VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 268
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Сф
Е , как пък не се усети! Детето ми е на 8 години и вика "Тая добре ли е да не се усети, много тъпа".
И не ги жалете толкова, хонорарите са яки, това че са лабилни, техен проблем.А и Гло сега май беше най- нормални реакции сравнено с другите и изблици.
Но наистина ББ този сезон е доста груб с всички! В повече !

# 1 576
Гавра си е и с Глория, и с храната! И с музиката!

# 1 577
  • София
Кое му е забавното на това, да се опитват цял ден да натъжат и без това лабилната Глория?!
Тия сценаристи са ег@ти гадовете
Е, то садизмът им е в кръвчицата, отдавна го знаем... и над кого да издевателстват, ако не над лабилните... с Миглена не им се получава и карат Гло да откача още повече...  Sick Sick Sick

# 1 578
  • София
С храната е гавра!

# 1 579
И със зрителите

# 1 580
А има хора, които гладуват. Те ще съсипват лакомства.  Sick #2gunfire
И аз това влязах да напиша,възмутих се от това съсипване на храната

# 1 581
Направих Ви една компилация, за бъдещи рожденни дни..  Laughing
https://www.youtube.com/watch?v=3vrGRQZOeic
https://www.youtube.com/watch?v=2HNkaTadxak
https://www.youtube.com/watch?v=bN1a7wfWIZg

А най-приличната песен на Емануела е тази,...според мен
https://www.youtube.com/watch?v=NuxPxitIMUc

# 1 582
Мале, мале малеЛЕЙ  ooooh!

# 1 583
Обаче Емито все повече ми харесва(без песните и😂).Комерсиалното определено дава хляб,и Десислава пробва с друга музика ,не чалга,но пак се върна към чалгата.Еми добре го изигра това с песните,а и ме изкефи как не се даде на Ирина,зае малко защитна позиция,но не видях да се впечатлява от назидателен тон на Светата Ирина!И май ми се стори ,че Ирина за първи път напуска "бойното" поле нацупена,като видя ,че и Лила и Вальо потушаваха спора ,а не заемаха нейна страна !😉

# 1 584
Ужасно тъпа мисия, направо ми прилича на  онези кукавици дето  се крият в тъмното и изведнъж изскачат  да крещят "изненадааа", след което потърпевшият изненадан рожденник се гътва от инфаркт. Не знам  как се оправя настроение, след като  са те докарали до положение да се въргаляш по пода в рев и истерии.  Един час да  ѝ скапват настроението - хубаво- шегичка - ама цял ден... Отвратително чувство за хумор имат сценаристите. Другия път да отрежат носа на Роро и после да му кажат - това беше шега,  сега ще ти зашием нов, по-хубав и ще ви дадем шампанско и капки за уши bigdance2

# 1 585
Обаче Емито все повече ми харесва(без песните и😂).Комерсиалното определено дава хляб,и Десислава пробва с друга музика ,не чалга,но пак се върна към чалгата.Еми добре го изигра това с песните,а и ме изкефи как не се даде на Ирина,зае малко защитна позиция,но не видях да се впечатлява от назидателен тон на Светата Ирина!И май ми се стори ,че Ирина за първи път напуска "бойното" поле нацупена,като видя ,че и Лила и Вальо потушаваха спора ,а не заемаха нейна страна !😉
Мдааа,милата беше бясна,че Лили дори не я защити.А тя е свикнала като проповядва всички да целуват краката и.

# 1 586
Много изтъркан сценарий,като за балами  ooooh! а така могат да им запалят фитилитеее  Twisted Evil косата да им се изправи  #Cussing out на семейство Тенчеви #2gunfire Мегс е бетон Mr. Green Hug

# 1 587
  • София
Една единствена песен съм чувала на Емануела и то от "Къртицата", където се бяха нагълтали с хелий и тя я пееше. И Биг Брадър я улучи тази песен - за таралежа, явно е евъргрийн, щом три години по-късно още е актуална.  Laughing Laughing Laughing
Иначе мисията с Глория ми бе изцяло безинтересна, както би ми било всичко, свързано с нея.
Ирина е нагледен пример за човек без точна самооценка и никаква представа за себе си (сега разбирам защо каза, че влиза да търси себе си). Тя искрено вярва, че Миглена я номинира само и единствено заради забележката, която е направила на Емануела за кашкавала, въпреки че Биг Брадър принуди Миглена да даде конкретни мотиви и тя го направи.

# 1 588
Глория ми е струва,че по някое време се е усетила, истериите й обикновено са по-зловещи  Twisted Evil

Съсипването на всичката тази храна беше просташка и грозна картина.

# 1 589
Ирина как нападна Емануела. Заприлича ми на кобра Mr. Green
Някой на нея специални обяснения й дължи. Тя хич не говори зад гърба.
Миглена баш заради кашкавала я номинира, иначе много я обича.
Озъби се и на Лили да не адвокатствала, щото си позволява да й противоречи, после "фръц" и много сме важни.
Мисията с Глория беше много тъпа. Все едно да забършат на някой един и после да очакват от него да празнува.
Искам и този сезон всеки да говори със зрителите по телефона и да им се задават въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт