VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 490
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 215
Алтавата може и стрихнин да забърка baby_neutral
Joy Joy Joy

# 1 216
Във Фейсбук страницата на ВБ са изтрити всички постове и снимки след излизането на Явор - или само на мен ми излиза така?  Thinking

Не са

# 1 217
  • somewhere near the sea
Лилянка оздравя, бе ooooh! Дали е от бялото винце, дето си пийва? Лелее, какво усойница #Cussing out #Cussing out

Роро го прегръщат за това, че избра кучетата си вместо къщата, а Миглена я анатемосват, че отказва да се прави на куче.  Ама и Лили отказа- тогава ББ нареди някой да я замести, че да не й пострада и лявата шия. Ами да направи същото.

Не е справедливо предаването Naughty Naughty

# 1 218
  • Ямбол
...
Не е справедливо предаването Naughty Naughty
Не е необходимо да е. Или и ти мислиш като Лили соц.

# 1 219
Емануела е типична представителка на жанра, не знам какво "ново лице" и какви толкова свръхчовешки добродетели се откриват в нея, прави точно това, което й изнася, нито повече, нито по-малко. Но то... като няма риба и ракът е риба.

# 1 220
Гледай ме, образът на Миглена е почти като моя.

Ох, минала си  и ти покрай Миглена  Joy Нищо общо не намирам, ама знае ли човек, в живота си може да си съвсем различна от това, което демонстрираш тук. Миглена е широкоскроена, с чувство за хумор и с много акъл в главата.
Някой назад предложи мисия Иринчето да чете коментарите за себе си  мнооого добра идея  bowuu Е тогава ножовете в къщата вече няма да стигнат  Laughing

# 1 221
Ани Владимирова бачка за другите продуценти само май. По-точно,яде им хляба. Sunglasses
Ако им яде хляба да се заеме с Ирина. Много работа я чака там....

# 1 222
Обаче Емануела е много нагло същество, навън не е толкова студено, но тя пуши вътре.

# 1 223
  • густо майна Филибето
Как ли са се развили нещата с бонбоните за разхлабване, които Глория настърга за мюслито на Миглена? Нямало да позволи никой да застава между нея и любовта й. Ами то се случи вече, как точно няма да го позволява Joy Joy Joy
Непонятно ми е защо Миглена им е виновна, задето не се е унижила да се прави на куче, а не Роро, задето е направил избор, обречен на провал.

# 1 224
  • София
Ани Владимирова бачка за другите продуценти само май. По-точно,яде им хляба. Sunglasses
Ако им яде хляба да се заеме с Ирина. Много работа я чака там....
Mr. Green Много много работа!!!

# 1 225
Как ли са се развили нещата с бонбоните за разхлабване, които Глория настърга за мюслито на Миглена? Нямало да позволи никой да застава между нея и любовта й. Ами то се случи вече, как точно няма да го позволява Joy Joy Joy

Емануела предупреди Миглена.

# 1 226
Не мога просто...при Гала изкарват психопатката Глория, че изкарва шоуто на гърба си. Била е в чужбина и е видяла много повече от другите. Един вид има право да си вихри психичното разтройство на воля  #2gunfire

# 1 227
  • Пловдив
Така като върна лентата назад май ще се съглася с това, че "психопатите"(пердетата)  изкарват шоуто на гърба си. Като си започне още от Найден, Гроши, Новева, тризначките, Пацо, Гробаря...

# 1 228
  • София
Абе, тия нормални ли са да очакват, че някой ще се унижава по тоя гнусен начин за един пиклив скайп и няколко лева??? Откачалки.

# 1 229
Емануела е типична представителка на жанра, не знам какво "ново лице" и какви толкова свръхчовешки добродетели се откриват в нея, прави точно това, което й изнася, нито повече, нито по-малко. Но то... като няма риба и ракът е риба.
По-скоро изпъква на фона на "дамите" в Къщата  в момента, както и на фона на колежките й от предни години
Например ако я сравниш с Преслава, Луна и прочие  Laughing , си изглежда даже нормална, мила и възпитана  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт