VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 417
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Не жаля за нейните деца, но от позицията на разведена майка, чието дете прекарва време с баща си и новата му жена, много бих ожалила Вихра и нейното дете. Само като си представя, че трябва да си праща детето при това психо и ми се свива стомаха. Иде ми да запаля една свещичка, че в нашия случай втората съпруга е чудесна жена  Praynig

# 1 246
Антон Стефанов защо казва за Меги - моята бъдеща съпруга? newsm78
Да не съм пропуснала нещо? Wink

# 1 247
Дано Миглена издържи на тази масова атака. Самообладанието, което запазва досега кара другите да покажат какви мижитурки са. Еманация на фалша, лицемерието и слугинажа.

# 1 248
Антон Стефанов защо казва за Меги - моята бъдеща съпруга? newsm78
Да не съм пропуснала нещо? Wink

Каза, че ще й предложи брак, тя на знае  Joy Joy Joy

# 1 249
Глория обвини Миглена, че застава между нея и любовта ѝ.
Много ми интересно, ако ББ и беше дал избор да се чуе с великото гадже, но да се откаже за една седмица от дрехите и гримовете си, дали щеше да се състои жадувания разговор  Mr. Green

# 1 250
  • София
Много ми интересно, ако ББ и беше дал избор да се чуе с великото гадже, но да се откаже за една седмица от дрехите и гримовете си, дали щеше да се състои жадувания разговор  Mr. Green

Никога нямаше да се състои, много ясно  hahaha hahaha
Ма моля ти се, тя се затворила доброволно в къщата, договор подписала и т.н., ама Миглена стояла между нея и любовта. Луд човек.

# 1 251
  • Испания
Майко мила! Ирен Кривошиева каза току-що, че Владо учи медицина. Ще става лекар.  Tired

# 1 252

Абсолютно!
Човек трябва да жертва своето, било достойнство, било пари, било каквото и да е в името на каузата!

# 1 253
Като гледах как Ирина се превъзбуди от ситуацията и уж успокоявайки Гло и Роро се нахвърли вурху Миглена, се сетих за " Покажи на тия хора как са мяташ,........... колко са раздаваш. " Joy
Ами видяхме и чухме за лакмуси проявяващи егоизма на Миглена, "хора да се хванем за ръце..."  Гнуссссс!
Как мечтая ББ да каже " Съквартиранти , за да бъде мисията успешна някой трябва да смени Миглена. Предложението е към Гло , Ути, Ирина, Лара, Роро , Лили , Торнев....да сложат костюма" Моля, моляяяя, Биг Брадър направи гоооо! Е, на това викам аз " лакмус за лицемерието "на тези хора  #2gunfire
Роро е виновен за драмата , защото се водеше от желание да унижи !!! Миглена. Тя е абсолютно права да не приеме. Адмирации за куража и да застане срещу групата.
Най-много ще отива костюма на Лара и без това е кучето на Ирина. Все повече затъва тая жена, такова самочуствие и такова интриганство, доносничество на "силния" (в случая жената на продуцента).
Гло е психарка, направо измести Жана от 1-вото място не само с изблиците си , но и с определенията към нея -"изрод, но се облича стилно" , "ти не си дама, ти си ребъл" Joy
Боже, каква хубава ситуация на разделение на лагери, човешка низост, здрави нерви и засегнато достойнство , дано ББ не я пропилее от съобразяване с този или онзи.

# 1 254
... Иван не го жалете, той сам си е избрал жената, обаче дечицата! Нейните си 3.
Като кажете така: дечицата... И като започнете да съжалявате чуждите деца...
Какво им е на "дечицата"? Имат майка, която ги обича и отглежда. А може и по-добре от много тук пишещи.
Да не би в Бг мама да няма тъпи или ограничени екземпляри? Представям си колко майки-психопати четат и пишат тук. Но никой не ожалва техните дечица, защото никой никого не познава.
То и Ирина не я знаем в действителност колко ги обича и как ги отглежда. По нейни думи - много, по станали (направени от нея) обществено достояние факти - май не особено. Може ли едва след година и повече да разбиреш, че детето ти има проблеми и изостава в училище! Голяма грижа, няма що!
И да, жал ми е и за другите, но сега гледаме Ирина и пишем за нея Peace

# 1 255
Антон Стефанов е гласът на форума  Laughing  Антоне, да не пишеш при нас  Hug Party
Продължавам да не доумявам, защо  на никой и в Къщата, и в студиото на Гала, не му направи впечатление изборът на Роро. Защо точно Миглена, като има още 20 човека, да беше избрал друг да се жертва. защо всички я нападнаха? Нима Ирина би се съгласила?

Точно преди секунди Въргала зададе подобен въпрос за Ирина  Peace

И те какво отговориха, че не гледам?

# 1 256
  • Пловдив
Роро му е все тая за кучетата му - в това колело видя възможност да унижи Миглена, с което да се хареса на останалите, въобразявайки си за миг как му се получава. В следващия момент получи просветление и стопли колко е тъп очаквайки нещо невъзможно, а по-късно разбирайки какви са последствията от избора му, съжали искрено. Сега ще е кученце на всички и без да има нужда от костюм.
Идеята да оставят Лили на финал беше подобно малоумно решение, видяно по един начин, реализирано по друг. Лили е ненужна на шоуто в тази си позиция, защото никой не може да я номинира, но всички знаят, че тя има правото да номинира тях. Съответно всички (без Миглена) започнаха да я обгрижват, разбиран, приемат... за съжаление ББ не очакваше колко е тъпа Лили и че всичкото това мазнене тя ще приеме като уважение и почит. Вече е скучна. Да се маха.
Глория е самовлюбена лабилна vagina, решила, че психопатските й прояви са някаква висша арт изява.
Ирина е толкова противно същество, супер елементарни спорове предизвиква и се възползва от всяка ситуация да обедини палетата си срещу някой, който си е набелязала. Нормално е като види, че й се подчиняват, да се забавлява с марионетките си. Като излязат и видят колко са смешни, ще съжалят, че така жертвоготовно са гравитирали около нея.
Жана даже не искам да я коментирам - повръща ми се от нея във всяко едно отношение.

# 1 257
Е, какво да отговорят - Гала шикалкави и винаги е една хлъзгава, тя мнение няма. Ама като дойде иринито в студиото, ето отгава ще потече река от мазнотии и четкания  ooooh!
А Антон и Маги си казаха, че въпреки, че отвътре Миглена се очертава катоаутсайдер, навън се харесва, харесват я и самите те. Друг е въпросът, че лично за мен Миглена няма как да е аутсайдер,  профилът ѝ е съвсем различен.
За децата на Ирина - не знам дали са чак за съжал;ение, но определено не им е + това, че "най-добрата майка" си направи евтин ПР на гърба на едното от тях. И то колко време, след като е регистриран проблемът. Така, че щом е готова собствените си деца да използва за "каузата", непредвидимо е през какво друго е готова да мине  Sick

# 1 258
  • Русе/София
Аз искам психопатката да стане куче,щом толкова желае разговор с гаджето.Да я видим и нея без дрехите,за които толкова лежа в банята.

# 1 259
Ирина никога не съм я харесвала. Винаги съм прозирала нейната фалшивост. Тя е от хората, които са красиви, но нещо в тях ме отблъсква и не мога да ги определя като такива. Просто кофти характерът й е изписан на лицето. Вие виждали ли сте я да се усмихва? newsm78 Аз не! Една шега не съм чула от нея, няма никакво чувство за хумор. Единственото, с което се занимава е да манипулира хората, да клюкари и да сее интриги.

И се чудя, тя нали излиза навън, не е ли разбрала какво пишат за нея хората?  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт