VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 325
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 425
  • somewhere near the sea
Бихте ли ми посочили някоя роля или нещо артистично извън ББ на Лара? Щото аз не съм наясно. Води се на щат в театър със сигурност, но какво е играла ми е интересно.
Не е на щат към никой театър. След телевизията- майка, където след водеща беше някакъв PR, работи  в "На кафе"-имаше рубрика. Оттам напусна и отиде за повече пари в ТВ7- водеше публицистично предаване в нюз7

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 19:26 от Marsia

# 1 426
Ей човек да не иде на работа и сте изписали сума ти страници.
1 час немога да ви изчета.

# 1 427
Точно защото не плаща ДОМ си позволи да откаже мисията.
Напротив.
Уплаши се, че ще изглежда смешна/жалка/отвратителна/нелицеприятна/гротескна ......Така постъпва човек, който прекалено силно зависи от чуждата оценка....т.е.,слаб, страхлив.

И за какъв да го прави? Заради  Роро или Глория?

# 1 428
Ето го обсъжданият пост Иринин. Снимките са изтрити отдавна и предполагам снимка.бг е рециклирала адресите. Нищо особено не намирам, но не съм запозната с цялостното ѝ творчество във форума  Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=208310.msg4563927#msg4563927

Наистина, нищо особено. Нито изказ, нито изразни средства, напълно посредствено описание. И по отношение на правописа не е китка. Ама млъквам, то за нея вече достатъчно се изписа.

# 1 429
Е, не - това ще е наказание за Емануела...пък иза всички останали  Laughing Лара си е артист и едва ли ще й пука какво  ще пее или играе. По-скоро, ще е интересно ако мисията й е  често да бърка  името на Ирина с Вихра, ама без утробата да го знае Sunglasses

Бихте ли ми посочили някоя роля или нещо артистично извън ББ на Лара? Щото аз не съм наясно. Води се на щат в театър със сигурност, но какво е играла ми е интересно.

А, не знам да има роли, просто е завършила НАТФИЗ, казвала го е многократно, а си е и артистична натура. Ако не беше  влязла във ВБ, сигурно все още щеше да ми е забавна

# 1 430
На мен Лара никога не ми е била забавна.
Винаги ми е излъчвала някаква злоба.

Миглена няма какво да се прави на палячо заради отбор циркаджии. Ако каузата си заслужаваше, съм сигурна че поне щеше да обмисли. Но да направи кефа на дребните душици? Как ли пък не!
Мишка е последната дума, която може да се каже за Миглена  Naughty
Виж, на ИринИ идеално й пасва.

# 1 431
От фейсбук:
Скрит текст:

# 1 432
Напротив.
Уплаши се, че ще изглежда смешна/жалка/отвратителна/нелицеприятна/гротескна ......Така постъпва човек, който прекалено силно зависи от чуждата оценка....т.е.,слаб, страхлив.

Всеки ще изглежда смешно ,нелицеприятно в кучешки костюм,и да си гони опашката

# 1 433
Абе, и аз си мислех, че Миглена е последния човек, който би "мишкувал", ама на ....човек винаги може да се изненада.    Simple Smile
Както и да е ...всеки има право на мнение.
За мен, тя се показа като страхлива, жалка и прекалено зависеща от чуждите оценки и мнения.

# 1 434
От фейсбук:
Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha

# 1 435
Абе, и аз си мислех, че Миглена е последния човек, който би "мишкувал", ама на ....човек винаги може да се изненада.    Simple Smile
Както и да е ...всеки има право на мнение.
За мен, тя се показа като страхлива, жалка и прекалено зависеща от чуждите оценки и мнения.

Защо пък да участва в тъпа мисия?Всичко беше нагласено.Тя постъпи умно,не виждам желание да се хареса на някой от подлата групичка и няма основателна причина на годините на които, е да се прави на шут.
Беше ясно,че щом е нарекла Роро куче ,точно случайно пък ,той да и избере кучешка мисия,не е ли твърде елементарно

# 1 436
Не мисля , че Миглена постъпи като страхливка.
Има си принципи жената и няма да допусне да я правят на малоумна за да си види Роро кучетата и да достави удоволствие на група откачалки, които ще си правят кефа на неин гръб.

# 1 437
При празнуването на РД, Ирина чакала гостите с чаша бяло вино в ръка. Joy Joy

# 1 438
Напротив.

Защо да се е уплашила? Не мисля, че се е уплашила. Просто има по-високо самоуважение, отколкото уважение към настоящите участници във формата. Дреме й какво ще говорят за нея и колко ще й съскат в лицето или зад гърба - тя отказа мисията и толкова. Точно сила се изисква за такова решение - да устои на всичката злоба, която й се излива от страна на съквартирантите й.

# 1 439
Ако зависеше от чуждите оценки и мнение, щеше да се е преобразила на кученце, за да се хареса на съквартирантите и да се изпълнят печалбите им от колелото - щеше да им угоди и да се реабилитира в техните очи.
Напълно допустимо е човек да не иска да се прави на куче, аз не бих искала да се правя на такова, унизително е.

Общи условия

Активация на акаунт