Re: ♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 46

• 86 573
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Още го няма фрага? newsm78

Кой и как взема решенията в първи сезон.. Laughing.

https://www.instagram.com/p/BLY6zznDejr

Прииска му се на Йомер бей, бил в настоение и заряза принципите и нерешените проблеми... Mr. Green

От днес

# 46
  • По света и в нас.
Борето голем ръб на тази снимка.

# 47

Обикновено така изглежда когато е с Кака! Joy Joy Joy

Елчин е много руса тук? newsm78

Има фраг , а къде е?

Защо не го качват в нета????

http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/56-bolum-2-fragmani

Аууу, Памир й подари "Пленницата" на Пруст! Йомер ще се вбеси съвсем! Хем изрично му забрани да я нарича Албертин!!! Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 23:04 от alex_94

# 48
  • Русе
Алексче, от светлината е така косата й...  Whistling

А Баръшчо верно е ръб,  Joy , ама то от новата нескопосана причОска  Sick.
И фраг имауо...  Flutter

# 49
https://vk.com/video-96725873_456239338?list=ed4e14da8c84d8664e

# 50

https://youtu.be/pGH_HNDrf0s

Май съм се объркала... Йомер е оставил "Пленницата " на Пруст, а Дефне благодари на Памир! Thinking

Хитър е Йомко! Naughty Албертин си е само негова! Crossing Arms

- Памир бей спасибо большое. Вы очень внимательный. Правда вы не оставили записку, но я как прочитала "Арбельтина" сразу поняла , что это от вас.
- Ты конечно сейчас ждёшь того, что придёт Дефне и поблагодарит за этот шикарный подарок. Но нет. Не жди напрасно. Так как она ко мне пришла. - Что ты делаешь? - Омер...закончилось
- Ты очень успешная женщина. И супер мама. Думаю тот, кто этого не видит должен быть идиотом. - Красавицу могут хотеть 1000 мужчин , но только 1 заберет. - Может поговорим уже о чем нибудь настоящем? Например о том, как держим личные вещи друг друга в коробочках.

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 23:25 от alex_94

# 51
# 52
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Темпи
, за новата темичка  bouquet

Скрит текст:

Обикновено така изглежда когато е с Кака! Joy Joy Joy

Елчин е много руса тук? newsm78

Има фраг , а къде е?

Защо не го качват в нета????

http://www.startv.com.tr/dizi/kiralik-ask/fragmanlar/56-bolum-2-fragmani

Аууу, Памир й подари "Пленницата" на Пруст! Йомер ще се вбеси съвсем! Хем изрично му забрани да я нарича Албертин!!! Mr. Green Mr. Green

Защо от превода оставам с впечатлението, че книгата е подарък от  Йомер  Thinking Thinking Thinking
Памир просто си премълчава  Thinking
Всичко това, което правят с Памир - разходките, забавленията, трябваше да се случи с Дефне в първи сезон с Йомер - каква беше тази любов тяхната - почти не ги видяхме да правят неща обикновени за влюбените - поне да излязат на разходка, да отидат на кино  ooooh! ooooh!

Момичета, страхотни разсъждения сте направили за ситуацията в която са Йомер и Дефне  Heart Eyes

Не знам защо, за Памир имам чувството като за катализатор на любовта Йомер/Дефне. Или като за лакмус, барометър - въобще нещо, което  ще избистри нещата и ще ги направи по-ясни и видни - нали казват, че любовта е сляпа, Памир ще е "очилата" на тази любов. Мисля си, че той ще е добрата фея за Дефне - ще отвори очите на Йомер за нейните достойнства и ще му покаже, че Дефне може да бъде желана и ценна и за други.
Дано не се лъжа и той наистина им помогне. Не искам да е гаднярът, който ще се забавлява на техен гръб и ще играе мръсна игра.
Свети, и аз много се надявам Памир да е катализаторът на любовта им.  И въпреки всички информации, които излязоха преди втори сезон за героят на Сечкин, дано не е истина  Praynig
Цитат
#new Твиттер от нашего Серкан Андича 😱🔥
Подпись: Памир плохой плохой Simple Smile Да поможет тебя Аллах Омер #любовьнапрокат
Въпреки, че под лош Памир не се знае какво има предвид  Thinking

И не забелязвам онова "особеното" пламъче в очите на Памир, гледайки Дефне  Grinning

# 53
  • Враца
Цитат
KARA SEVDA / БЕСКОНЕЧНАЯ (ЧЕРНАЯ) ЛЮБОВЬ

2-ой фраг на этой неделе не будет, так сообщил, тот человек который монтирует для нас фраги в своем аккаунте в Twitter'e.
https://vk.com/kara.sevda?w=wall-99351837_498812

Кара Севда
Цитат
🔥Анонс 39-ой серии🔥
После того, как Кемаль увидит на руках Нихан, Дениз в его голову придут все воспоминания о прошлом и вызовут лишь один вопрос: Может ли Дениз быть его дочерью?
Но кроме голоса сердца, Кемаль нуждается в веских доказательствах. Эмир же, понявший сомнения Кемаля по поводу Дениз, будет использовать все оружие, что бы скрыть тайну. Нихан же, в начавшейся между Кемалем и Эмиром войне за Дениз, примет свои меры. Как мать, не желающая, что бы её ребенку причинили вред, примет опасные решения. Она вступит в очень рискованный союз. Этот союз полностью изменит равновесие между Эмиром и Кемалем.
С другой стороны Кемаль, понявший, что Зейнеп все еще встречается с Эмиром, захочет этому помешать и отправиться в дом отца, где в качестве сюрприза найдет письмо, оставшиеся от Озана. То что написано в письме, в первый раз заставит Кемаля засомневаться в самоубийстве Озана.

Вероятность того, что у Нихан ребенок от Кемаля, станет причиной того, что он отложит все принятые решения относительно будущего. Асу же для того, что бы прижать Кемаля прибегнет к помощи его семьи. В конце ночи Асу и Кемаля ждет большое выяснение отношений.

Кемаль начнет действовать, что бы узнать правду. На организованном Лейлой мероприятии, Кемаль не смотря на все преграды сильно продвинится вперед в вопросе относительно своей дочери.#KaraSevda

И седмичният рейтинг:

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 02:08 от mama_an_ji

# 54
Добро утро, момичета!

Не е лош фрага. Лош Памир, побеснял Йомер и една щастлива Дефне.
На мен също ми е интересно защо никъде не отидоха 52 серии -нито на кино, нито на излет, все едни разговори в къщи, все работа. Обърка подхода още в началото краля. Памир е лош, той се забавлява, за сметка и на гърба на Йомер, но ми се струва, че и той не е наясно какво прави. Вярно е, че един получава красавицата, но Йомер поне е наясно защо я иска, а на Памирико защо му е Дефне? Брак няма да има, любов изобщо. Дефне пак започна с неадекватното си поведение, търчане по етажите, да си говори сама. Предполага се, че след преживяното ще се е променила, помъдряла, но Мерич явно не мисли така. Не очаквам кой знае какво от серията в петък, гонки, танци, парти, Синан в сихията си, и ми се струва, че смислен диалог между двамата главни герои няма да видим. Дефне не иска да слуша, а Йомер не знае как да подходи.

# 55
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
http://www.vbox7.com/play:4b2ae359f5
 бг субки  на КА 55 еп
Благодарности на екипа за преводите  omm omm newsm51

# 56
  • Бургас
Добро утро, момичета!

На мен също ми е интересно защо никъде не отидоха 52 серии -нито на кино, нито на излет, все едни разговори в къщи, все работа. Обърка подхода още в началото краля. Памир е лош, той се забавлява, за сметка и на гърба на Йомер, но ми се струва, че и той не е наясно какво прави. Вярно е, че един получава красавицата, но Йомер поне е наясно защо я иска, а на Памирико защо му е Дефне? Брак няма да има, любов изобщо. Дефне пак започна с неадекватното си поведение, търчане по етажите, да си говори сама. Предполага се, че след преживяното ще се е променила, помъдряла, но Мерич явно не мисли така. Не очаквам кой знае какво от серията в петък, гонки, танци, парти, Синан в сихията си, и ми се струва, че смислен диалог между двамата главни герои няма да видим. Дефне не иска да слуша, а Йомер не знае как да подходи.

Аз щастлива Дефне не видях, но и аз сега се замислих за първия сезон и романтиката на Принца и "Принцесата". Забавна ще ми бъде гонката им и Памир е добър дразнител за Йомер. А, Дефне, горката, дори не осъзнава какво прави Памирко и как я забавлява и се забавлява на гърба на любовта им. Лош е, но мисля, че засега само за Йомер. Когато стане лош и за Дефне, това ще я отрезви. Очаквам появата и на Дениз...

# 57
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Добро утро, момичета!

На мен също ми е интересно защо никъде не отидоха 52 серии -нито на кино, нито на излет, все едни разговори в къщи, все работа. Обърка подхода още в началото краля. Памир е лош, той се забавлява, за сметка и на гърба на Йомер, но ми се струва, че и той не е наясно какво прави. Вярно е, че един получава красавицата, но Йомер поне е наясно защо я иска, а на Памирико защо му е Дефне? Брак няма да има, любов изобщо. Дефне пак започна с неадекватното си поведение, търчане по етажите, да си говори сама. Предполага се, че след преживяното ще се е променила, помъдряла, но Мерич явно не мисли така. Не очаквам кой знае какво от серията в петък, гонки, танци, парти, Синан в сихията си, и ми се струва, че смислен диалог между двамата главни герои няма да видим.
Дефне не иска да слуша, а Йомер не знае как да подходи.
Точно затова би трябвало Мерич да вкара нещо, което да ги свърже по някакъв начин, и аз упорито си мисля за работа заедно по новата колекция, която май Йомер е поизоставил, заради "тичането" по Дафина. Беше толкова зор в първи сезон да ни я покажат колко е талантлива - как за 5-6 месеца се превърна в талантлив дизайнер и сега нищо. Йомер трябва да я прикотка да е около него и да се занимава с нещо "полезно",  да й ангажира вниманието за известно време и да не я притиска с любовта си. Тя да престане да мисли за него като заплаха, да започне да го възприема като приятел. Видяхме предния път, че рисуването на колекцията неусетно ги сближи (когато Синан и Ясемин ги заключиха в жилището на Синан) Друго общо между Йомер и Дефне, което могат да правят заедно (без "любовта") не виждам  Rolling Eyes Mr. Green
Лошото е, че Йомер е притеснен, че Памир ще му я отмъкне под носа и не може да мисли трезво - няма го хладнокръвният Йомер  Mr. Green Mr. Green  Но мисля, че скоро ще си направи изводите и ще намери начина, а и нали трябва да има "зрелища" за зрителя - ще поразтегнат нещата във времето и дано Мерич знае мярката и спре с разтягането на локуми навреме, преди драгият зрител отново да достигне крайна точка на търпение  Mr. Green

Скрит текст:
Добро утро, момичета!

Аз щастлива Дефне не видях, но и аз сега се замислих за първия сезон и романтиката на Принца и "Принцесата". Забавна ще ми бъде гонката им и Памир е добър дразнител за Йомер. А, Дефне, горката, дори не осъзнава какво прави Памирко и как я забавлява и се забавлява на гърба на любовта им. Лош е, но мисля, че засега само за Йомер. Когато стане лош и за Дефне, това ще я отрезви.
Очаквам появата и на Дениз...

Laughing
Снощи се бях сетила за Денизко, че се беше появил на снимки преди сезона  Grinning  Време е вече и той да се появи и да дразни Йомер  Joy  Атаки от всякъде на "леденият" крал  Mr. Green (който май върви към разтопяване  hahaha)

Между другото и мен много ме заинтригуваха какво се е случило след сватбата - и аз искам да разбера как го е преживяла Дефне. Йомер го видяхме и с подробности разбрахме какво е правил.  ooooh! Сега вече е време да започнат да ни показват преживяванията на Дафина - само с намеци няма да се получи - не пропускат серия да не ни споменат за нея - очаквам да започнат с ретроспекциите  Praynig

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 10:28 от mama_an_ji

# 58
Добро утро! Hug

Интересен фраг! Но като знам, че често ни заблуждават с добре монтирани кадри, не му вярвам много!  Naughty

Не мисля, че Памир ще поиска да се възползва от Дефне.
Той харесва Дефне не само за нестандартната й хубост, но и заради необичайния й характер. Забавлява се с наивността й и искреността й и по свой начин и помага в да излезе от трудните   ситуации.
Самият Памир е ексцентричен и не обича да спазва условностите, но харесва състезанията.
Съперничеството с Йомер  го амбицира и той решен да участва в боя, но по начин различен от този на Йомер.
Той дава на Дефне искрената емоция и забавление, който Йомко никога не й предложи, а тя има голяма  потребност от тях за да преодолее огромния стрес от завръщането на краля.  

Много точна стрелба... Joy Joy

Къде ли е скрил Йомер бей схемата ?? Доста се е занимавал с рисуване..

Озет!

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 11:10 от alex_94

# 59
Този път рускините много се забавиха да постнат Озета! Sad

Ще почакаме за превод... Sick

Общи условия

Активация на акаунт