VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 119
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
Ирина не може да преживее, това, че някой от нейните сигурни хора, може да мисли самостоятелно. За това сега я зомбира повече от всеки път.

# 1 951
И тази жена има двама сина. Живот и здраве ще стане свекърва. МалИ...

# 1 952

Не им завиждам на снахите   Laughing Laughing Laughing Laughing

# 1 953
Ирина как манипулира глупавата Лара, не е истина. Тя, видиш ли, си отстоявала мнението, а Лара се притеснила от останалите. Нали не е силна като Ирина. hahaha Ирина е толкова жалка, но съм сигурна, че и по-жалка може да стане.

# 1 954
  • София
Ирина доста се разклати покрай тая номинация, хареса ми тоя обрат  Mr. Green
Ирина вярваше,че е спечелила всички и няма да отиде на номинации, но... беше номинирана и номинацията я засегна жестоко.Ако не беше номинирана, щеше да е още бяла, мила и добра.

# 1 955
Според мен Иринии се направи на интересна, за да не остане по-назад от Миглена, която отказа мисията, не й дреме чак толкова за парцалите

# 1 956
  • София
Вече се чудя дали са реални оплакванията на Ирина, когато излезе в ефир и започна да обяснява, че детето и Спасчо е вертва на насилие в училище и започна да плюе по училището и директорката. Замислям се, дали директорката е решила да не и играе по свирката на аристократичната Ирини и тя да си е изсмукала от пръстите поредната драма.....

# 1 957
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те синовете ще са повече от зомбирани, ще има да се меси във всичко .
Иванушка ми стана ясно вече, как го е вързала и хипнотизирала да остави Вихра. Всичко си идва на мястото.

# 1 958
Е признавам си , аз бях от хората ,които харесваха в началото Ирина .........нооооо ,след днешния епизод тотално ми стана мноого противна и преди там обсъжданията за всеки да се изкаже, ме дразнеше ,ама днес наистина си пролича колко манипулативна е всъщност ,както казваха много от вас тук , много се чудех защо толкова хора не я харесват ,е сега разбрах ! newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 newsm11 newsm11

# 1 959
Вече се чудя дали са реални оплакванията на Ирина, когато излезе в ефир и започна да обяснява, че детето и Спасчо е вертва на насилие в училище и започна да плюе по училището и директорката. Замислям се, дали директорката е решила да не и играе по свирката на аристократичната Ирини и тя да си е изсмукала от пръстите поредната драма.....
За тази история научих от компроматите, още от тогава не вярвам. Peace

# 1 960
Ирина я номинира едно колело, а представете си ако я номинират другите. Не ѝ пукало какво мислят другите ли?

# 1 961

Ти остави двата ѝ сина, но аз ако съм на мястото на Вихра ще издействам ограничителна заповед Ирини да не доближава Ава на по-малко от сто метра....

# 1 962
  • София
Баба Лили..пардон, Кака Лили, май ще остане до края на формата.  newsm78 Тя какъв бизнес има сега?
Не май, тя е първият сигурен финалист, според брадъра. Mr. Green

При Лили, според мен всичко е решено предварително. Няма да се изненадам, ако тя спечели ВБ.  Mr. Green Mr. Green

# 1 963
  • София
http://www.bgonair.bg/sutreshen-blok/2016-05-03/detsa-nasilnitsi … -si-ot-uchilishte

Коментарът под статията е на един от родителите съученик на СпасИ , нали Ирини май слага на всички по едно -И  ей така за разкош.

# 1 964
Световноизвестният актьор имаше третостепенна роля и днес, предполагам и утре, защото ще се въртят около номинираните...ще го видим ли изобщо  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт