VIP Brother 2016 - тема 5

• 238 652
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 970
Само да попитам- когато отговаряше Ирина каза нещо от сорта, че Жана е влязла по време на лечение и Ирина е знаела за това, но е искала да го запази в тайна.. Само аз ли го разбрах така или наистина това имаше предвид, какво мислите?
Аз разбрах, че е влязла в тежък за нея период, но за лечение не чух.

Според мен Ирина намекна за проблеми с наркотиците, не за лечение. В началото и е било трудно без.

# 2 971
Не знам още колко надолу може да слезе Ирина след снощните откровения в национален ефир, касаещи Жана.

# 2 972
Хайде стига само съм ви чела, да се включа и аз. Ирина, Торнев , Ути - това ми е най-противната тройка в този ред.
Ирина - мила моя, да си беше стояла вкъщи да си гледаш трите/упс четирите/ деца - цялата държава те намрази - изложи се, неудобно ми е да те гледам  и се срамувам за теб.
Торнев- ти за интелигентен МЪЖ ли се смяташ!!!! Не си нито едното , нито другото! Никой те не знаеше кой си, какво си..... сега вече всички сме отвратени от теб - един голям простак! и вземи отиди на логопед - не се търпиш!
Ути - прасе такова, преди те харесвах ! Сега ме е яд! Ужасно малко /въпреки размерите си/ същество си ти! ТИ ли точно имаш правото да съдиш когото и да било! Погледни се в огледалото - подметка!
* Роро - отивай да медитираш на някой планински връх, хем ти ще си отдъхнеш, хем цялото общество от теб.
** МИГЛЕНА - унищожи ги !!!!!! На теб разчитам!

# 2 973
Хайде стига само съм ви чела, да се включа и аз. Ирина, Торнев , Ути - това ми е най-противната тройка в този ред.
Ирина - мила моя, да си беше стояла вкъщи да си гледаш трите/упс четирите/ деца - цялата държава те намрази - изложи се, неудобно ми е да те гледам  и се срамувам за теб.
Торнев- ти за интелигентен МЪЖ ли се смяташ!!!! Не си нито едното , нито другото! Никой те не знаеше кой си, какво си..... сега вече всички сме отвратени от теб - един голям простак! и вземи отиди на логопед - не се търпиш!
Ути - прасе такова, преди те харесвах ! Сега ме е яд! Ужасно малко /въпреки размерите си/ същество си ти! ТИ ли точно имаш правото да съдиш когото и да било! Погледни се в огледалото - подметка!
* Роро - отивай да медитираш на някой планински връх, хем ти ще си отдъхнеш, хем цялото общество от теб.
** МИГЛЕНА - унищожи ги !!!!!! На теб разчитам!
Joy
Последното изречение ми хареса най-много  hahaha

# 2 974
  • София
След като Иван е милионер, мастит продуцент и прочее, защо още в началото Ирина се обясняваше, че за пари били там, за децата да изкарат пари... с хонорара от брадъра ли ще си оправя бюджета на милионерша? Аз, ако имам мъж милионер и продуцент, въобще ни брадър ми трябва, ни мрадър.
Легендата гласи, че е част от сделка по ново предаване на Нова. Тя води, те я вкарват в ББ, за да припомни за себе си и да привлече аудитория.
Кое е това "ново предаване"? За 10 път питам, някоя легенда не казва ли нещо и по този въпрос?
Нова, според мен, нещо не са на "ти" с Иван и Андрей от как им оставиха програмната схема гола като пушка и бегАха в ТВ7..
Не знам. Ама не съм и сигурна, че Иван и Андрей ще го правят.

# 2 975

Не мога да повярвам...ама хора, поне филма с ди Каприо не сте ли гледали? Той е доста дословен...а и много добре е направен. Добра актьорска игра. Peace Авторът на книгата "Великият Гетсби", Скот Фицджералд, има и друга една класика "Нежна е нощта"
Така ли? Че само това ли са му класиките на Фицджералд?

# 2 976
Може ли линк към фейсбука на Евгени Минчев? Някой го спомена.

# 2 977
Единственото предаване, което в момента рекламират активно по нова и още не са дали лице на наш водещ, е това за пекарите - bake off, то влиза в ресора на Ирина по линия "воловани", но може и друго нещо да са намислили.
Иван и Андрей сега нали са в бтв след фалита на ТВ7, можеше там да я пуснат между турските сериали да води нещо, без да сключва "сделки", ама нейсе.

# 2 978
  • somewhere near the sea
Преди години, в един от епизодите на "Сблъсък" темата беше пречи ли разликата в годините за успешен брак. Тогава в единия ъгъл беше Лара, която защитаваше тезата, че на тях с Владо 20-годишната разлика въобще не им пречи. Но тогава той все още беше перспективен. Така си остана- с една дребна заплатка. Кака Лара се огледа и прихвръкна в "На кафе", където пък си набеляза едно младо операторче. И хоп- разводът с Береану беше, че не гледали в една посока.(Кой по-точно е сменил посоката, хм?)

А за Ирина не ми се и мисли вече. Иван беше споменал, че искала да изпита нещо ново, различно. Едва ли тя подозира колко е различно това от мнението ѝ за себе си.

Дано Глория попрочете малко за себе си и любимата ѝ група на "интелигентните", и тогава да се яви пред коментаторите на Гала, пък и да види какво мислят хората отвън. Там ги разкостват яко. В "Събуди се" не ми хареса.

# 2 979
Като написах Жоро Торнев биография, първия резултат който излезе е от уикипедия- съпруг на Мира😈

# 2 980
   Мили момичета, сега ми идва нещо наум.  Разпъваме си ние Ирини на кръст и според мен напълно заслужено/в следствие това, което показва на екрана/ но каква е тя в пълната си сила и блясък така ли не се включи човек, който я познава - съученичка, състудентка, съседка , поне на мен ще ми бъде интересно. Дали прилага повсеместно този хъс, амбиция, безприкословно подчинение/ Лара бетер наааакано дете се чувстваше пред нея, че в един момент си мислех, че ръце и краци ще и целува за да я умилостиви/.

# 2 981
 Да поясня, че  средно образование  Торнев е завършил в Английската гимназия в Пловдив. Старата ЕLS. Кой знае, може да са хвърлили едно око на Гетсби през годините Simple Smile

# 2 982
  • София
Аз, ако съм продуцент, в Ирина като водеща не бих инвестирала и 5 стотинки Naughty А и коя телевизия ще се навие на двучасов ефир, щото флегматичното говорене до толкова би разтегнало нещата. А за Бейк оф- хич не я виждам да дрънка за бакпулвер и квас, когато ги ползват други хора, различни от самата нея.

# 2 983
Предложение за име на следващата тема:

Ирина - тема 6

# 2 984
  • София
Не се сдържа да не се включи Вихра, но доста философски, опряно в стила на Ирина  Mr. Green:
От фейсбука на Евгени Минчев:
"Не се бях замисляла...."Приятелството не е форма на подчинение " _ Някой днес с мен сподели тази мисъл на Evgeni Minchev London
Помислих.....редактирах себе си, защото той е абсолютно прав !Обичам да съм редактирана! Ъглите на чуждото мнение, намирам за път към истинността!"

Общи условия

Активация на акаунт