Re: ♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Женени ~♡ Тема 46

• 86 617
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
Здравейте, момичета! Наистина хубава серия на Ашка, дано Мерич продължи да показва наистина интересни и смислени неща.
Памир не ми харесва, разбираемо е, че дразнител за Йомер е нужен, но малко се взе твърде на сериозно Памирчо. Дефне е скучна, тя е работохоличка и нищо не е в състояние да я промени, тя е като Йомер, работата е на първо място- това разбра Памир и дори не му се вярваше, че Дефне може да е толкова скучна и отдадена на работата си. И на Йомер. Тази самоувереност на Памир дразни, убедеността му, че Дефне и Йомер не са заедно и няма да са заедно. Защото той казва. Много бяха преди Памирико дето казваха разни работи, ама Йомер ги отвя. И Памир ще отвеят.
Йомер се осъзна, започна да разбира играта на Памир и е готов да защити своето си. Отстъпи в точния момент, тръгна си от склада и остави Дефне да вземе решение какво иска. И на финала я остави да си вярва, че ще играе по нейните правила, а всъщност той чу само третото.
Дефне разбра нещо важно за себе си- тя не може без Йомер. От склада тя излезе объркана, защото поиска свобода и спокойствие. Получи ги веднага, но загуби Йомер. От този шок имаше нужда Дефне, за да се осъзнае, да разбере и подреди мислите си. Хареса ми разговора и със Седа- искра с Памир няма, изобщо никаква. Може би Седа усети правилно нещата, затова и подхвърли на Йомер, че Дефне ще е на партито.
Не ми хареса това, че с Памир влязоха на партито под ръка, ясно е, че Памир търси отмъщение с това. Много скоро на Памирчо ще му омръзне да си играе с Дефне, тя просто не е негов тип, дори и симпатия няма при тях.
Явно интрига ще се завърти около Айшегюл, може би това ще сблъска Йомер и Исо, всеки ще защитава жената до себе си.
newsm10

И нещо хубаво  Heart Eyes

От снимките на 11 епизод

# 631

Радвам се, че най-после се предаде и съм сигурна,, че знае, че правилата й няма да се изпълнят на 100% - Йомер ще се опита, но той е доминанта в тяхната връзка и въпреки старанията си, надали ще успее да
се справи с тази задача  Mr. Green Mr. Green

mama_an_ji ,  Hug абсолютно съм съгласна с теб , Йомер е доминиращата фигура в тази връзка и точно това го кара той да търси път към Дефне. Тя чувства топлината на ръцете му, на устните му, на думите му, разбира , че все още я обича и не може да стои далеч от нея. Но за нея той е като вихрушка, с гневните си изблици, с натиска , който непрекъснато и оказва, с  жестовете, които тя не разбира, а той не си дава труд да и  обясни..

Дефне едва се е възстановила от срива, който са предизвикали у нея , развода , заминаването му, липсата на вести от него през цяла една година. Тя не може да си позволи друга такава катастрофа, просто няма да издържи.
А, Йомер я притиска да забрави всичко това и да се отдадат на чувствата, които имат двамата и които си струва да изживеят.  Факт е, че те са най-ефективни  когато единият е под заплаха, а другият се хвърля веднага да му помага/ нещо , което Корай не може да си обясни и го вбесява/. Но това им носи и радостта от победата , която си струва да изживеят заедно.
Дефне за да оцелее гради една година стена около себе си и ако му се довери пак, това ще е пробив в тази стена.
Това ще една врата ,през която Йомер може да влезе и без да й оказва натиск, без да я притиска да я склони  пак да живеят заедно./Да  не забравяме каква съпротива ще окажат семейството и махалата/
И когато мине през тази врата ще може да й покаже колко прекрасен може да бъде съвместният живот  без правила , без ограничения, когато са само те двамата.

Йомер отстъпи и позволи на Дефне да изгради превилата във връзката им, но дали точно правилата ще донесат спокойствие и мир в отношенията им?

Защото кошмарите на Йомер произтичат от предателството , от годината самота и разруха в Рим, от раздялата му с Дефне. Той и след завръщането си се чувства изгубен като малко дете без нея. Единственият светъл образ в тия му сънища е Дефне.

Надявам се Мерич да не се отплесне и да ги забърка в интриги /или поне да не са толкова ужасни/, за да видим как ще използват "Втория  шанс " и ще постигнат щастието си! Crossing Arms

А, ние да ги виждаме така!

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 19:44 от alex_94

# 632
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Алекс  Hug Heart Eyes описала си и моите чувства и мисли след последната серия  Peace Peace Peace

# 633
"Шах и мат рыжей королевы" - алтернативен превод  Joy Joy Joy

https://www.youtube.com/watch?v=Vqz_flTbjxg

# 634
"Шах и мат рыжей королевы" - алтернативен превод  Joy Joy Joy

Темпи Heart Eyes Heart Eyes!

С това рускините си пожелават спокойна нощ! hahaha hahaha Дървото дали е ябълка? newsm78 newsm78

Любов под наем 58 еп. - BG sub

https://youtu.be/gXeH1zWg4hA   

Благодаря за превода! newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 23:13 от alex_94

# 635
# 636
добро утро  Simple Smile БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВОДА НА СЕРИАЛЧЕТАТА МОМИЧЕТА
снощи изгледах КС а сега се захващам и с АШКА 
Май актьорите и на двата сериала са си спретнали миналата седмица среща в халето Simple Smile
хубав ден момичета

# 637
добро утро  Simple Smile БЛАГОДАРЯ ЗА ПРЕВОДА НА СЕРИАЛЧЕТАТА МОМИЧЕТА
снощи изгледах КС а сега се захващам и с АШКА 
Май актьорите и на двата сериала са си спретнали миналата седмица среща в халето Simple Smile
хубав ден момичета

И аз снощи изгледах КС, сега цял ден няма да имам търпение да се прибера и да изгледам Любовта  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 638
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет  Hug Hug Hug
Огромна беше изненадата ми сутринта, като влюзох да надникна  Crazy Crazy Crazy
Огромно на момичетата от превеждащия екип  omm

# 639
  • Разград

Седмичния рейтинг

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 11:31 от vania_e

# 640
Добър ден! Hug Hug

Рускините не само са се добрали до Борко, но вече имат и видео поздрав! Crossing Arms

https://www.instagram.com/p/BMN6JSjD0l0/?taken-by=defom.elbar_

# 641
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодарности на екипа за превода  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 642
  • Пловдив
Здравейте!
Изгледах си епизода с превод и още повече ми хареса! Друго си е като разбереш всичко.
Благодаря на момичетата за превода!  bouquet  bouquet  bouquet
А Елчин тренира под зоркото око на треньора си!
Joy  Joy  Joy

# 643
  • Ruse, Bulgaria
Черна Любов 42.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 16:50 от Sinan Mustafov_397437

# 644
 wavey

Правило 3:
- Теперь, ты моя возлюбленная.
- Ты ещё раз наденешь эту рубашку.

Happy Halloween.
 с нашите хора! hahaha hahaha