VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 155
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 650
Тя е КАКА ЛИЛИ, на нея бизнес не й трябва. Нещо като Чък Норис!
Joy
Бабата с гюлотите остава до края - нали е галеница. hahaha
Ирина е подмолна к***а. Снощи след като ви изчетох потърсих нейните писания из форума, трудно ги намерих, но са един път. Глория има нужда от лечение. Пишете, че нейния щял да влиза, този дето Миглена заставала между любовта им.  Laughing Дано не стане. Ако може на кратко: Каква е историята с гащите на Явор? Не се сещам.

# 1 651
  • София
Нали бяха накарали Жана да му събере всичкото бельо и да го изхвърли извън къщата и тя го направи. Като част от мисията й беше. Ама нищо повече не дадоха за това. То толкова накъсано се монтира всичко и с такова объркване във времето, че не е ясно нито с мисиите какво става в крайна сметка, нито ефекта от разни действия.
Важното е скандали да има, Ирина да е бяла и добра, а Миглена - Злодейда!

# 1 652
Благодаря, това съм го пропуснала.
Днес трябва да гостува Явор при Гала нали?
Искам да го гледам. Sunglasses

# 1 653
  • Има много детски смях.
Тя е КАКА ЛИЛИ, на нея бизнес не й трябва. Нещо като Чък Норис!

Joy Joy Joy

Някой може ли накратко да разкаже кой и как й е насмел сърмиците на УринИ във вчерашния епизод? Не можах да гледам, а не ми тръгват нито Нова плей, нито Ви- бокса... Има ли някакъв друг алтернативен линк, където качват видеата?

# 1 654
Баба Лили..пардон, Кака Лили, май ще остане до края на формата.  newsm78 Тя какъв бизнес има сега?
Не май, тя е първият сигурен финалист, според брадъра. Mr. Green

# 1 655
Да, голям смях, а задоволството на Лили докато брадъра го казва е един път, направо ще се наака от кеф. Laughing
Не бях сигурна, но сега съм почти на 90 % , че не играе, а наистина се кефи.

# 1 656
Между другото тази година май е един Брадъра, предишни сезони се редуваха няколко, даже имаше и жена  hahaha

# 1 657
Баба Лили..пардон, Кака Лили, май ще остане до края на формата.  newsm78 Тя какъв бизнес има сега?

Рекламира дантелени кюлоти. Затова ги развява като знамена под носа на останалите съквартиранти.

# 1 658
Каква разлика в отношението към Майк и Христо.

# 1 659
Каква разлика в отношението към Майк и Христо.

От чия страна?

# 1 660
Този новият съквартирант още ли не се е влюбил в Емануела Thinking

# 1 661
Няма съд, който да даде ход на дело, по което в иска се твърди, че Миглена е уронила авторитета на Лили по показания в предаването начин. Дори и да даде ход - трябва Лили да доказва описаните по-долу обстоятелства и освен да стане за смях - друго не би могла да постигне.
Скрит текст:
За да я накажат за обида Миглена трябва да е извършила  "нещо унизително за честта или достойнството на другиго в негово присъствие". Харесва ми и предвиденото в следващата алинея, че "ако обиденият е отвърнал веднага с обида, съдът може да освободи и двамата от наказание". Simple Smile))
За клевета Миглена може да бъде осъдена, ако се докаже, че е "разгласила позорно обстоятелство за другиго или му припише престъпление". Втората алинея в случая също е много интересна - "Деецът не се наказва, ако се докаже истинността на разгласените обстоятелства или на приписаните престъпления".

Не си спомням дали Миглена разказа "обидните неща" в присъствието на Лили, но както се вижда от законовата уредба - Лили няма шанс.

Цитираните разпоредби са от чл. 46 и 147 от Наказателния кодекс

# 1 662
Този новият съквартирант още ли не се е влюбил в Емануела Thinking
Joy
Има време.

# 1 663
https://www.youtube.com/watch?v=Qsst_VBbhfo

а тази ,която пее в първа серия на Стъклен дом ,в началото ,не е ли Емануела?

Че е Емануела, Емануела е, ама тя да пее, тц!  hahaha Само си отваря устата.  Mr. Green

Защо да не пее тя? Според мен е направила студиен запис на песента предварително и после на снимките само си отваря устата. Обикновено така се прави, когато е нещо във филм и не е на живо. Тоест нейния глас си е.

Тук също пее на английски и то на живо.

https://www.youtube.com/watch?v=JGpr4zz4tjY

# 1 664
Не! Не! Не! В "Стъклен дом" определено не е гласът на Емануела. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт