VIP Brother 2016 - тема 5

• 239 169
  • 3 206
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Пловдив
Ирина беше съкрушена, защото си е обработила обкръжението да не я номинира, а изведнъж, въпреки сметките й, че ще си почива от номинации, се оказва, че кръчмарят не е тя - бясна е от безсилие. При колелото тя отказа да върти по две причини - не идка да добави 50лв към бюджета, защото така ще изтърве и контрола над храната, ще има предостатъчно за всички и никой няма да има нуждата от благородното й майчино сърце да разреши на някой да си отреже кашкавал. От друга страна ще си запази багажа, с който благородно ще натриса помощта си на останалите без багаж. Т.е. тя няма сметка да го върти това колело. Освен това Лара може да си отстоява мнението 15мин, но Ирина си го поддържа цели 16мин, което я прави велика в собствените й очи. Това, че е толкова заслепена от образа, с който й се иска да я виждат, я прави смешна. И жалка.

# 2 086
HAPPY , това си мислих и аз , след като Мари обвини форума за отношението към ИТ.
Медиите от години ни пробутват стъкалце за истински диамант. И таман да повярваме , пуснаха я "лично и искрено" и шокът за драгия зрител не е малък . Сега пак почна обработката с "ИТ излиза сама, имала в договора клауза до кога да седи" И как се случи баш когато се изложи тотално да и изтече и договора? Манипулациииииииии....както историята за успешните продуценти Иван и Андрей. Много ме съмнява, че зад тях не стои чичко с парички, помня политическото им предаване каква боза беше , а като станаха членове на Управителния съвет на ПФК “Левски” , направо  #Crazy Карай, да живеят , но Иван да озапти жена си, стига го е излагала.
Изгледах видеото с колелото и мъмренето на Лара и за пореден път безгръбначието на Лазара ме изуми. Направо да и нахлузват кучешкия костюм. Как нито дума не отрони да се защити тая жена,бе.Веднага хукна да се жалва на "простоватата" Рени.
Емануела се опъна на Жана , Гло се скарва със всеки който я обвини справедливо или не, Жана фучи  трещи и търси сметка на всеки казал нещо неприятно за нея. А Лара сведе покорен поглед като бито куче и плахо промълви ' да ми свият цигара...."
Какво огромно противоречие между натрапваните ни медийно образи на известните с удобни интервюта и суперлативи и какви дребни душици се оказват. Може да го смятат за просташко, но ББ наистина смъква маските. #2gunfire

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 10:24 от Tary

# 2 087
Гледам предаването и си мисля: пази боже да имам такъв човек като утробата около себе си. Представям си колега, близък..  Би било ад. 

# 2 088
Оо никак не я мразим, не е чак такъв дразнител понеже е страхлива и все пак и идва на ума кога да спре . Но като се махне ще изплуват истинските дразнители като Торнев -друг мой любим типаж -заслужил борец с вятърни мелници-сам си измисля враг ,желателно по слаб и ако може обществено признат

# 2 089
Съгласна съм с повечето мнения за Ирина.
Тази ще е единствената, която няма да гледам в предаванията в които ще гостува. Монотонен глас и заучени фрази не ми се слушат вече. Стана това, което искаше, говори се за нея, по какъв начин няма значение. Тя е обединител от друга вселена и се стреми към световен мир, душичка.....

# 2 090
  • Испания
А представяте ли си, ако стояха там 24 часа? Те излизат, имат информация какво се излъчва, каква е реакцията и пак не се удържат някои.

# 2 091
  • Пловдив
От една страна ще се радвам, ако изгонят сега Ирина, защото тя ще се вбеси истински, че при първия случай я изгонват, но пък ще съжалявам, че това беснеене няма да го видя 😀 от друга страна ще се радвам да остане, защото тая някакви надежди, че тази седмица съквартирантите й ще я номинират и после ще й пуснат записи от номинациите. Тогава ще й видим цирка  Peace

# 2 092
  • ГО
Гала каза за Лара, че е лабилна. Точно преди малко, даже подозирам, че си е мислела, че не е в ефир, каза: "Тя Лара е лабилна, тука като беше...(предполагам, като е работела с нея в "На кафе"),абе ще ти разправям".

# 2 093
  • На морето!
Да ви кажа и Миглена Ангелова ако ми е съседка и ме стряска умишлено с питони няма да ми е весело. Митологизирахте я тази жена, а тя е доста дребнава и зла, истински дразнител ако е около вас повече от час-два.

Довечера си мисля, че ще има интересни защитници, предполагам някой известен за Ирина, журналист или артист за Лара, колоритна личност за Глория, а Емануела платен защитник.
Ирина ще излезе, мисля вече знае какво е мнението за нея навън /те постоянно излизат/ и е разбрала, че няма смисъл да стои повече в къщата.
На Гло образът ще се развива още покрай любовта ѝ, а Лара ще остане като спойка на анти-Миглена и анти-чалга групата.
Звездите това ми нашепват.

# 2 094
Съвсем обикновена кифла на 40.
Нито е кифла/ защото много се напъва да е духовна просветителка/ , нито е кроасан, въпреки марковата си престилка....Балон, пълен в хелий е. Стърчи над другите няколко часа и после бързо издиша.....

# 2 095
Menina, че тук за Миглена се пише само покрай  излагациите на Ирина. За какво митологизиране говориш!

# 2 096
тьотя Иринка  Mr. Green на жена от руския ковхоз ми прилича има просто характерна палачинкова физиономия на тетка / някой просто се разждат лелки/
и

# 2 097
Аз мисля, че Глория ще е аут, изчерпа се напълно като образ. При Емануела, Лара и Ирини все още има интрига. Не можем да отречем че Ирина изнася целия сезон Mr. Green, вярното куче Лара също има какво още да покаже във връзка със стопанката си, Емануела и всички против чалгата, докато при Глория няма сюжетна линия...ще продължи да порка, реве и изтерясва за щяло и нещяло, т.е. нищо ново като развитие на образа ѝ...

# 2 098
  • Сф
Сега го гледах, Ирина защо е сигурна, че излиза в петък?
Не знам кой я защитава, но тази жена освен , че се изживява като родена със сребърна лъжица в устата е зла.Именно това я прави нелицеприятна, а не превземките и виталността само.Държанието и към Лара беше като на хищник към жертва, готова заради собственото си благополучие(каквото и да е то)
да стигне докрай , на всяка цена, с всякакви средства. Sick Тя не се движи по общите норми за правилно и грешно,истина и льжа,  добро - зло.  Нагажда нормите спрямо собствения си извратен мироглед.Не само Гло е излязла от роман на Агата Кристи, Иринчето също е в ролята на подмолното зло тровещо общата хармония и подтикващо към низки страсти.И това само от екрана и отделни епизоди.На живо сигурно е кошмар !

# 2 099
Ирина не си ли ходи за почивните дни у дома, при децата си?

Общи условия

Активация на акаунт