Памир не ми харесва, разбираемо е, че дразнител за Йомер е нужен, но малко се взе твърде на сериозно Памирчо. Дефне е скучна, тя е работохоличка и нищо не е в състояние да я промени, тя е като Йомер, работата е на първо място- това разбра Памир и дори не му се вярваше, че Дефне може да е толкова скучна и отдадена на работата си. И на Йомер. Тази самоувереност на Памир дразни, убедеността му, че Дефне и Йомер не са заедно и няма да са заедно. Защото той казва. Много бяха преди Памирико дето казваха разни работи, ама Йомер ги отвя. И Памир ще отвеят.
Йомер се осъзна, започна да разбира играта на Памир и е готов да защити своето си. Отстъпи в точния момент, тръгна си от склада и остави Дефне да вземе решение какво иска. И на финала я остави да си вярва, че ще играе по нейните правила, а всъщност той чу само третото.
Дефне разбра нещо важно за себе си- тя не може без Йомер. От склада тя излезе объркана, защото поиска свобода и спокойствие. Получи ги веднага, но загуби Йомер. От този шок имаше нужда Дефне, за да се осъзнае, да разбере и подреди мислите си. Хареса ми разговора и със Седа- искра с Памир няма, изобщо никаква. Може би Седа усети правилно нещата, затова и подхвърли на Йомер, че Дефне ще е на партито.
Не ми хареса това, че с Памир влязоха на партито под ръка, ясно е, че Памир търси отмъщение с това. Много скоро на Памирчо ще му омръзне да си играе с Дефне, тя просто не е негов тип, дори и симпатия няма при тях.
Явно интрига ще се завърти около Айшегюл, може би това ще сблъска Йомер и Исо, всеки ще защитава жената до себе си.

И нещо хубаво

От снимките на 11 епизод