VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 494
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 125
Не се знае кога е снимано

Ако Глория излезе, Жана с кого ще се дъвче?

# 1 126
Като нищо утре Алекс ще каже,че 1 съквартирант е нарушил правилата ( Глория) и петък ще има извънреден,повтарям ИЗВЪНРЕДЕН лайф в петък.  hahaha

Евала на Миглена, много ме изкефи. bowuu

Ути пък е моята зодия.  Sick

ММ е Димитър гледа какво се случва с лудата Гло  Crazy и казва : "Спокойно бе,ще се чуем след предаването"  Joy Joy Joy
И ММ е Димитър ама ми се чуди на акъла какво гледам.

# 1 127
  • София
Защото мислите,че им пука какви са коментарите?
Ирина някъде беше писала,че е спряла да се интересува от хорското мнение, но защо тогава толкова драпа да се прави на светица?
Защото иначе няма как да си в ефир с някакви блудкави предавания. Освен това тя точно показност цели постоянно. Та видеоблог, фейсбук дневик и какво ли още не измисли, само и само да е звИзда.

# 1 128
Меги, Еми и Боби са единствените съквартиранти които харесвам, но нещо ми подсказва, че победителят е вече резервиран и залагам, че е Жана Tired

# 1 129
Глория има спешна нужда от психиатър. "Няма да позволя на никой да застане между мен и любовта ми". Joy Joy И е злобна тази психарка.
Ути е отвратителен шопар. Sick
Лила, на която всички ѝ завиждат, ми иде да ѝ удря една в сурата. Пак е издула бузите като хамстер, инжектирали са ѝ нещо. Тя не може да пр*дне без да ореве къщата, а сега: "Какво ще ти стане бе, Миглена, това е само един костюм".
Лара е жалка, лицемерна подлога.
Ирина - "елате да се прегърнем". Whistling Рядко противна жена.
Роро, типичен педигри. Нищо мъжко няма в него. Sick Тъкмо мислех, че ще му предложат да се чуе със съседката и ББ ме изненада - ще си поджафка с кучетата. Joy
Жана се прегърна и целуна с абсолютно всеки, който я обиди и разплака. Първо е рев и сополи, после "ти мене уважаваш ли ме?". ooooh!
Миглена. Миглена ме изкефи максимално. Не могат да ѝ стъпят на малкото пръстче останалите лицемери, алкохолици и психопати. Желязна е, окото ѝ не трепна. Нито един от тази сбирщина не заслужава тя да се унижава, а те да получават душевен оргазъм от гледката. Браво, Миглена!

# 1 130
  • Бургас
Иван във Фермата се обясняваше за алкохолозмът си, нещо от този род, че било безотговорно към хората, които те обичат. За негов късмет се влюбил в жена си и успял да се пребори с този си навик. 
Според мен ставаше дума обаче за първата му жена, защото и друг път е казвал, че тя го е вкарала в пътя.
Не, Иринчето е спасителката, с първата си беше пиянде

# 1 131
  • София
Като нищо утре Алекс ще каже,че 1 съквартирант е нарушил правилата ( Глория) и петък ще има извънреден,повтарям ИЗВЪНРЕДЕН лайф в петък.  hahaha

Евала на Миглена, много ме изкефи. bowuu

Ути пък е моята зодия.  Sick

ММ е Димитър гледа какво се случва с лудата Гло  Crazy и казва : "Спокойно бе,ще се чуем след предаването"  Joy Joy Joy
И ММ е Димитър ама ми се чуди на акъла какво гледам.

Гледа го против волята си,ама това е положението. Laughing

# 1 132
  • Варна/Лондон
А на този Роро така ли му е истинското име или нарочо се е кръстил с кучешко име?

# 1 133
А на този Роро така ли му е истинското име или нарочо се е кръстил с кучешко име?

Миглена може да му е кръстница  Joy Joy Joy

# 1 134
Аз не разбрах Емануела като й каза за разхлабителното един вид Глория се беше отказала да го прави, но Еми все пак й сподели какво е възнамерявала или все още предстоеше Гло да й направи номера newsm78

# 1 135
Явно той е спрял да пие и тя е започнала.

# 1 136
  • София

Радослав е. Peace

# 1 137
Радослав.

# 1 138
Джулая беше намерила зодиите на всички участници. Моята я няма  Grinning

Козирог - Борислав Комсийски, Жоро Торнев, Вальо Михов
Телец - Миглена Ангелова, Надя Иванова, Роро Кавалджиев

Везни - Глория Петкова, Жана Бергендорф, Лили Вучкова
Близнаци - Рени, Алек Сандър
Водолей - кака Лара, Христо Живков

Лъв - Ирина Тенчева, Георги Софкин
Стрелец - Деси Цонева

Риби - Ути Бъчваров
Рак - Явор Бахаров
Скорпион - Емануела

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 22:14 от Alcarin

# 1 139
  • Бургас
Явно той е спрял да пие и тя е започнала.
да, калява му волята, като си порка нон стоп, а на него не дава  Joy

Общи условия

Активация на акаунт