Re: ♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 46

• 86 632
  • 744
  •   1
Отговори
# 615

Злати, Hug благодаря за превода!

Доволни са феновете от снощната серия!  :crazy

Благодарят на екипа!

Прословутите "Втори шанс", мнооого шик! Rolling Eyes

Сладураната Елчин.  Heart Eyes Heart Eyes

Светлият лъч в живота на Йомер - Дефне!

Хубави почивни дни, момичета! Hug Hug

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 12:06 от alex_94

# 616
  • Пловдив
Здравейте!
Серията беше разкошна! Този път даже Корай и Нериман не ме дразнеха толкова. А като я изгледам с превод ще си дойдат много неща на мястото. На края на партито всички дами отидоха с кавалери. В същия състав ли ще си тръгнат. Ще ми бъде интересна физиономията на Памир, ако Дефне си тръгне с Йомер!
А за фрага нямам думи!!!

Благодаря за превода !

# 617
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Епизода ми хареса макар че го изгледах днес.
Интересно ми какво ще прави Нера като разбере за сдобряването на Йомер и Дефне.

# 618
Скрит текст:

Доволни са феновете от снощната серия!  :crazy

Благодарят на екипа!

Сладураната Елчин.  Heart Eyes Heart Eyes

Много хубаво начало имаше епизода. С преживяванията на Йомер към всеки един от хората в сънят му, реакциите му бяха много показателни, Дефне винаги е била светлинка, помага му да бъде себе си, да бъде по-добър....даже и така си спомни за прословутите обувки които нарисува на масата.
Не може Дефне да не е разбрала за интереса на Памир към нея, всички знаят и разбират само тя не го осъзнава. Много добра игра на Баръш.

# 619
Този чаровен , лукав и хитър прелъстител!

Чудесно играе ролята си Сечкин!

Гласът на Баръш в реклама на Nike.

https://twitter.com/sbahsi/status/792381850761175040

# 620
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте мацки  Hug Hug Hug

и другия превод от падругите  Peace

https://vk.com/turk_diziler?z=video-108998569_456239062%2F3afc69f469d5f0c4a5

Алексче   Hug Heart Eyes Сечко все повече ми харесва как играе  Peace Peace а визуално е голям чаровник  Crazy Crazy

# 621
  • Ruse, Bulgaria
Черна Любов 42.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 622
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Черна Любов 42.Епизод Трейлър - Бг Субтитри
Благодаря!!!  Hug

И на мен епизода много ми хареса, независимо, че Дефне имаше роля в сещането за рисунката само в съня. Щеше ми се да е по-значима ролята й, ама нейсе  Grinning
Радвам се, че най-после се предаде и съм сигурна,, че знае, че правилата й няма да се изпълнят на 100% - Йомер ще се опита, но той е доминанта в тяхната връзка и въпреки старанията си, надали ще успее да
се справи с тази задача  Mr. Green Mr. Green
Обаче - и сега какво  - започват измишльотините Меричови и забъркването на кашите. Този път не можа да стигне и до - след 25 епизод ли беше в първи сезон, когато започна с издевателствата над нас  Thinking Thinking Тръпна съм от това, което може да последва в сериала. Само Йомер и Дефне да не започнат отново игрите от първи сезон на иди ми, дойди ми  ooooh! ooooh!

Алекс, аз казах още в началото, че Сечкин визуално ми е много симпатичен, а сега ми хареса и как се спаря с ролята си - все едно специално за него е писана  Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:

Доволни са феновете от снощната серия!  :crazy

Благодарят на екипа!

Сладураната Елчин.  Heart Eyes Heart Eyes

Много хубаво начало имаше епизода. С преживяванията на Йомер към всеки един от хората в сънят му, реакциите му бяха много показателни, Дефне винаги е била светлинка, помага му да бъде себе си, да бъде по-добър....даже и така си спомни за прословутите обувки които нарисува на масата.
Не може Дефне да не е разбрала за интереса на Памир към нея, всички знаят и разбират само тя не го осъзнава. Много добра игра на Баръш.
Мисля, че дори използва този интерес към нея, за да се добере до Йомер на партито  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 623
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=NLRtx_qQFjc

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 22:45 от vania_e

# 624
# 625
# 626
# 627
Здравейте! Hug Hug

Репортаж за Сечкин.

Колко получават за рекламите , в които участват. Rolling Eyes  

Дефне пуска щорите! Shocked

Йомер бей усмихнат, вече са насаме.... Crazy

фраг 1 к 59 серии  с превод на руски

https://vk.com/kiralikasktvstar?z=video-96725873_456239365%2Fvid … 2Fpl_-96725873_-2

Приятен ден , момичета! bouquet bouquet

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 11:04 от alex_94

# 628
Здравейте, момичета! Наистина хубава серия на Ашка, дано Мерич продължи да показва наистина интересни и смислени неща.
Памир не ми харесва, разбираемо е, че дразнител за Йомер е нужен, но малко се взе твърде на сериозно Памирчо. Дефне е скучна, тя е работохоличка и нищо не е в състояние да я промени, тя е като Йомер, работата е на първо място- това разбра Памир и дори не му се вярваше, че Дефне може да е толкова скучна и отдадена на работата си. И на Йомер. Тази самоувереност на Памир дразни, убедеността му, че Дефне и Йомер не са заедно и няма да са заедно. Защото той казва. Много бяха преди Памирико дето казваха разни работи, ама Йомер ги отвя. И Памир ще отвеят.
Йомер се осъзна, започна да разбира играта на Памир и е готов да защити своето си. Отстъпи в точния момент, тръгна си от склада и остави Дефне да вземе решение какво иска. И на финала я остави да си вярва, че ще играе по нейните правила, а всъщност той чу само третото.
Дефне разбра нещо важно за себе си- тя не може без Йомер. От склада тя излезе объркана, защото поиска свобода и спокойствие. Получи ги веднага, но загуби Йомер. От този шок имаше нужда Дефне, за да се осъзнае, да разбере и подреди мислите си. Хареса ми разговора и със Седа- искра с Памир няма, изобщо никаква. Може би Седа усети правилно нещата, затова и подхвърли на Йомер, че Дефне ще е на партито.
Не ми хареса това, че с Памир влязоха на партито под ръка, ясно е, че Памир търси отмъщение с това. Много скоро на Памирчо ще му омръзне да си играе с Дефне, тя просто не е негов тип, дори и симпатия няма при тях.
Явно интрига ще се завърти около Айшегюл, може би това ще сблъска Йомер и Исо, всеки ще защитава жената до себе си.

# 629
  • Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт