VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 091
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 740
Момичета, извинявайте, но може ли някой да ми поясни защо когато се коментира Ирина тук във форума, често се споменават Воловани. Нещо съм пропуснала явно  Simple Smile chef Благодаря

# 1 741
В промото за довечера Ирина и Лара са скарани, шок и ужас  Joy Joy Joy

# 1 742
Big Brother Bulgaria
преди 12 мин. ·
Тази вечер, точно в 20.00 часа, ще видим как немислимото ще се случи и Ирина и Лара ще застанат една срещу друга.

О, да видим.

# 1 743
Христо трябва да е бил на рождения ден на Глория, а не го видях ...
Как са го изчистили това шампанско, като знам как лепне  newsm78

# 1 744
Направо си е за смях. Laughing Joy
Ще видим....

# 1 745
  • София
Момичета, извинявайте, но може ли някой да ми поясни защо когато се коментира Ирина тук във форума, често се споменават Воловани. Нещо съм пропуснала явно  Simple Smile chef Благодаря
Баба и е готвила френска кухня, а не мусака и пълнени чушки.И тя била израснала с това.

# 1 746
В анкетата гласувах за Емануела.Не знам колко е пошло облеклото и но си е естествено и отразява вътрешната и нагласа . иска да изглежда секси и провокативно -това си облича. Облеклото и стилът на Глория обаче са чист фалш. Зад вида на изискана дама със стил излъчваща нежнос и женственост всъщност стои доста злобно дори опасно  същество фукащо се и изтъкващо  парцалките си (типично за чалгакултурата).мен тези изблици на чиста женска злоба ме подразниха доста. Емануела ми е по красива и фина и то не със заучен финес. Странно ми е дори ,че я защитавам не знам нито една нейна песен ,не съм я гледала в предавания и интервюта ,знам я от плакати и тук там снимка в списания и също бях зле настроена към нея заради студеното излъчване.Изненада ме приятно , не се държи ,като плюнка да я мачкат ,но не е и грозно агресивна ..като Ирини и Жана

# 1 747
Момичета, извинявайте, но може ли някой да ми поясни защо когато се коментира Ирина тук във форума, често се споменават Воловани. Нещо съм пропуснала явно  Simple Smile chef Благодаря

Беше се изхвърлила в едно интервю, че като малка баба ѝ все воловани с манатарки е месила вместо баници...

"Просто съм развила отношение към вкусната храна. Не че вкъщи не мога да приготвя боб и пържоли. Но не това е било обичайното меню, с което сме изхранени с брат ми и братовчедите ми. Баба ми месеше воловани с масло и манатарки вместо баници. Правеше фрикасе, а не пиле каша – това е лекият сос с жълтъци и лимонов привкус. Майка ми готвеше дивечови меса, петлета по френски. Не сме сядали на маса с мусака и боб. Може би затова и не ги обичам. Дано да не звучи претенциозно, но това е истината."

цялото интервю с престилката на Yves Saint Laurent Mr. Green
http://eva.bg/article/28893-Na-gosti-pri-Irina-Tencheva

# 1 748
Христо трябва да е бил на рождения ден на Глория, а не го видях ...
Как са го изчистили това шампанско, като знам как лепне  newsm78
Цялата тъпа мисия е имала за цел да ги сгърчи от чистене ☺

# 1 749
Ще видим....

Да не е мисия  newsm78

Като гледах предишната с провалянето на рд на Глория си личеше по всичко, че е мисия. Глория не се ли  светна с това размазване  на торти?

# 1 750
  • София
Ще видим....

Защо ли имам чувството, че ''са се скарали" за егати и простотията,но в промото го представят като нещо грандиозно.  Thinking

# 1 751
Ох, милата Ирина. Не е яла пиле каша, а фрикасе. И солени кифлички не е яла, а френски кроасани. Тя ли в Черешката все повтаряше "поширани яйца" или друга е била?
Глория ми става все по-антипатична. Изразът на лицето ѝ е на типична луда, а като разроши и косата, става страшна. #Silly

# 1 752
  • София
И на мен ми прилича на мисия. Изобщо не вярвам, че тези двете ще се скарат вътре, еле че Лара е загубила доверието на Ирина. Каква драма  Joy Joy Joy

# 1 753
  • София
Да, не било чорба, а супа.

# 1 754
На мен Христо много ми харесва визуално.  Simple Smile

+1 Не си сама.  Laughing
И на мен. Харесвам интелигентна, одухотворена красота, стройни мъже, антипод на напомпана батка;)
Мернах някъде отвратителни епитети, що за простотия..

Общи условия

Активация на акаунт