VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 774
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Варна
Калканджиева понафъфля ли или ми се причува?

# 2 386
Имаше ли коментари от студиото след въпросите на Емануела?

Егати злобните хора, как могат да се излагат така..ами убийте я с камъни бе, че пяла еди к;во си.. ами рапърските текстове какви са..... Като не харесваш нещо просто не го слушаш и толкова...каква е тази злоба, какво е това чудо????

Браво на Биби, че я защити, Рени и Миглена се обадиха..другите мишки мълчат......

Новия човек май го няма в къщата, а?

Ути прославяше Криско в едно от клипчетата във вбокс  Rolling Eyes

# 2 387
В това предаване преоткрих две жени, които преди това не харесвах - Миглена и Емануела. Вече съм им фен, особено на втората. Представи се страхотно, с достойнство и не им се даде. А Уте е злобно свинче без звънче. Жана е като наденица в рокля. Mr. Green

# 2 388
  • София
Не си падам по чалгата, обаче онез особи много гнусно постъпиха. Пее чалга - пее чалга. Те сякаш само Шекспир поставят! Малко ли халтури имат в кариерите си!

# 2 389
  • София
В това предаване преоткрих две жени, които преди това не харесвах - Миглена и Емануела. Вече съм им фен, особено на втората. Представи се страхотно, с достойнство и не им се даде. А Уте е злобно свинче без звънче. Жана е като наденица в рокля. Mr. Green
+1000

# 2 390
  • в резерват
Истински интелектуалец няма да влезе в ББ.

# 2 391
  • София
И от мен положителен вот за Емануела, колкото и да не подкрепям нейният жанр.  Grinning

# 2 392
Емануела извади двойния стандарт. Тя може да се чепи и да пее вулгарни неща, но рисуваните фалоси са голям скандал.
Ха-ха.

# 2 393
Щом си прочела определена литература, ставаш жена с класа. Според Глория. Laughing Не е ясно каква точно литература.
Колко е благородна Гло.. следващата изложба на Глория може да е с любимите й остри ножове.

# 2 394
Порка като за световно, кво се прави. hahaha
Жана ме убива.

# 2 395
Мале, чак сега видях Жана, че тя се е удвоила  Shocked

# 2 396
Това е защото е чиста. Не употребява.

# 2 397
Емануела извади двойния стандарт. Тя може да се чепи и да пее вулгарни неща, но рисуваните фалоси са голям скандал.
Ха-ха.

Не съм чула да ги е определила като "голям скандал"  newsm78

# 2 398
  • София
Важното е, че разбрахме как се добива класа - чрез определена литература!  hahaha

# 2 399
  • Испания
Глория отиде при Тенчева, за да я целуне по главата.

Общи условия

Активация на акаунт