VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 174
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 680
  • на село
На който му е мъчно за Ути в събота, може да се разходи до Комо  Wink
https://www.facebook.com/events/1735959800002480/

Да вземат малко да го ъбгрейднат на тая снимка. Да няма после разочаровани фенки  Whistling

# 1 681
Той вече е един от тях. Заплаха може би.
Това е разлика да, единият е "един от нас", другият е "по-специален", влиза за малко и не стои 24 ч. в къщата.

Заплаха в какъв смисъл? За спечелване на шоуто?

ББ нали възложи на Глория, Ирина, Деси, Надя да се грижат за него.
Да, а дали е възложил на съквартирантите по-специално отношение към Майк или те сами си го наложиха?

# 1 682
Симпатяга е, нищо не сме видели от него. Като ви четях снощи е бил на заден план. Аз мнение за него нямам.

# 1 683
На мен Христо ми хареса. Притесних се да не е с онази дълга, къдрава коса, но така ми хареса. Та него са го дали точно два пъти в кадър, как го преценихте, че е скован. Пускат го при някакви непознати, които са настръхнали помежду си (точно след отказа на Миглена), жужат като оси и интригантстват. Какво се очаква от него да направи в тази ситуация? То добре, че не си е събрал още багажа и да се изнесе с двеста от тези откачалки. afwitch

Ами то веднага си личи кой е скован. С тази трагична физиономия и липсата на говор, а само някакви отбрани реплики от негова страна не виждам кое му е интересното. Ще видите, че е е скучен, сигурна съм.

# 1 684
На мен Христо ми хареса.
Та него са го дали точно два пъти в кадър.

Бързо харесваш.  Wink

# 1 685
  • Испания
Както предполагахме, след като напусна къщата Явор се е видял с екипа и са "пили по едно". И са си стиснали ръцете.

Захари бил му казал: "Едно мислехме, друго правиш".

# 1 686
  • София
не знам как така никой не се сети да бойкотира.

Аз също това си мислех - никога не бих се навила да съсипя целия ден на това лабилно дете, да разсипя такива количества храна, в името на какво? На един купон??? Как пък не.

# 1 687
Той вече е един от тях. Заплаха може би.
Това е разлика да, единият е "един от нас", другият е "по-специален", влиза за малко и не стои 24 ч. в къщата.

Заплаха в какъв смисъл? За спечелване на шоуто?

Да. За по-голям зрителски интерес.

ББ нали възложи на Глория, Ирина, Деси, Надя да се грижат за него.
Да, а дали е възложил на съквартирантите по-специално отношение към Майк или те сами си го наложиха?

Нямам представа.  Simple Smile Но все пак статутът му в Къщата бе друг.

# 1 688
Явор сериозно свил перките, а Гала и сие се опитват да му лъскат имиджа, хич не им се получава  hahaha

# 1 689
Гледах малко Гала, но ме дразнят и превключих. Сега щели да говорят за Жана. ooooh! Joy

# 1 690
На най-великото шоу на планетата!

Но все пак статутът му в Къщата бе друг.
Както и статутът му в съзнанието на (някои от) съквартирантите.

# 1 691
  • Испания
Явор сериозно свил перките, а Гала и сие се опитват да му лъскат имиджа, хич не им се получава  hahaha

Те не го оставят да говори. Питат нещо, той тръгва да отговаря и го прекъсват.

Пускат видео с Жана. "И все пак можеш да дойдеш в моето легло, да се изпънеш". А после приказваше, че не била го канила.

# 1 692
Явор сериозно свил перките, а Гала и сие се опитват да му лъскат имиджа, хич не им се получава  hahaha
Но пък аутфитът на Гала мнооого ми харесва! 😀

# 1 693
Бели цървули с черни потури?

# 1 694
Бели цървули с черни потури?
Я пак?

Общи условия

Активация на акаунт