VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 293
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 100
Да, наистина се оказа зла Ирина Тенчева. Предполагала съм, че е тъпичка и надута с въздух, но не съм предполагала, че е зла.
А Лара, милата, колко е гладнаааа, не е истина.
Но, ако е разчитала мъжът на И. Т. да й намери работа... До сега не съм срещала мъж, който да назначава хора, които жена му поиска.
Любовта е любов, но бизнесът си е бизнес.

# 2 101
ако Ирини излезе, Лара ще започне да се държи нормално, ще се приобщи към другите, щото ще е сама. А тя се води по тълпата. Така си мисля.

# 2 102
В хола на дивана двете се жалваха колко несправедливо са номинирани. "Цялата къща искала Миглена да си ходи. Те двете от своя страна се разбирали с всички."   Щом е така и така си вярват защо се ядосват?!? Нали хората гледат и виждат колко са бели и добри- няма причина да се притесняват от изгонване. Mr. Green

Аз мисля, че Лара без Приятелката си вътре в къщата няма какво да покаже. Сега я дават покрай интригите, които въртят. Ако тя остане ще се слее в групата и ще си трайка.

# 2 103
Аз си мисля, че ще излезе Ирина, уж като изгонена, щото не е изгодно да излезе по собствено желание. Нещо поомота вселените и си мисля, че ще бяга преди да се досгромоляса.

# 2 104
Хубаво определение за великата майка от фейсбук Ирина е самогъзник    Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 105
Бясна е, че планът й се провали. Плануваше да остане по-дълго време без номинация от съквартирантите, ама не би...ще се пукне от яд, толкова усилия и манипулации в тази насока, пък нъцки на края Mr. Green

# 2 106
Слушах я как мрънка в изповедалнята, че Биг Брадър не се развивал, съгласно нейните планове и видждания. Ама кой е тоя Брадър че не се съобразява с нея бе  Joy Joy Joy

# 2 107
  • Испания
Само оставаше да каже: "Ама Тупарев/кумът ми обеща..." и тропне с крак.

# 2 108
Не вярвам Иван да отиде да я защитава, по-скоро ще е нейна близка приятелка- Дидка.

# 2 109
Хубаво определение за великата майка от фейсбук Ирина е самогъзник    Joy Joy Joy Joy Joy
Joy
Вярно във Фейсбук са "по-лоши".

# 2 110
Аз не мисля, че Ирина копира поведението на Миглена. Тя си се чувства истински обидена на несправедливостта в играта, която я изпрати на номинации. И от обида отказа да върти колелото вчера. Жената положи толкова усилия да изплете паяжина в къщата, в която нейното малко общество да поритва лекичко, но да не може да шава безконтролно и изведнъж някакво си там колело развали хубавата дантелена плетка. Мислеше, че е наредила играта докрая, но как забрави къде се намира - тя, жената на продуцент на подобни формати. Rolling Eyes

# 2 111
По повод на Торнев, според мен е казал нещо такова.
- Не знае, че това е роман на Фицджералд.
- Как не знаеш кой е Гетсби.
- Ма това е най-големият автор.
И вече след монтажа/изрязването остава само последното.

Явно аз съм голям гьонсурат с приятелите си, защото продължавам да не се впечатлявам от снощно-излъчената случка. Доверие между приятели според мен не се губи, затова и ако някоя приятелка се почувства кофти от някаква ситуация, в която аз съм я поставила ще ѝ кажа просто "Извинявай, не чета мисли" и толкова. Нали затова са приятелите, да не си ровят в душите и да си търсят сметка за глупости.

Една колега от уни си спомням  Crazy. Бяхме на практика лятото и живеехме в едни фургони и в теснотията аз се завирам нещо в нея, а тя без да ме вижда се протяга рязко и ме шибна с лакът през устата и зъбите. Ужас, подух се като "целуналата котлона" Паскалева  Grinning много ме боля. А тая седна пред фургона да се жалва за лакътя и ми вика "Що не внимаваш, Боли ме. Ти не ми се извини". Ми умрях от смях честно казано, не съм се чувствала и грам виновна за тъпия ѝ лакът  Mr. Green

# 2 112
Само оставаше да каже: "Ама Тупарев/кумът ми обеща..." и тропне с крак.
Може и да го казала, но да не са ни го спестили Mr. Green

# 2 113
Самият факт, че Миглена се спаси и запрати Иринчето на свое място беше брутален удар. И сега го играе жертва, така се е оцъклила от яд...Лош, лош кум!!!

# 2 114
  • София
Не знам кой я защитава, но тази жена освен , че се изживява като родена със сребърна лъжица в устата е зла.

А аз съм склонна да се съглася с Миглена. Ирина е студенокръвна и лишена от емоции. Тази жена не изпитва нищо и се е научила да имитира емоции, защото все пак е странно да си киборг сред истински, живи, чувстващи хора. Мисля, че има такова състояние в медицината. Научила се е да прави нещата по задължение, да имитира чувства, страсти и емоции, но всъщност не ги усеща наистина и това дълбоко й личи. Тази жена едва ли е много щастлива, въпреки гръмките демонстрации на щастие и въпреки прозвището "най-добра майка". Аз я съжалявам, защото да не изпитваш нищо, си е истинска трагедия. А хлиповете в последната режисирана серия, са опит да покаже, че все пак и тя чувства нещо. Ужасно лоша актриса е тази жена.

Общи условия

Активация на акаунт