VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 414
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 260
Миглена е упорит и борбен телец. Харесвам хората от тази зодия. Когато мислят, че са прави, могат да са ужасни инати. А в случая тя беше в правото си.

На Роро ми идеше да му забия един шамар. Че и реве, все едно насила са го накарали да посочи Миглена. Всъщност може и така да е, ББ ги крои едни.. но Роро ми става все по-антипатичен.

И Ирина с това ритуално прегръщане. Как не ги накара и свещи да запалят и да запеят.

# 1 261
Роро така смешно се прецака, толкова искаше да я види Миглена като куче, че въобще не осъзна, че ще им го върне яко. А иначе си мислеше, че е много готин и всички ще й се посмеят задружно.

Той си е виновен.. защо не реши да върти той да е куче?

Някой може ли да ми обясни защо всички реваха, няма и месец откакто са в Къщата, не е като да не излизат постоянно, защо страдат толкова? Толкова ли са повърхностни, че загубата на грим ги кара да изпадат в истерии?

Ирина много лош човек, Ути-лош, Глория-лош, Жана- лош...

Досега май само Надя е показала, че е нормален човек. Нищо, че я дават малко, не съм чула едно неподходящо нещо да каже. Чак ми е жал за нея, че трябва да е в Къщата.

# 1 262
Представям си как се прегръщат и вкъщи Иринови Mr. Green За всяка беля или пропуск на децата със сигурност започва едно безкрайно каканижене за задължения, отговорност и респект, вменяване на вина и накрая, след като им изпие душиците -"хайде да се хванем за ръце"... Оммммм Innocent

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 11:49 от птица

# 1 263
  • София

И се чудя, тя нали излиза навън, не е ли разбрала какво пишат за нея хората?  newsm78 newsm78 newsm78

На такива хора им викат "гьонсурати". Ирина е типичен представител на тези, които колкото и да ги плюеш, те си мислят че ги хвалиш. И се радват.

# 1 264
Снощната самодейна вечеринка беше хубава. Ирина чак ме кефи вече - хаха, с групова прегръдка искаше да сплотява редиците срещу безмилостния враг. Joy Става за главен манипулатор в секта, как ще разцъфне нейното талантище там, хохо. Mr. Green На Роро не му повярвах, че уж се е ядосал...мм, никак даже не се ядоса, а го изигра този яд. Такава мисия не гледаме за първи път, но този път тя беше напълно пародийна, защото залогът за нейната успешност беше просто никакъв. При положение, че две трети или три четвърти от обитателите на къщата излизат когато си поискат, как аз ще се развълнувам за пропуснатия разговор на Глория. Или пък да се радвам на 100 лева към бюджета, при положение, че видях пращящите от храна халдилници малко преди това. Виното, което се лее нон стоп и цигарите, които явно също не са кът... откъде взимат тези благини - 130 лв. няма как да стигнат само за нуждите на пушачите. ooooh! Та, героизмът на Миглена нещо не ме впечатли, защото всичко приличаше на фарс.
Но им признавам, че всички се постараха.
А, една дилема също отпадна - кака Лили не е хипохондричка,  а само си шмекерува, когато види дебелия край.
Глория и Жана също се раздават за предаването, защо не им го признавате? Crossing Arms

# 1 265
Представям си как се прегръщат и вкъщи Иринови Mr. Green За всяка беля или пропуск на децата със сигурност започва едно безкрайно каканижене за задължиния, отговорности и респект, вменяване на вина и накрая, след като им изпие душиците -"хайде да се хванем за ръце"... Оммммм Innocent

Но пък никога не казва: "Аз считам, че си сгрешил", а "всички в тази къща, мислят че си сгрешил". Досега все говори от името на "къщата, екипа, отбора, малкото общество, което са" и т.н.

MATA KOSMATA - ти го плюеш, то мисли, че дъжд вали. Peace

# 1 266
Скрит текст:
Представям си как се прегръщат и вкъщи Иринови Mr. Green За всяка беля или пропуск на децата със сигурност започва едно безкрайно каканижене за задължиния, отговорности и респект, вменяване на вина и накрая, след като им изпие душиците -"хайде да се хванем за ръце"... Оммммм Innocent

Но пък никога не казва: "Аз считам, че си сгрешил", а "всички в тази къща, мислят че си сгрешил". Досега все говори от името на "къщата, екипа, отбора, малкото общество, което са" и т.н.

MATA KOSMATA - ти го плюеш, то мисли, че дъжд вали. Peace

Peace Peace Peace

# 1 267
По своему и тя е една Миглена. Само дето Миглена е откровена и си носи негативите за това, тази е подмолна и повратлива лицемерка, която никога за нищо не е виновна.

# 1 268
  • Испания
Тенчева и Миглена нямат нищо общо освен това, че са жени.

Joy

# 1 269
Имам предвид, че и двете държат на своето и не си оставян магарето в калта Peace

# 1 270
Не успях да гледам снощи, но вечерта късно реших да прегледам прословутите влогове на Ирина. Първите (с по-силен монтаж) не са никак лоши. Гледах само части от тях, но останах с впечатлението, че Ирина живее като типична западноевропейка от средната класа. Шофиране, работа, деца, извънкласни занятия, обяд с приятелка, фитнес, фризьор/маникюр, вечеря със семейството си. Показва доста баба си - ако това е бабата с волованите с манатарки - напълно вярвам, че са оставили спомени у Ирина. Жената и на преклонната си възраст излъчваше интелект. В други части се вижда Иван. Не изглежда чак да е мъченик, изяден от ламята. Ирина споделя много лични неща, като колко е трудно да имаш Коледа, разделен от децата си и мисли около загубата на любимата баба. Ами не я виждам толкова черна като повечето от вас, съжалявам. Сега ще пробвам да науча повече за Емануела. Да видим дали ще помогне и в нейния случай.

# 1 271
А, нея със сигурност ще я видиш черна.

# 1 272
Не успях да гледам снощи, но вечерта късно реших да прегледам прословутите влогове на Ирина. Първите (с по-силен монтаж) не са никак лоши. Гледах само части от тях, но останах с впечатлението, че Ирина живее като типична западноевропейка от средната класа. Шофиране, работа, деца, извънкласни занятия, обяд с приятелка, фитнес, фризьор/маникюр, вечеря със семейството си. Показва доста баба си - ако това е бабата с волованите с манатарки - напълно вярвам, че са оставили спомени у Ирина. Жената и на преклонната си възраст излъчваше интелект. В други части се вижда Иван. Не изглежда чак да е мъченик, изяден от ламята. Ирина споделя много лични неща, като колко е трудно да имаш Коледа, разделен от децата си и мисли около загубата на любимата баба. Ами не я виждам толкова черна като повечето от вас, съжалявам. Сега ще пробвам да науча повече за Емануела. Да видим дали ще помогне и в нейния случай.

Никой не е казал, че лошото мнение за Ирина е от влоговете й, напротив! Тя и в предаването си, и във влоговете, и в личния си фейсбук се опитва да се наложи като идеалната жена във всичко.  Но именно на това противостои поведението й в къщата. Там тя се показва манипулативна, интригантстваща, подмолна... все "положителни" качества и черти на характера й, които умело прикрива във влога си. Замислих се и аз дали съм я виждала усмихната, ами не, не съм. Има  нещо прикрито в нея, а най-дразнещ ми е назидателният й, монотонен глас. Има равен тон и когато се кара, и когато съветва, а мен лично това ме изкарва извън релси у един човек.

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 13:30 от _Smile_

# 1 273
  • София
Скрит текст:

# 1 274
Тази кучешка история предполагам е била преди лайфа на номинациите.Това,че номинираните се оказаха други сигурно е смачкало още повече останалите.
Аз не понасям агресията на мъже към жени,но за миг се замислих дали Глория не си е заслужила тупаника,който е преживяла.То не бе тръшкане заради Жана,то не бе заради Лара,то не бе стила на Емануела,сега Миглена я "докара" до истерия.
Снощи мъжът ми загледа брадъра и също оприличи Ирина за човек,със скрита личност.Той има способност да разгадава хората без да ги е виждал-по жестовете и интонацията на гласа им прави профил.Просто каза,че като е виждал как Иван се лигави(в хубавия смисъл на думата) е невъзможно тази да е толкова изтънчена,чиста и фина като перце за каквато се представя.Отделно Ирина е добра приятелка и съученичка с Йоко(нали бяха заедно в Черешката).Отвратително поведение и държания.Който си ги харесва да си е с тях,но просто не са моите хора.
По въпроса за проблема с образованието на сина на Ирина съм съгласна с нея,единствено затова,че много учители наистина си притупват това,което трябва да предадат по програма или работят с децата,които са най-подготвени.Едно време и аз бях на целодневно училище,но специално в началните класове не се е налагало никой в къщи да ми предава материала на ново.Моето дете е от по-малките в класа и момиченцата например са доста по напред от него,особено тези,които са родени в началото на годината.Още на втората седмица обаче разбрах,че има проблем с математиката.Задачите на глас ги решава,а като ги види написани като уравнение се панира.Нещата явно трябва през почивните дни да се ревизират,за да няма изоставане.Но като цяло,че някой в годините явно провали образователната система съм напълно съгласна.А децата са разсеяни и мислят за таблети и детски филмчета,вместо да слушат учителката.Това,обаче е друга тема.

Общи условия

Активация на акаунт