VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 216
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 755
В промото за довечера Ирина и Лара са скарани, шок и ужас  Joy Joy Joy

Може ли линк към промото?  Peace

# 1 756
  • Испания
Ирина, обхваната от комплексарски напъни, не може да разбере, че изтънчеността и аристократизма не се разказват, а се излъчват и околните ги забелязват и оценяват, ако ги има, естествено.

# 1 757
В промото за довечера Ирина и Лара са скарани, шок и ужас  Joy Joy Joy

Може ли линк към промото?  Peace

Във ФБ https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

# 1 758
За пореден път казвам, че вътре всички са луди.  ooooh!
Крайно време е истинските лица на Ирина и Лара да лъснат. Ама и коментарите във фейсбук си ги бива.

# 1 759
Така че, надявам се новото попълнение в къщата да подобри малко нещата в това отношение. Simple Smile

Не биха му го позволили.  Naughty Нито стоглавите лами вътре, нито ББ.

За съжаление, разбира се.
Да видим, аз се радвам, че това е напълно непознат за мене човек и нямам никаква предварителна нагласа за това, което ще покаже. Peace

# 1 760

"Просто съм развила отношение към вкусната храна. Не че вкъщи не мога да приготвя боб и пържоли. Но не това е било обичайното меню, с което сме изхранени с брат ми и братовчедите ми. Баба ми месеше воловани с масло и манатарки вместо баници. Правеше фрикасе, а не пиле каша – това е лекият сос с жълтъци и лимонов привкус. Майка ми готвеше дивечови меса, петлета по френски. Не сме сядали на маса с мусака и боб. Може би затова и не ги обичам. Дано да не звучи претенциозно, но това е истината."

цялото интервю с престилката на Yves Saint Laurent Mr. Green
http://eva.bg/article/28893-Na-gosti-pri-Irina-Tencheva

Каква феерия само за едно фрикасе-"това е лекият сос с жълтъци и лимонов привкус." Петлета по френски и дивечови меса. #Crazy И точно тази аристократка по бабина и майчина линия си разказваше интимните подробности от физиология и раждане по форумите преди време.
Божеееее ела и си прибери вересиите.

# 1 761
Длъжна е да го набива в главите на драгия зрител това, Иринка. Инак, като я гледат колко е семпла, кой би се досетил, че не е отгледана  с пръжки, а с воловани?

# 1 762
И как иначе ще ви хрумне, че нейните деца ги е носила в утробата си, а?

# 1 763
Коментарите под статията къртят

BB-8 14 април 2016,
Господи, колко много съвършенство... Като жабата, която не знаела при умните ли да застане или при красивите.     Joy Joy Joy Joy

# 1 764
Брадъре мОлим ти се Praynig, дай на Светата Волованка мисия- да измуа една копанка боб чорба с чорбаджийски чушки.

# 1 765
Да, не било чорба, а супа.

Даже супа е просташко за нея, навярно баба й само консоме е приготвяла.

# 1 766
Може ли линк на промото във вбокс?

# 1 767
Да, не било чорба, а супа.

Даже супа е просташко за нея, навярно баба й само консоме е приготвяла.

Joy hahaha Laughing О, не мога просто.... hahaha

# 1 768
Момичета, извинявайте, но може ли някой да ми поясни защо когато се коментира Ирина тук във форума, често се споменават Воловани. Нещо съм пропуснала явно  Simple Smile chef Благодаря

Беше се изхвърлила в едно интервю, че като малка баба ѝ все воловани с манатарки е месила вместо баници...

"Просто съм развила отношение към вкусната храна. Не че вкъщи не мога да приготвя боб и пържоли. Но не това е било обичайното меню, с което сме изхранени с брат ми и братовчедите ми. Баба ми месеше воловани с масло и манатарки вместо баници. Правеше фрикасе, а не пиле каша – това е лекият сос с жълтъци и лимонов привкус. Майка ми готвеше дивечови меса, петлета по френски. Не сме сядали на маса с мусака и боб. Може би затова и не ги обичам. Дано да не звучи претенциозно, но това е истината."

цялото интервю с престилката на Yves Saint Laurent Mr. Green
http://eva.bg/article/28893-Na-gosti-pri-Irina-Tencheva
Joy оооооооооооо не, смея се с глас

# 1 769
Цитат
Баба й Ирина е професионална домакиня, завършила специализиран лицей.

Това професионална готвачка ли означава или нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт