VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 167
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 620
В интерес на истината не беше ли Света Ирини, която раздуха историята с гащите и хубаво подкова пракаката?! А Лилето и тя каква алчна душица носи - как вдигна победоносно ръчички, че ще изкара още парички като осъди Миглена за гащята Joy Joy Joy

Баш тя беше. Това е станало на мисията в която Миглена и Емануела познаваха как са отговаряли съквартирантите на въпросите на ББ. В епизода излъчиха само 10 от отговорите, а те са били 20. Това с гащите ни е спестено, най-вероятно и каката има в договора да не излъчват унизяващи я неща, или нещо свързано с хигиена, баня....виждате че от там няма кадри. Но когато Ирина излопа за гащите на номинациите, при свършен факт, брадъра трябваше да покаже какво е казала Миглена, и да подкове думите на Ирина.
Ето видеото
http://www.vbox7.com/play:6c61f99115

пп Знамена, ама дантелени.. Laughing

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 23:11 от Cersei

# 1 621
  • София

Тая работа ми докарва на съденето за девствеността на поетесата. Rolling Eyes

Що ме подсети?! Във фейса ме направиха на трътка, че съм се подигравала с жената. А аз само казах, че не е редно да ни занимават по всички медии с панделката на другарката поетеса.

# 1 622
Способна е да я даде под съд, но да я осъди...  Naughty
Да, не се изразих правилно.
Не разбрах Христо ще могат ли да го номинират?

# 1 623
  • София

Тая работа ми докарва на съденето за девствеността на поетесата. Rolling Eyes

Що ме подсети?! Във фейса ме направиха на трътка, че съм се подигравала с жената. А аз само казах, че не е редно да ни занимават по всички медии с панделката на другарката поетеса.
Joy Joy Joy
А иначе делото би било интересно: Ама г-н Съдия, пък тя каза че ми се веят бабешките кюлоти в банята, а те са дантелени!

# 1 624
  • в моя гьол
Битката в съда ще бъде епична  Laughing

# 1 625
  • София
Битката в съда ще бъде епична  Laughing
И трагична....
но пък мама му стара, ще ми се да съм там, да гледам и да слушам....

# 1 626
A с Яворовите гащи какво стана?

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 23:43 от Маpи

# 1 627
  • в моя гьол
Разбрахме, че в яворовите гащи нещо не е станало, ама със самите гащи к`во е станало... Явор не прокоментира Simple Smile

# 1 628
  • София /Абсурдистан
На Миглена какво и влиза в работата кой какви гащи носи?

# 1 629
  • Ямбол
Случило ѝ се е да спи в една стая с тази, чиито гащи ѝ се налага да гледа развети.

# 1 630
Случило ѝ се е да спи в една стая с тази, чиито гащи ѝ се налага да гледа развети.
Честно казано и аз не бих се кефила да гледам нечии гащи Crossing Arms

# 1 631
  • Ямбол
Честно казано и аз не бих се кефила да гледам нечии гащи Crossing Arms
Аз също. А от коментара на Миглена имам подозрението, че гащите са непрани.

# 1 632
Те би трябвало да имат сушилня.

# 1 633
  • София
Те би трябвало да имат сушилня.
Ама тази ТанТела в сушилня пуска ми се!!! Ще вземе да се свие и пракаката ще я заболи вече и далака и дясната шия! И тогава ще е мъкаааа...

# 1 634
Аз Миглена напълно я разбирам за гащите - имах съквартирантка в Студентски град, която като влезнеше да се къпе си окачваше мръсните гащи по всички закачалки и тръби и забравяше да си ги прибере или изпере с дни. Ми ужасно неприятно е - отиваш да си миеш зъбите сутрин и на сантиметри от главата ти висят непрани гащи Sick

Общи условия

Активация на акаунт