VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 159
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Варна
 Ама Лили колко е лицемерна. Като разбра за гащите и как скокна на Миглена на веждите, обаче ББ като ги опна в съблекалнята/изповедалнята и зе да я гъбарка и тя ох ма ББ ах хихихи ххааах ма моите са дантела и с ехидната си усмивка. ..
Що не съди и ББ?
 Между другото този сезон ми прави впечатление, че не се върти около кухнята и черпаците, а около якето но Роро, чорапа на Емануела, гащата на Лили. Неква "градация" ли , що ли? Много фешън мацки се сбрали явно.

# 1 636
  • София
Много скучен епизод,така като гледам утре няма да е по-интересен.Поне да го вкарат тоя Димитър.  Crossing Arms

# 1 637
  • София
Ама Лили колко е лицемерна. Като разбра за гащите и как скокна на Миглена на веждите, обаче ББ като ги опна в съблекалнята/изповедалнята и зе да я гъбарка и тя ох ма ББ ах хихихи ххааах ма моите са дантела и с ехидната си усмивка. ..
Що не съди и ББ?
 Между другото този сезон ми прави впечатление, че не се върти около кухнята и черпаците, а около якето но Роро, чорапа на Емануела, гащата на Лили. Неква "градация" ли , що ли? Много фешън мацки се сбрали явно.
Е, как да се върти около кухнята като там е Ути. Никой не смее да припари, а и им изнася. Голяма хамалогия е да храниш много  хора, еле с капризи. От опит го казвам.

# 1 638
Сега гледах и прочетох... Да се включа по няколко теми:
1) Миглена беше напълно права да не се унижава пред камера, дори и да не беше във война с останалите. Живем в свят, в който една снимка струва колкото 1000 думи и, каквато и да е причината за мисията, всички щяха да я запомнят в ролята на куче. Никога няма да ми се изтрие от съзнанието образа на огромните задни части на "туъркващите" Ваня Червенкова и Соня Колтуклиева. И двете се имат за сериозни бизнесдами, журналистки, как после да им слушаш политическите анализи? Не става. Чудех им се на акъла, животът продължава и след ББ и никой после не помни колко важна е била мисията в онзи момент. Остава само шокиращия спомен за опънатите бански и  подрусващи се телеса. Така че, браво на Миглена, че не поддаде, иска се силен характер да удържиш на натиска на хора, с които си 24 часа заедно. Тази мисия не би била проблем за Роро, Глория, Явор, дори Торнев, просто роля. Дори Надя сигурно би била чаровна в нея. Но на Миглена би и навредила.

2) На Роро тениската май имаше сатанистки символ, а и "заклинанията" му против Миглена бяха странни. Торнев май ще се окаже прав за якето. Напоследък е много модерно, и май добре финансирано, да се прокарват тези символи и идеи къде ли не.

3) за ирина сте казали всичко Simple Smile много ми хареса как по време на номинациите в стаичката искрено се възмути, че Миглена я смята за дребнава, занимаваща се с битовизми, контролираща... Каза, че било клевета и даже поиска кадри Simple Smile Тя май сериозно си вярва, че е много над тези неща и е духовна, бяла и добра. Взех да и завиждам на самоувереността вече.

4) Глория я харесвам от самото начало, а вече съм напълно влюбена в нея. По-шантав и готин образ отдавна не съм виждала. Да, виждам и кусурите, обаче е само на 25 и ми е много симпатична. И стилът и ми харесва. Трябва нея да спасим в петък, за да си тръгне Лара или Ирина. За Емануела има кой да гласува, предполагам.

# 1 639
Интересно какво ще е обвинението на Лилито,че Миглена е обидила гащите й, които тя доброволно е развяла в реалити, в което е влезнала доброволно?А дали има по договор да не й се коментира бельото и хигиената  Mr. Green
Мисля,че  някъде Миглена беше споменала,че не трябвало да се сменят само онези ежедневните неща, което ме наведе на мисълта,че Лила си сменя само ежедневните превръзки, но не и гащите.Сами си стават за резил и то на дърти години...

# 1 640
Торнев, чак взе да се кръсти  Joy Joy Joy

Как не е избухнал в пламъци милият праведник Rolling Eyes  ...  Екзорсист му трябва на Жоро, а за Лилето сушилня  -  то три чифта XXL дантелени гащури са като завеса на френски прозорец - те са забележими и без някой да е злословил по техен адрес, че са непрани, мръсни или захабени, защото те просто се виждатMr. Green

# 1 641
Торнев се прави на толкова свят и почтен християнин и в същото време няма проблем да нарушава една от 10-те божии заповеди  т.е не прелюбодействай. Ама иначе дай да анатемосваме песните на Емануела и якето на Роро за да се правим на много важни Rolling Eyes

# 1 642
Скрит текст:
Сега гледах и прочетох... Да се включа по няколко теми:
1) Миглена беше напълно права да не се унижава пред камера, дори и да не беше във война с останалите. Живем в свят, в който една снимка струва колкото 1000 думи и, каквато и да е причината за мисията, всички щяха да я запомнят в ролята на куче. Никога няма да ми се изтрие от съзнанието образа на огромните задни части на "туъркващите" Ваня Червенкова и Соня Колтуклиева. И двете се имат за сериозни бизнесдами, журналистки, как после да им слушаш политическите анализи? Не става. Чудех им се на акъла, животът продължава и след ББ и никой после не помни колко важна е била мисията в онзи момент. Остава само шокиращия спомен за опънатите бански и  подрусващи се телеса. Така че, браво на Миглена, че не поддаде, иска се силен характер да удържиш на натиска на хора, с които си 24 часа заедно. Тази мисия не би била проблем за Роро, Глория, Явор, дори Торнев, просто роля.
Дори Надя сигурно би била чаровна в нея.
Скрит текст:
Но на Миглена би и навредила.

2) На Роро тениската май имаше сатанистки символ, а и "заклинанията" му против Миглена бяха странни. Торнев май ще се окаже прав за якето. Напоследък е много модерно, и май добре финансирано, да се прокарват тези символи и идеи къде ли не.

3) за ирина сте казали всичко Simple Smile много ми хареса как по време на номинациите в стаичката искрено се възмути, че Миглена я смята за дребнава, занимаваща се с битовизми, контролираща... Каза, че било клевета и даже поиска кадри Simple Smile Тя май сериозно си вярва, че е много над тези неща и е духовна, бяла и добра. Взех да и завиждам на самоувереността вече.

4) Глория я харесвам от самото начало, а вече съм напълно влюбена в нея. По-шантав и готин образ отдавна не съм виждала. Да, виждам и кусурите, обаче е само на 25 и ми е много симпатична. И стилът и ми харесва. Трябва нея да спасим в петък, за да си тръгне Лара или Ирина. За Емануела има кой да гласува, предполагам.

Особено след изказването на Ирина, че Надя понякога вадела кучешки зъбки. Така била чувала.

# 1 643
Миглена беше напълно права да не се унижава.
Съгласила се е да влезе в ББ, тоест съгласна е да бъде унижавана.

Пък и не мисля, че конкретно с отказа си сега не се унижи,
предвид последствията, които имаше от него.

Миглена сега е в чудесна позиция да се превърне от аутсайдер в победител.

# 1 644
  • Rock & Roll feeling ...

Lucy in the Sky with Diamonds
, много се изкефих на коментара ти. Напълно съм съгласна + това ме и разсмя откровено !

Не съм чула този коментар на Ирина,но каква жена е тази... та Надя беше гадже на Андрей и заедно,четиримата са били на почивка/и.  Tired Ако ще каже нещо притв Надя, да не замзва с това,че е " чувала" .

# 1 645
  • Има много детски смях.
Е, как да се върти около кухнята като там е Ути. Никой не смее да припари, а и им изнася. Голяма хамалогия е да храниш много  хора, еле с капризи. От опит го казвам.

И УринИ!  Laughing Да не я забравяме.  Mr. Green
Честичко се изтъква как "тя готвела в тази къща", "не й пречело да готви за тяхното малко общество" и подобни.  Tired

Френската волованка толкова самодоволно клатеше глава, когато коментираше Надя. Изключително гнусно и подлярско изражение на лицето имаше. Брррррр.

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 07:57 от Umma

# 1 646

Lucy in the Sky with Diamonds
, много се изкефих на коментара ти. Напълно съм съгласна + това ме и разсмя откровено !

Не съм чула този коментар на Ирина,но каква жена е тази... та Надя беше гадже на Андрей и заедно,четиримата са били на почивка/и.  Tired Ако ще каже нещо притв Надя, да не замзва с това,че е " чувала" .

Коментираха нещо с Лара вечерта в леглото. Не помня вече повода.

# 1 647
Ирина си подковаваше добичето Лара и й каза, че Надя вади кучешки зъбки, и е чувала страшни неща за нея. Мисля, че я обсъждаха, понеже Надя опита да обясни на Глория, че като е нарекла Жана изрод и фрийк, прави кофти впечатление за самата нея.
Пепелянка е Ирини, но много се кефя как й се свиват сърмите, когато не й се получи някое от калните номерца.

# 1 648
  • София
Баба Лили..пардон, Кака Лили, май ще остане до края на формата.  newsm78 Тя какъв бизнес има сега?

# 1 649
  • София
Тя е КАКА ЛИЛИ, на нея бизнес не й трябва. Нещо като Чък Норис!

Общи условия

Активация на акаунт