VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 143
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 710
Аз имах нещастието да го гледам, почти не бях гледала ББ до миналата година, с изключение на най-първия сезон.
Този Ц беше  Sick Sick Sick неописуем  Sick Sick Sick

# 1 711
  • в резерват
Според жълтите  сайтове, в зората на поп-фолка,  Ути се влюбил безпаметно в едно от фолк -изчадията по това време -Кати. Та Катито не му пуснала и той затова озверял по жанра и останалите и колежки. Доколко е вярно, нямам представа. Обаче с това яко мразене на фолк-певиците може и да има нещо вярно в клюките.

# 1 712
...фолк -изчадията по това време -Кати.
Кати може да е изчадие, но се облича правилно.

# 1 713
  • sofia
То и аз ги мразя, пък никоя не ме е отсвирвала!

# 1 714
Въобще не се учудвам, че са си стиснали ръцете с тези от Вип Брадър. Явор с излагацията си такъв рейтинг им докара, че направо са си умряли от кеф. Може и да са му платили нещо все пак.

# 1 715
На мен Христо ми хареса.
Та него са го дали точно два пъти в кадър.

Бързо харесваш.  Wink

Е, не си коректен значи. Mr. Green Цитираш избирателно, а от второто изречение става ясно, че ми е харесал на външен вид. С дългата коса не ми харесва и дори се притеснявах да не е някаква неподдържана като на Жана. Но подстриган си е много прилично момче. Wink

# 1 716

Е, не си коректен значи. Mr. Green Цитираш избирателно, а от второто изречение става ясно, че ми е харесал на външен вид. С дългата коса не ми харесва и дори се притеснявах да не е някаква неподдържана като на Жана. Но подстриган си е много прилично момче. Wink

Не е прилично момче, а кльощаво болно и гладно пиле с крива човка. Изобщо не ми харесва, даже го намирам за грозен.

# 1 717
 Дразня се като обявят някой крокотак за "секссимвол" или каквото там определение му даде Ники Кънчев. Точно този спаружен смугъл кривонос приличащ на арабин няма как да е секссимвол!

# 1 718
Ама нещо много се ядосваш. Grinning Че то ако всички харесвахме един тип мъже/жени, какво ще стане с останалите? От кадрите, които дадоха с него, аз съм приятно изненадана. И на мен Глория не ми харесва грам даже, ама други я харесват. Всеки си има вкус и да не довършвам това с кучето. Crazy

# 1 719
Дразня се като обявят някой крокотак за "секссимвол" или каквото там определение му даде Ники Кънчев. Точно този спаружен смугъл кривонос приличащ на арабин няма как да е секссимвол!

И на мен не ми допада визуално, ама чак пък такива определения? Просто обикновен мъж, нито супер красив, нито изчадие адово....

# 1 720
  • София /Абсурдистан
На Миглена какво и влиза в работата кой какви гащи носи?
Случило ѝ се е да спи в една стая с тази, чиито гащи ѝ се налага да гледа развети.
Честно казано и аз не бих се кефила да гледам нечии гащи Crossing Arms
Аз също. А от коментара на Миглена имам подозрението, че гащите са непрани.
Леле разбихте ме  Mr. Green Ами ако няма къде да се простира  Simple Smile

# 1 721
Ама нещо много се ядосваш. Grinning Че то ако всички харесвахме един тип мъже/жени, какво ще стане с останалите? От кадрите, които дадоха с него, аз съм приятно изненадана. И на мен Глория не ми харесва грам даже, ама други я харесват. Всеки си има вкус и да не довършвам това с кучето. Crazy

Ами наистина се ядосвам, защото правят хората на тъпи и им насаждат някакви определения и ги манипулират. Ако продава чуши на пазара никой няма и да си помисли да го нарече дори хубав, но щом биг брадър казал че е секссимвол, значи е така  Thinking

# 1 722
  • София /Абсурдистан
По-малоумни мисии от тазгодишните аз не съм виждала.

# 1 723
Е, не си коректен значи. Mr. Green
Коректен съм, но и обичам да се закачам.  Sunglasses

Иначе много хубав отговор направи.

# 1 724
"На кафе" с Явор Бахаров
https://www.vbox7.com/play:d7d9821c10

Общи условия

Активация на акаунт