyes разкошна е Елка на тази снимка  Crazy Crazy
В озета се споменава, че  въздуха мирише на любов  Rolling Eyes. Йо и Дядото щели да разговарят и на Йо всичко щяло да му се изясни и още повече да се втрещи / малка добавка и от мен  Mr. Green/ newsm78 newsm78. Дали Хюлюси бей няма да му разкаже за всичките приумици, дето ги поиска от Нела и Неджмито  Whistling.
Докато Мера нещо ни подскаже, че няма случайни сцени в епизодите  Thinking и тамън да почна да я хваля  Joy Joy и тя па се изложи. Бръмбарите в главата й ще си оплетат крилата и ще настане пълен хаос  hahaha hahaha ...там вътре   tooth tooth

ето го руския превод на озета  Peace

Озет к 59 серии:
Дефне, раскрыла все свои карты..Теперь новое место и с обрыва прыгнула. Дефне и Омер летают в облаках. В воздухе парит запах любви! Дефне рассказала Омеру то что хочет. Между ними препятствий больше нет. С одной стороны просьбы Дефне, а с другой стороны просьбы Омера. Но любовь ни смотря ни на что окрыляет их.

Омер, Памир, и Дефне между ними опять все критично. Это игра очень затянулась, и кто му же нет победителя. и кто это будет?
У Памира проблемы с жизнью и он останется с ними наедине. У Памирв будет неожиданный гость,девушка с которой всё более запутанно. Нериман ради игры рядом с Памиром. Или же рушится план?

Неожиданное проведение Хулюси к Омеру... Разговоры серьезны, связанные с жизнью. Омер в шоке. Хулюси все объясняет Омеру. Омер просыпается. После такой встречи у Омера в голове,он начинается все разъяснять и узнавать. Омер встает... Его мысли, картины, происшествия. Он что-то разыскивает. Или же все кусочки соединит в одно целое и что-то произойдет? Что-же ищет Омер?

НЕ КОПИРОВАТЬ!!!ТОЛЬКО РЕПОСТ!

# 677
Охо, значи сървайварката ще посети Памир! smile3508  

А, нашите хора  така да си стоят , докато не са сътворили пак някаква глупост!  Wink

Иначе пак са по медиите! Кой къде пазарувал, къде обядвал.... Whistling Whistling

# 678
  • Пловдив
Значи новия женски персонаж е за Памир.
Очертава се интересна серия!
Коте, Алекс  Hug

Сладури!!!

# 679
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Алекс, Коте,   bouquet bouquet bouquet  за озета

А, нашите хора  така да си стоят , докато не са сътворили пак някаква глупост!  Wink

Скрит текст:

Иначе пак са по медиите! Кой къде пазарувал, къде обядвал.... Whistling Whistling

Памир спомена в началото като се появи - на някого разказваше, че не обича постоянните неща и че от Лондон си е събрал багажа и е напуснал - изнесъл се е със скоростта на вятъра - от някакво гадже, когато нещата започнали да стават много сериозни (в момента по спомени говоря и може да не съм много точна за причината да я напусне)  Rolling Eyes Rolling Eyes  Дали няма да го потърсят за "разплата" - тъкмо момичето да вземе  Памир със себе си и право - в Лондон.  Mr. Green Ще го изтърпим Памирчика още 2-3 серии  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 680
Здравейте!

Баръш е бил с любимото същество на онази дълга закуска с Буура Гюлсой и любима

https://www.instagram.com/p/BMQlJ6sgh_A/?taken-by=gupseask&hl=bg

Относно озета, не мисля че ухаейки на любов всичко за Йомер и Дефне ще е цветя и рози, проблемите им предстоят...
В един мой пост от 28.10 бях изразила предположение, че новото попълнение ще е за Памир / няма да го оставят самотен/....

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 11:14 от Slawena

# 681
 hahaha hahaha hahaha Славенче, Heart Eyes за това любимо същество ли говориш?

# 682
  • Пловдив

newsm10 newsm10 newsm10
Затова ли така е ухилен Баръш! Laughing

# 683
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

А, нашите хора  така да си стоят , докато не са сътворили пак някаква глупост!  Wink

5-часова неделна закуска с Буура и приятелката му  Rolling Eyes Rolling Eyes той Борко за това време сигурно се е объркал, че е бил на сета и затова се  е ухилил така  hahaha hahaha hahaha

# 684
Акробатика за смесена двойка! И тук е нахилен здраво! Joy Joy Joy

# 685

hahaha hahaha hahaha

Де този късмет Whistling

Тези 5 часа закусвали, интересно  любимото същество на Баръш дали може да готви newsm78 или слага тенджерата на котлона с отвора надолу Mr. Green

# 686
Не мога да си представя от този плакат какво ще сътворят феновете! newsm12

# 687
  • Враца
Не мога да си представя от този плакат какво ще сътворят феновете! newsm12

Ужас!!!  ooooh! (червената пола има предвид  ooooh!)

Като гледам какво има по масата  Rolling Eyes Rolling Eyes - 5 часа закуска - това е ненормална работа (интересно кой ги изчака толкова време и им засече времето  Rolling Eyes Joy Joy Joy - друга работа не е ли имал  ooooh!)

# 688
Класика

Мисли БаръшУви

Снимка 1: " Тази няма  ли най-после да си затвори прекрасната уста, хората от първия ред вече и прочетоха пломбите, прегледаха и гърлото и видяха, че сливиците и са на място.... Баръш, Баръш с кой акъл си в това студио, до тази неотразима лейди.... Така е , акъл море, глава шамандура..."

Снимка 2: " Прелест... И да, на точното място  съм.... Рррррр....Дали камерите ми прочетоха мислите греховни?"

# 689
Класика

Мисли БаръшУви

Снимка 1: " Тази няма  ли най-после да си затвори прекрасната уста, хората от първия ред вече и прочетоха пломбите, прегледаха и гърлото и видяха, че сливиците и са на място.... Баръш, Баръш с кой акъл си в това студио, до тази неотразима лейди.... Така е , акъл море, глава шамандура..."

Снимка 2: " Прелест... И да, на точното място  съм.... Рррррр....Дали камерите ми прочетоха мислите греховни?"

smile3521 smile3521 smile3521

Славена lovekiss lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт