VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 457
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 185
  • У Диспансера ...♥♥♥
Явор, като спряха да го снимат каза- Ама дава само мен  какво казвам, а той как ми извива ръцете не го даде .
И водещия каза- да, ама го изнудваше
Явор- Ами много ясно, няма само той да ме изнудва

Общо взето доста разбран и обран беше .

# 1 186
  • Ямбол
Страхотно ѝ се получи на Миглена.

Колкото и нескромно да е - откривам много общо между мен и нея, но тя е по-добра, има какво още да науча от нея.

# 1 187
Абе хора, нещо не разбирам- от Господарите и златния скункс на Явор. Пак Емануела е на топа. Тази жена какво им е направила на всички?!? Това леке Явката, не точеше ли лиги по нея? newsm78, пък сега се опитва да я замеси в гнусните си оправдания. ОТВРАТ и ПАДЕНИЕ.

# 1 188
От ФБ:

Биг Брадър, тук се вижда, че всички обичаме Миглена и всички ненавиждаме Ирина, да не стане грешка при есемесите накрая?

Joy
И ми хареса и още един, няма да цитирам... Да изгонят Ирина и да вкарат Вихра, за да видим Иван правилно ли е постъпил като е оставил първата.   hahaha

# 1 189
  • София
Абе хора, нещо не разбирам- от Господарите и златния скункс на Явор. Пак Емануела е на топа. Тази жена какво им е направила на всички?!? Това леке Явката, не точеше ли лиги по нея? newsm78, пък сега се опитва да я замеси в гнусните си оправдания. ОТВРАТ и ПАДЕНИЕ.
Завидя и на парите, които изкарва, а той за 6-8 месеца не взимал толкова.Ама Емануела каква вина има,че той не може да изкара такива пари?

# 1 190
# 1 191
  • София
От ФБ:

Биг Брадър, тук се вижда, че всички обичаме Миглена и всички ненавиждаме Ирина, да не стане грешка при есемесите накрая?

Joy
Това е много яко  hahaha

# 1 192
Кака Лили като отказа да носи онези джаджи, Брадърът как предложи някой да я замести. Ето, сега има прекрасна възможност да се приложи същото - например Гло да си заслужи разговора, или Ирина, Ути...

# 1 193
  • Ямбол
На Лили договорът е такъв.
Сега стана идеално. Никакво заместване.

# 1 194
  • Испания
От ФБ:

Joy
И ми хареса и още един, няма да цитирам... Да изгонят Ирина и да вкарат Вихра, за да видим Иван правилно ли е постъпил като е оставил първата.   hahaha

От време на време поглеждам коментарите във ФБ. Прави ми впечатление, че тази година има по-разумни мисли.

# 1 195
От ФБ:

Joy
Joy Joy Joy

# 1 196
Завидя и на парите, които изкарва, а той за 6-8 месеца не взимал толкова.Ама Емануела каква вина има,че той не може да изкара такива пари?

Тайна, това което ме влудява е че Емануела е едва ли не бич Божии. Та тази жена показа една различна страна на своята гилдия- пряма, искрена, неподправена и с доста добро възпитание за разлика от ВИП- влечугите.

# 1 197
  • Испания

Тайна, това което ме влудява е че Емануела е едва ли не бич Божии. Та тази жена показа една различна страна на своята гилдия- пряма, искрена, неподправена и с доста добро възпитание за разлика от ВИП- влечугите.

А Тоонев, говооейки за Емануела, доои цитииа: "Два свята, единият е излишен!"  ooooh!

# 1 198
  • Ямбол
О, да, самата съвършеност на възпитание. Много е възпитано да се правиш, че не си чула, че не се пуши вътре.

# 1 199
Явор, като спряха да го снимат каза- Ама дава само мен  какво казвам, а той как ми извива ръцете не го даде .
И водещия каза- да, ама го изнудваше
Явор- Ами много ясно, няма само той да ме изнудва

Общо взето доста разбран и обран беше .

Господарите дали умишлено не оставиха звука включен, за да обясни Явор как ББ му извива ръцете, което ни е ясно на всички. ББ е велик манипулатор

Общи условия

Активация на акаунт