VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 496
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 840
Не ме шокират "тези неща" на Глория, мисля че е млада и си въобразява, че открива топлата вода, която всъщност е открита много преди нея, вкл. и златните дилда, хаха.

# 841
Скрит текст:
Ох обърках се, значи е незаконно да носиш бели обувки с черен чорапогащник, но ако си с бели чизми, няма проблем? Така ли да разбирам, че вече ме е страх, като изляза от нас да не ме арестуват че съм чалгаджийка?
https://www.instagram.com/p/-RgsCbr2nL/
bouquet
Оуу, много рядко разглеждам  профили в Инстаграм, ФБ и сите други подобни, но този на Глория ми е безкрайно интересен. Харесвам я все повече. Grinning

Laughing bouquet
В интерес на истината, аз много харесвам как се облича Глория, стила и, лудоста и дори ми е интересна.
Смятам че е талантлива. Просто ме издразни това заяждане с Емануела,(която ми е безразлична) беше си тенденциозно и с тази претенция за меродавност "аз съм завършила специалност-Мода". Всъщност не е, прекъснала е.
Всички си имаме своите "модни престъпления", достатъчно е да си погледнем по старите си снимки.  Laughing
На кратко, харесвам артиста Глория, но смятам че от човека Глория може още да се желае. Млада е, живота е пред нея, и аз лично и желая успехи, в личностен, и творчески план,...както се казва.  Grinning
... А пък това е шоу, и сме тук да се забавляваме на издънките им.  Laughing

# 842
Е да млада е Глория, хубава е но...това което прави, този алкохол от сутри до вечер в скоро ще и изяде и младоста и красотата
Ако продължава с това темпо до
2-3 години ще е пълна развалина
Жалко.

# 843
  • ГО

Ей така си я представям Глория след време.
Излегнала се в канапе, с капела на главата, една шепа антидепресанти, бутилка вино и цигара.  

# 844
"Тази вечер, в „Господари на ефира“, зрителите ще видят как „Златният скункс“ грейна като една „Златна малинка“ в ръцете на актьора Явор Бахаров"

http://petel.bg/YAvor-Baharov-poluchi-Zlaten-skunks__175321

# 845
"Тази вечер, в „Господари на ефира“, зрителите ще видят как „Златният скункс“ грейна като една „Златна малинка“ в ръцете на актьора Явор Бахаров"

http://petel.bg/YAvor-Baharov-poluchi-Zlaten-skunks__175321

Ох, езичето!  Mr. Green
Почвам да си мисля че води самостоятелен живот, ето и тук не пропуска да ни поздрави от селфито!  Laughing

# 846
Ами като не харесвам нито една от четирите newsm78 Дори коя е по-малкото зло не мога да определя. Но пък без която и да е къщата ще доскучее.

Мисля, че ще изгонят Лара. Емануела има голяма фенска маса отвън, а шоуто ще иска да я остави и да ѝ образува един триъгълник с новия съквартирант.

Ирина по "роднинска" линия ще я оставят до финала. А може да не изгонят никого. Нов подход- сите овци до края.

Снощи като влезе новия, Кънчев му каза нещо от сорта дали ще издържи два месеца.  Христо Живков много се изненада.

Сите овци до края  newsm10 обаче гарнирано с бой, глад и сръбска музика  Laughing
Нисък бюджет, мисии до дупка, да престанат да лежат и пърдят цял ден по диваните и да разтягат интригите.

# 847
# 848
Я, Глория можела и да пее. При това хубаво пее  Laughing

ахахах, държи нож  hahaha hahaha

Big Brother Bulgaria
26 mins ·
Тази вечер, Миглена категорично ще откаже да изпълни част от мисия, а за останалите това ще бъде последната капка на търпимостта към нея. Съквартирантите безпощадно ще й се нахвърлят на, а какви ще бъдат последствията от това? Ще разберем точно след час!

# 849
Според мен това с ножа, както и да го обяснява й е по-скоро за "визия" и "имидж", който да охарактеризира образа й, както тя си го разбира в своят арт глава, отколкото каквото и да било и историите, с които го оправдава.

# 850

Е добре де, млада била, до известно време и аз я оправдавах с това, но никой ли не вижда, че зад маската на тази изтънчена и добре облечена персона с бутилка в ръка се крие една малка хиена. Тази настървеност да злепоставя и изисква толкова грозно - Емануела, платената жрица едва ли не, горкото дете на Жана, добре, че е Глория да помисли за него Joy,прилепчивостта й към най- долните същества(Ирина и Лара), високото самомнение на дипломиран моден спец, не ви ли правят впечатление.? newsm78 Не знам, според мен младостта и ефектната външност не могат да прикрият един не добър човек в същността си. Но така смятам аз.

# 851
sincerita, аз не мисля, че някой тук си мисли, че Глория е върха на сладоледа Grinning Каква е, се вижда и качествата, които има, не променят кофти, разхлопания й, егоцентричен характер.

# 852
И аз да се изкажа за Глория. Стилът, който си е избрала да следва ми допада, но в никакъв случай не е нейно дело и не е оригинален. Гледа как се обличат разни световни фешън блогърки и копира. Лошо няма, но не оправдава претенциите й. Историята с ножа е нелепа и смехотворна. Пеенето й е посредствено.

# 853
Скрит текст:
Скрит текст:
Ох обърках се, значи е незаконно да носиш бели обувки с черен чорапогащник, но ако си с бели чизми, няма проблем? Така ли да разбирам, че вече ме е страх, като изляза от нас да не ме арестуват че съм чалгаджийка?
https://www.instagram.com/p/-RgsCbr2nL/
bouquet
Оуу, много рядко разглеждам  профили в Инстаграм, ФБ и сите други подобни, но този на Глория ми е безкрайно интересен. Харесвам я все повече. Grinning
Laughing bouquet
В интерес на истината, аз много харесвам как се облича Глория, стила и, лудоста и дори ми е интересна.
Смятам че е талантлива. Просто ме издразни това заяждане с Емануела,(която ми е безразлична) беше си тенденциозно и с тази претенция за меродавност "аз съм завършила специалност-Мода". Всъщност не е, прекъснала е.
Всички си имаме своите "модни престъпления", достатъчно е да си погледнем по старите си снимки.  Laughing
На кратко, харесвам артиста Глория, но смятам че от човека Глория може още да се желае. Млада е, живота е пред нея, и аз лично и желая успехи, в личностен, и творчески план,...както се казва.  Grinning
... А пък това е шоу, и сме тук да се забавляваме на издънките им.  Laughing

На мен също ми харесва артистичната и природа. Не знам дали сме опознали достатъчно човека Глория, а и аз я подозирам, че също като Жана поукрасява малко поведението си в къщата с разни театрални финтифлюшки - сцената с ножа, например Laughing
Подразни ме само веднъж досега - когато пред Рени(и още милион зрители) сподели за участията с консумация на Емануела. Това беше много грозно - дали го е направила, защото се е почувствала много обидена от номинацията на Емануела или съвсем съзнателно е търсила начин да дискредитира съперник в играта, няма значение. Пак повтарям, беше гадно.
Иначе, за Емануела смятам, че беше права, но се престара. Престара се и в другата случка от вчера - когато направи комплимент на Жана, но всъщност я нарече изрод. Мисля, че не искаше думите и за Жана да бъдат тълкувани като опит за сближаване или подмазване и затова вкара неуместната дума. Аз продължавам да не вярвам на раздора между двете. Имам чувството, че не е истински.

# 854
Не ме шокират "тези неща" на Глория, мисля че е млада и си въобразява, че открива топлата вода, която всъщност е открита много преди нея, вкл. и златните дилда, хаха.

И мен не ме шокират Бона, въпросът е друг- с какво право това пернАто изисква стил, осъжда чужд имидж и се има за моден гуру- да се "селфиш" със златен член си е от кутюр направо, а пък да се гъзиш и показваш среден пръст- това и Емануела не го може даже. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт