VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 170
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 725

Благодаря, ей сега кешаутвам и ще го прегледам (най-вече дрехите на Гала).

# 1 726

Блузата е хубава, панталонът също ми харесва, но обувите и прическата са тотален кошмар.

# 1 727
Точно като пусках, хванах Гала и още някаква да си махат сутиените в ефир. Посмях се, но после влезе бахура и не ми беше смешно. Антипатичен ми е и него определено бих го определила като грозен.

# 1 728
  • София
Какво дело? Стига глупости! Смешно е.
Аз мисля, че на всички е ясно, че се шегуваме за делото. Просто си представихме как би изглеждало едно такова кюлотено дело  Joy

# 1 729
Като гледам Явор сега, цялата сценка в изповедалнята ми се струва нагласена. Мисля, че Явор е искал да си ходи и ББ му е предложил този етюд, за повече пари.

Добрутру  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 730
Какво дело? Стига глупости! Смешно е.
Аз мисля, че на всички е ясно, че се шегуваме за делото. Просто си представихме как би изглеждало едно такова кюлотено дело  Joy

Разбира се, ясно е, но на нас! Laughing
А кака ЛилА май си вярва.

# 1 731

Блузата е хубава, панталонът също ми харесва, но обувите и прическата са тотален кошмар.
Ако обувките бяха бели или черни щеше да е скучно. На мен тези ми харесват.Прическата - не.

# 1 732
Сега Лили да направи една еротична сесия по прашки стил Лили Неиванова и да изтрие като с кюлот от микрофибър срамът от лицето

# 1 733
  • София
На мен Христо много ми харесва визуално.  Simple Smile

# 1 734
  • Испания
На мен Христо много ми харесва визуално.  Simple Smile

+1 Не си сама.  Laughing

# 1 735
Да се надяваме, че тази вечер ще можем да му се порадваме Grinning
Но май ще гледаме продължението на рождения ден ooooh!

# 1 736
Сега гледам На Кафе, симпатяга е Явор, пооправили са му прическата, не прилича на ряпа.

# 1 737
  • София
Между другото  вчера се зачетох в публикациите на Ирини и в един момент се усетих, че чета на ум, но в галата си чувам  флегматичният тембър на  мадам Ирини.

# 1 738
Като гледам Явор сега, цялата сценка в изповедалнята ми се струва нагласена. Мисля, че Явор е искал да си ходи и ББ му е предложил този етюд, за повече пари.

Добрутру  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз също гледах разговора при Гала, но си оставам на предишното мнение - че не е нагласено. Разбира се, колко и с каква продължителност разговори е имало, не се знае и не се разбира. Но си личеше, че гласът на ББ в началото е неприятно изненадан и разтревожен. В края, когато на Явор му съобщиха, че е принудително отстранен, той реагира по същия начин. Овладя се, но за миг в погледа му се появи някакъв страх и изражение на човек, който е осъзнал поражението си. После при Ники - това не го даваха днес, но помня, че в студиото той също имаше подобна реакция - когато чу в ефир собствения си принос Tired към обогатяването на съвременния български език. Всички тези тънки(и не толкова) нюанси не вярвам да са някакъв артистичен дар за публиката от страна на Явор и Гласа.

Христо ми е симпатичен и да си призная, за първи път от много време ми се случва мъж да ми хареса още при влизането му в къщата. Видя ми се приятно сдържан и деликатен, и си мисля, че предаването страда от остър дефицит на такива мъже през последните години. Така че, надявам се новото попълнение в къщата да подобри малко нещата в това отношение. Simple Smile

# 1 739
  • Испания
Така че, надявам се новото попълнение в къщата да подобри малко нещата в това отношение. Simple Smile

Не биха му го позволили.  Naughty Нито стоглавите лами вътре, нито ББ.

За съжаление, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт