VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 434
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 230
Чак такива жертви за едни 100 лв не си струва, още повече за хора, като тях.

Радвам й се на Миглена как си защитава позицията. Бетон е  Peace

# 1 231
  • София
Абсолютно не си струва, то трябва да си луд, за да се навиеш. И на мен ми допада много Миглена.

# 1 232
Продължавам да не доумявам, защо  на никой и в Къщата, и в студиото на Гала, не му направи впечатление изборът на Роро. Защо точно Миглена, като има още 20 човека, да беше избрал друг да се жертва.?  Защо всички я нападнаха? Нима Ирина би се съгласила? А Лара или Лили? И коментаторите обръщат палачинката, както им изнася  #Cussing out А Глория е много отмъстителна, голяма работа с тоя Димитър! Само тя има приятел, само тя обича, аман! Бих предпочела 100 пъти да се чуя с майка ми, вместо с "Димитър".

# 1 233
Плача...тая лоша Миглена как ги тормози...

Това не са хора, а утайки. Отвращават ме Ирина и кученцата й.  Sick

# 1 234
Антон Стефанов е гласът на форума  Laughing  Антоне, да не пишеш при нас  Hug Party
Продължавам да не доумявам, защо  на никой и в Къщата, и в студиото на Гала, не му направи впечатление изборът на Роро. Защо точно Миглена, като има още 20 човека, да беше избрал друг да се жертва. защо всички я нападнаха? Нима Ирина би се съгласила?

Точно преди секунди Въргала зададе подобен въпрос за Ирина  Peace

# 1 235
Антон Стефанов е гласът на форума  Laughing  Антоне, да не пишеш при нас  Hug Party
Продължавам да не доумявам, защо  на никой и в Къщата, и в студиото на Гала, не му направи впечатление изборът на Роро. Защо точно Миглена, като има още 20 човека, да беше избрал друг да се жертва. защо всички я нападнаха? Нима Ирина би се съгласила?

Явно докато съм писала и не съм го чула. Евала, един адекватен коментатор  Laughing спечели ме  Laughing

# 1 236
Ребъли ай да се прегърнем всички заедно,но...но аз ще се одцепя от прегрътката,за. да наградя Гала ,кллюкарника и и турбана флегма Ирина с цветущия цитат на Стоичков...лек и успешен ден...

# 1 237
Събирайте подписи и ще предложим на Вип Брадър да направят Урина на куче или змия или прасе или каквото и да е там животно! Praynig

# 1 238
Явор, като спряха да го снимат каза- Ама дава само мен  какво казвам, а той как ми извива ръцете не го даде .
И водещия каза- да, ама го изнудваше
Явор- Ами много ясно, няма само той да ме изнудва

Общо взето доста разбран и обран беше .

Господарите дали умишлено не оставиха звука включен, за да обясни Явор как ББ му извива ръцете, което ни е ясно на всички. ББ е велик манипулатор

Явор сбърка. Но и на мен ми е ясно, че ББ не е излъчил целия разговор и не се учудвам, че му е извивал ръцете. Но Явор даде предпоставки за това нещо.

Това, което каза за Емануела е вярно. Тя изкарва за един уикенд колкото един актьор за половин година. Жалка констатация за българската действителност.  ooooh! Наистина е жалко!

# 1 239
Интересен проект е Биг Брадър, повечето излизат от него с разбит имидж, оплюти и осмени от обществото.
Е, единици излизат по-излъскани. Може би е трудно човек сам да прецени за себе си, ще има ли сили да излезе с достойнство. А може би успешното излизане се получава само на тези, които са себе си, но това "себе си" е наистина красиво и стойностно.
Просто добрите хора оцеляват, а добрите не са малко по света, но в една къща е почти невъзможно да се съберат наведнъж добри, благородни, широко скроени хора.

От това шоу като че ли най-потърпевши ще си тръгнат Ирина Тенчева и Жана Бергендорф.

Ирина Тенчева никога не ми е била симпатична, защото съм усещала нейната фалшивост, но някак нейният красив външен вид и обраното й поведение пред тясна публика предполагаше, че тя  е по-извисена, над нещата и с един очарователен непукизъм.
А сега лъсна със страшна сила, че всъщност е много обикновена женица, с типичен квартален манталитет, беден речников фонд, дори не е вече толкова хубава, защото простотията винаги някак принизява и физическите ти качества.
Някои казват, че Иван ще й бие шута. Не, според мен няма да го направи. Той също е доста семпъл като човек. Като се сетиш за него-нищо, което да го отличава. Той не е магнетичен и запомнящ се мъж.
Дори Андрей, с неговата фрапираща злоба и цинизъм прави по-ярко впечатление.
Мисля, че Ирина загуби с влизането си в къщата. Около нея вече няма никаква загадка, тайнственост, просто напразно е градила този образ с години, може би.
Що се отнася до Жана Бергендорф-тя пък тотално се срази. Не знам изобщо има ли продуцент, който би преподписал договор с нея, абсолютно бедствие е тя! За такова поведение в Холивуд не биха й простили, но нашите продуценти са по-зле и може да й минават номерата, докато тя самата не се срине. За мен самураят си направи категорично сепуко!
Тя даже вече не прави впечатление като добра певица, някак лошото й възпитание, лошите обноски, дребната й душичка, нестабилното поведение, ограничеността й-всички тези качества някак потопиха единственото, което правеше Жана значима, а именнто това, че тя може да пее. Такъв неуправляем абсурд е тя! Спокойно може да се прекръсти на Маугли Бергендорф. Ако изобщо мистър Бергендорф се съгласи тя да продължава да му носи фамилното име.

# 1 240
То е ясно, че го направиха, за да унижат Миглена. Как пък от толкова хора, Роро точно нея избра. Дали той го измисли или ББ му подсказа! Подозирам, че е оня зад камерите.
Миглена обаче е  Peace Колко е широкоскроена и умна, не знам, но е разумна, здраво стъпила на земята, точна в преценките за хората, умее да си контролира емоциите, да се защитава от гадняри и да не й пука особено от това, какво се говори около и за нея. А това, че е инат и проклета, е само в плюс за нея и за зрителите в случая. Защото иначе представяте ли си какво щяхме да гледаме всеки ден - мяченето на Ирина, прегръдки в кръгче и безкрайното мазнене на отдавна залезли звезди, мечтаещи за някоя и друга минутка ефирно време. А, и истериите на Жана и Глория.

Иван не го жалете, той сам си е избрал жената, обаче дечицата! Нейните си 3. Дъщерята на Иван е по-встрани, а и няма да е принудена да я търпи цял живот, ако не иска. Утробните обаче зор ще видят с тази досадна, хиперамбициозна и най-вече манипулативна майка.

# 1 241
  • София

Е как защо? Нали Роро е от наште, а Миглена от лошите. По презумпция е виновна.
Аз се ядосвам на друго. Докато Лили беше на пангара с всички за номиниране не се репчеше, все болнава, все нещастна. От както я имунизираха образно казано разроши перушина и взе да скача като петел на локомотив.

# 1 242

Иван не го жалете, той сам си е избрал жената, обаче дечицата! Нейните си 3.
Като кажете така: дечицата... И като започнете да съжалявате чуждите деца...
Какво им е на "дечицата"? Имат майка, която ги обича и отглежда. А може и по-добре от много тук пишещи.
Да не би в Бг мама да няма тъпи или ограничени екземпляри? Представям си колко майки-психопати четат и пишат тук. Но никой не ожалва техните дечица, защото никой никого не познава.

# 1 243
  • Испания
От както я имунизираха образно казано разроши перушина и взе да скача като петел на локомотив.

ББ я излекува.  Wink

# 1 244
Любовта била сляпа... Иван явно си я обича, не би стоял с нея. Какво като му е родила дете. И Вихра му е родила, но това не попречи да я напусне.

Ако от шоуто четат темата, искаме в петък двама изгонени. Или поне аз искам. Mr. Green Ирина е ясно, че няма да я пипнат. Но Лара и Гло вън! Емануела не ми е приятна, нагла е, но я предпочитам пред другите змии.
Ако въобще има изгонени. За един месец само един излязъл.

Общи условия

Активация на акаунт